Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 minutes ago, funbreaker said:

Είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά απλά σε 5πλάσια τιμή λόγω public?

https://www.skroutz.gr/s/6672529/Samsung-EG920.html

οχι.ετσι νομιζουν ολοι.ειχα παρει τα φτηνα με 3 ευρω νομιζοντας οτι ειναι τα ιδια χωρις συσκευασια.καμια σχεση.το πρωτο ζευγαρι χαλασμενο κατευθειαν.το δευτερο προβλημα με το ακουστικο μετα απο 7 ημερες σταματησε να λειτουργει.ποιοτητα ηχου χαλια.απορω καν αν ειναι samsung.αυτα που εβαλα παντου κανουν 15 ευρω και ειναι σε κουτακι οχι χυμα

4 minutes ago, _Στεργιος_ said:

Δεν άνοιξα κανένα λινκ αλλά απαντάω Ναι εμπειρικά😂

δεν ειναι γραφω απο πανω γιατι.επισης το ενα ειναι χυμα το αλλο σε κουτακι με 3 διαφορετικα μεγεθη και 2 διαφορετικου τυπου λαστιχακια.αμα δεις τις φωτογραφιες θα καταλαβεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν ειναι γραφω απο πανω γιατι

Πλάκα έκανα, εφόσον δεν άνοιξα καν τα λινκ προφανώς δεν ξέρω τι παίζει. Αλλά υποθέτω ότι θα παίζουν και σε άλλο κατάστημα σε καλύτερη τιμή 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

http://www.public.gr/product/handsfree-akoystika-samsung-eo-eg920blegww-mple/prod7800341pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1833341pp&sn_id=prod7800341pp

normal τιμη μια χαρα ηχο .εγγυση εχουν 

στηριζονται στο αυτι κανουν για τρεξιμο

ειναι πατεντα για να μην  τσακιζει το καλωδιο κ χαλαει

Η ποιότητα του ήχου πως είναι σε σύγκριση με το τυπικό hands-free που σου δίνουν μαζί με κάθε καινούριο samsung smartphone?

Δημοσ.
39 minutes ago, _Στεργιος_ said:

Πλάκα έκανα, εφόσον δεν άνοιξα καν τα λινκ προφανώς δεν ξέρω τι παίζει. Αλλά υποθέτω ότι θα παίζουν και σε άλλο κατάστημα σε καλύτερη τιμή 

καλα εκανες και το ανεφερες διοτι πραγματι δεν φαινεται η διαφορα.βλεπεις τιμες απο 3 ευρω ως 20 και λες τι παιζει.κανεις δεν πολυγραφει οτι ειναι σε κουτι εκτος αν δεις την εικονα.οπου το βρηκα σε κουτι ειναι 15 ευρω και πανω.και σε κουτι δινει παραπανω λαστιχακια να τα πω ετσι οπως και βγαινει και σε αλλα χρωματα και δινει και λαστιχακια που πιανουν μεσα στο αυτι.

8 minutes ago, theoritikos said:

Η ποιότητα του ήχου πως είναι σε σύγκριση με το τυπικό hands-free που σου δίνουν μαζί με κάθε καινούριο samsung smartphone?

το s8 δινει in ear akg.,to s7  εδινε σαν αυτα απλα αλλο μοντελο οποτε μια χαρα.αλλα μοντελα πιο απλα δεν ξερω τι εδιναν.ισως ενα κλικ καλυτερα απο του s7

Δημοσ.

Αν πληρώνεις 5ευρα ανά 2-3-4 εβδομάδες για αντικατάσταση μάλλον δεν σου βγήκαν και πολύ φτηνά ως τώρα δεν νομίζεις; Ο σοφός λαός έλεγε ότι αγοράζεις φτηνά, πληρώνεις ακριβά. Υπάρχει διαφορά φτηνού με φτηνό. Επένδυσε σε κάτι καλύτερο τόσο για να ηρεμήσει το κεφάλι σου όσο και για να μην χαλάσεις και τα αυτάκια σου και θα κάνεις και συνάμα και οικονομία. 

Εγώ έχω μπόλικα ζευγάρια ακουστικών για όλες τις χρήσεις τα οποία τα πλήρωσα σε εξωφρενικά ποσά για τα δεδομένα σου και παίζει να έχω δώσει λιγότερα λεφτά από εσένα για όλα μαζί. 

Δημοσ.
1 hour ago, poulinos said:

οχι.ετσι νομιζουν ολοι.ειχα παρει τα φτηνα με 3 ευρω νομιζοντας οτι ειναι τα ιδια χωρις συσκευασια.καμια σχεση.το πρωτο ζευγαρι χαλασμενο κατευθειαν.το δευτερο προβλημα με το ακουστικο μετα απο 7 ημερες σταματησε να λειτουργει.ποιοτητα ηχου χαλια.απορω καν αν ειναι samsung.αυτα που εβαλα παντου κανουν 15 ευρω και ειναι σε κουτακι οχι χυμα

δεν ειναι γραφω απο πανω γιατι.επισης το ενα ειναι χυμα το αλλο σε κουτακι με 3 διαφορετικα μεγεθη και 2 διαφορετικου τυπου λαστιχακια.αμα δεις τις φωτογραφιες θα καταλαβεις

Χρήσιμη διευκρίνηση.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το σχήμα τους. Που είναι έτσι όπως είναι με μια μικρή τρύπα στην άκρη.

Είναι αρκετά ανατομικά ή θα με ενοχλούν;

20 minutes ago, ikaruga24 said:

Αν πληρώνεις 5ευρα ανά 2-3-4 εβδομάδες για αντικατάσταση μάλλον δεν σου βγήκαν και πολύ φτηνά ως τώρα δεν νομίζεις; Ο σοφός λαός έλεγε ότι αγοράζεις φτηνά, πληρώνεις ακριβά. Υπάρχει διαφορά φτηνού με φτηνό. Επένδυσε σε κάτι καλύτερο τόσο για να ηρεμήσει το κεφάλι σου όσο και για να μην χαλάσεις και τα αυτάκια σου και θα κάνεις και συνάμα και οικονομία. 

Εγώ έχω μπόλικα ζευγάρια ακουστικών για όλες τις χρήσεις τα οποία τα πλήρωσα σε εξωφρενικά ποσά για τα δεδομένα σου και παίζει να έχω δώσει λιγότερα λεφτά από εσένα για όλα μαζί. 

Ναι αλλά αμφιβάλω αν τα ακριβά κρατάνε. Δεν ήξερα για την εγγύηση οπότε τώρα έχει κάποιο νόημα.

Δημοσ.
4 hours ago, funbreaker said:

Χρήσιμη διευκρίνηση.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το σχήμα τους. Που είναι έτσι όπως είναι με μια μικρή τρύπα στην άκρη.

Είναι αρκετά ανατομικά ή θα με ενοχλούν;

δεν μπορω τα in ear με τιποτα.οτι και να κανω μου φευγουν.παντα ειχα τετοιο στυλ.κανενα θεμα ουτε με τα απλα λαστιχακια που απλα.ακουμπανε στο αυτι ουτε με τα αλλα που θα δεις στις εικονες του public που σφηνωνουν να το πω ετσι απλα στο λιγο πανω μερος του αυτιου ωστε να μην φευγουν ουτε στο τρεξιμο.μην σε χαλαει το σχημα τους.φοβιζει λιγο αλλα σου δινει καλυτερο ηχο και πιο συγκεκριμενο  πιο κατευθυνομενο μεσα στο αυτι.εχουν εγγυηση αν χαλασουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...