nikos_se Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καλησπερα,και καλες γιορτες.27/3 εκανα το λαθος να αγορασω τηλεοραση απο το πλαισιο μαρκας turbo-x,απο φυσικο καταστημα.Ζητησα απο την πωλητη να μου ανοιξει την τηλεοραση να βεβαιωθω οτι λειτουργει σωστα,και αυτος αρνηθηκε,λεγοντας πως ειναι του κουτιου.Πηγαινοντας σπιτι,και επειδη η τηλεοραση προοριζοταν για το χωριο,ανοιξα απλα και ρυθμισα τα καναλια.Πηγαινοντας την στο χωριο,και βγαζοντας τα αυτοκολλητα που ειναι στη γωνια,διαπιστωσα οτι η τηλεοραση ειχε μια μαυριλα στη γωνια.Ετσι σημερα,1/1 την πηγα πισω στο καταστημα,οπου διαπιστωθηκε οτι ειχε σπασιμο η τηλεοραση.Θα ηθελα να ρωτησω καποιον με παρομοια εμπειρια,τι ισχυει;;;Ισχυει,DOA;;;Επισης,το γεγονος οτι δεν την ανοιξαν παρουσια μου,δεν μου δινει καποια ισχυ;;Αυτοι μπορουν να ισχυριστουν οτι την εσπασα εγω,αλλα εφοσον δεν την ανοιξαν μπροστα μου,να δω οτι λειτουργει σωστα,δεν μπορω να ισχυριστω το ιδιο;;;Αν καποιος εχει καποια γνωση περι του θεματος,θα ηθελα να την ακουσω.
bill2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δυστυχώς το σπάσιμο δεν το αναλαμβάνει με τίποτα η εταιρία Ρώτα αν γίνετε κάτι γιατί την αγόρασες τώρα γρήγορα αν μπορούνε να σου κάνουνε αλλαγή συσκευής η έστω αλλαγή οθόνης
vkig Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Eγω προσωπικα κανω βιντεο unboxing για να ειμαι καλυμενος. Μου εχει χρησιμεύσει μια φορα με σπασμενη συσκευη, εννοειται οτι το καταστημα προσπαθησε να ριξει το φταιξιμο σε εμενα, και εστειλα το βιντεο οτι ανοιξα την σφραγισμενη συσκευασια και ηταν σπασμενο, οποτε δεν μπορουσαν να μου πουν το παραμικρο. 1
dpolal Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Όταν την άνοιξες στο σπίτι για να ρυθμίσεις τα κανάλια λειτoυργούσε κανονικά ; Δεν φαινόταν η μαυρίλα;
doctorser Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 καταρχην κακως δεχτηκες να παρεις την tv υστερα απο την υποπτη συμπεριφορα του υπαλληλου εγω θα φωναζα υπευθυνο για να την ελενξω εστω στο τεχνικο τμημα εγω αγορασα 4κ απο πλαισιο και τους εβαλα να τη ανοιξουν να την δω και μετα την πηρα και εφυγα την ιδια μερα μου κοπηκε ο ηχος ναι οπως το βλεπτε δεν ακουγες τιποτα απο κανενα καναλι πληρωσα ταξι την πηγα πισω την αλλαξαν την επομενη αφου πηρα στα κεντρικα επιτοπου υστερα απο δικο τους ελεγχο αυτο λεγετε doa...
nikos_se Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, dpolal είπε Όταν την άνοιξες στο σπίτι για να ρυθμίσεις τα κανάλια λειτoυργούσε κανονικά ; Δεν φαινόταν η μαυρίλα; Οταν την ανοιξα σπιτι,στη γωνια ειχε τα αυτοκολλητα,και δεν φαινοταν αυτη η μαυριλα.Μολις,εβγαλα τα αυτοκολλητα διαπιστωσα τη ζημια.Το θεμα ειναι οτι ζητανε τωρα 160ε επισκευη,για μια τηλεοραση αξιας 200ε,μαρκας turbo-x,δηλαδη ειναι να γελας.Περα του οτι δεν ξανααγοραζω ουτε καρφιτσα απο εκει μεσα,ετοιμαζω καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη,και αγωγη.Αν την ειχα σπασει εγω,θα το βουλωνα και θα αναλαμβανα την ευθυνη.Ομως,ενα προιον το οποιο ειναι απο την αρχη σπασμενο,και θελουν να σε βαλουν να το διπλοπληρωσεις,ειναι τεραστια κοροιδια. 1
dpolal Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, nikos_se είπε Οταν την ανοιξα σπιτι,στη γωνια ειχε τα αυτοκολλητα,και δεν φαινοταν αυτη η μαυριλα.Μολις,εβγαλα τα αυτοκολλητα διαπιστωσα τη ζημια.Το θεμα ειναι οτι ζητανε τωρα 160ε επισκευη,για μια τηλεοραση αξιας 200ε,μαρκας turbo-x,δηλαδη ειναι να γελας.Περα του οτι δεν ξανααγοραζω ουτε καρφιτσα απο εκει μεσα,ετοιμαζω καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη,και αγωγη.Αν την ειχα σπασει εγω,θα το βουλωνα και θα αναλαμβανα την ευθυνη.Ομως,ενα προιον το οποιο ειναι απο την αρχη σπασμενο,και θελουν να σε βαλουν να το διπλοπληρωσεις,ειναι τεραστια κοροιδια. Ατύχησες. Δεν ξέρω αν το κυνηγήσεις να καταφέρεις να στην αλλάξουν ή έστω να πληρώσεις λιγότερα, πάρε τηλ. τα κεντρικά και κάνε μια διαμαρτυρία. Η μαυρίλα επηρεάζει την οθόνη ή είναι «κοσμητικό» το σπάσιμο στα πλαστικά ;
nikos_se Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 46 λεπτά πριν, dpolal είπε Ατύχησες. Δεν ξέρω αν το κυνηγήσεις να καταφέρεις να στην αλλάξουν ή έστω να πληρώσεις λιγότερα, πάρε τηλ. τα κεντρικά και κάνε μια διαμαρτυρία. Η μαυρίλα επηρεάζει την οθόνη ή είναι «κοσμητικό» το σπάσιμο στα πλαστικά ; Ηταν σπασιμο πανελ εσωτερικα.Εκανα το λαθος,να παρω μια φθηνη τηλεοραση,αφου προοριζοταν για δευτερο σπιτι.Εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν εσπασα τπτ,γιατι ημουν πολυ προσεκτικος στο χειρισμο της,εξαλλου δεν ειναι η πρωτη φορα που παιρνω τηλεοραση στα χερια μου.
greed Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 το αυτοκολλητο που βαζουν πανω ειναι μεγαλη λαλακια. αν το τραβηξεις και δεν το βγαλεις καθετα μπορει να σπασει η οθονη ιδικα va tn panel. ελπιζω να βγαλεις ακρη αν και δυσκολο. turbo -x για να σε κανει turbo.. αυτο λεω σε οσους αγοραζουν turbo -x και οντως αργα η γρηγορα ολοι γινονται τουρμπο στα νευρα τους. εγω μια tv φορητη ειχα αγορασει και μετα απο 5 μερες σταματησε να παιζει.. πηγα πισω ζητησα τα χρηματα μου και τα πηρα διχως να μου πουν τιποτα.
nikos_se Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ενταξει η κατασταση ειναι γελοια.Πραγματικα,δεν βγαζεις ακρη.Τους λεω γιατι δεν ανοιχθηκε το προιον οταν το αγορασα,να δω οτι λειτουργει σωστα και μου απαντανε που ξερω οτι δεν τρακαρατε στο δρομο και σπασατε τη τηλεοραση.Εντωμεταξυ,η συσκευη δεν φερει κανενα σημαδι εξωτερικα,ουτε σπασιμο,η διαφανη ταινια ειναι ακομα γυρω απο το πλαισιο της οθονης.Ο υπευθυνος του service,ισχυριζεται οτι η τηλεοραση ανοιχθηκε και ρυθμιστηκαν τα καναλια.Μα πως αλλιως θα διαπιστωνοταν η βλαβη;;;Οι ανθρωποι για αυτο θα κλεισουν συντομα,γιατι δεν ειναι σοβαρη εταιρια.
dimtsef Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) φίλε πραγματικά αν και σε πιστεύω δείχνει ότι δε θα βρεις δίκιο .. να ρωτήσω και τους άλλους εδώ, αν είχε κάνει ένα unboxing video και παρουσίαζε με αποδείξεις αντράνταχτες όλα αυτά θα το δεχόντουσαν τότε? θα το λάμβαναν υπόψιν ???? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από dimtsef ορθ. λάθος
bill2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ακόμα και βίντεο με unboxing να τους δείξεις θα σου πουν στη μεταφορά την έσπασες το σπάσιμο με τίποτα δεν το δέχονται
dimtsef Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, bill2015 είπε Ακόμα και βίντεο με unboxing να τους δείξεις θα σου πουν στη μεταφορά την έσπασες το σπάσιμο με τίποτα δεν το δέχονται Αν το unboxing γινει μέσα στο ίδιο το κατάστημα ??? Η μέσα στο μαγαζί της Courier???
Salvation81 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αφου λενε οτι στην ανοιξαν και εσυ λες οτι δεν μαλλον δεν θα βρεις το δικιο σου δυστυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα