Seldon68 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ποσό που διαθέτουμε : 400€ άντε μέχρι τα 500 για κάτι το εξαιρετικό. Χρήση υπολογιστή : Σερφαρισμα , αναπαραγωγή ταινιών , πολύ ελαφρύ gaming δηλαδή κανένα turn base strategy. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανενα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι θα χρησιμοποιηθεί μια Samsung MU8000 55" σαν μόνιτορ. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Εχω Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Εξαρτάται. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο το κατάστημα αλλά αν αγοράζοντας από διάφορα καταστήματα προκύπτει διαφορά μεγάλη μπορώ να βρω άνθρωπο για να το στήσει. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Οχι Το θέμα μου είναι ότι η τηλεόραση είναι 4k στα 120Hz ,εκεί δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί το PC. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Θες κουτι μινι κυβο η τυπου htpc; Τι διασταση εχεις στο επιπλο; Χρωματακι;
Seldon68 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Αυτό σκέφτομαι. https://www.skroutz.gr/s/8280364/Thermaltake-Suppressor-F1.html#reviews Έχω μεγάλο έπιπλο (120χ50 επιφάνεια) και η TV θα είναι κρεμασμένη στον τοίχο ,απλά έχω ένα περιορισμό στο ύψος ,το κουτί μάξιμουμ 35 εκατοστά για να μην εμποδίζει όταν βλέπεις τηλεόραση.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 με το κουτί σου Είναι πολλά; Άν ναι πάς εδώ και για πιο φθηνά βάζεις 2200g https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43865588&search=2200g
Seldon68 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να είσαι καλά για την βοήθεια φίλε. Είμαι ανάμεσα σε ryzen με κάρτα γραφικών σαν αυτές που έβαλες και στον φτηνότερο g4600 που έχει και φτηνότερες μνήμες και μητρικές ώστε να τεντωσω την ραμ στα 16. Το άγχος μου είναι το 4k ,θα παίζει καλά στην TV όταν του βάλω καμία 4k ταινία στο PC; Της ταινίες της έχω σε εξωτερικό δίσκο MyBook 3TB που συνδέεται με USB3. Κάτι που ξέχασα είναι το κομμάτι θόρυβος ,πόσο φωνακλάς είναι αυτό το τροφοδοτικό ,έχει κανείς καμιά εμπειρία με το συγκεκριμένο; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Seldon68
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ησυχο ειναι το τροφ. και ο g4600 ειναι πισω σε επεξεργαστικη δυναμη και παρα πολυ πισω σε γραφικα. Ενα δεκαρικο η μητρικη και εικοσι οι μνημες τριαντα πες διαφορα αλλα καμμια σχεση. Εννοειται θα παιζει στην tv γιατι αγχωθηκες; Ακομα 8gb βαζεις και αργοτερα αλλα δε βλεπω κανενα λογο με τη χρηση που κανεις.
Seldon68 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Όποιος έχει καει με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι που λένε αγαπητέ. Μου έχει δημιουργήσει ψυχικό τραύμα ο προηγούμενος υπολογιστής που σέρνεται με μερικά παράθυρα ανοιγμένα στον chrome. Ο υπολογιστής θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κανένα μήνα που τελειώνω την ανακαίνιση στο σπίτι ,λες να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή μπας και πέσουν οι τιμές λόγω έλευσης τον νέων επεξεργαστών;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δεν θα αλλαξει κατι σε αυτα που κοιτας και ξαναλεω δεν θα χρειαστουν πανω απο 8gb. Αν επελεγες non apu ryzen τοτε ναι να περιμενες την επομενη γενια η αντιστοιχα σε ιντελ τις φθηνοτερες μητρικες.
fytotech Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Έχω τις ίδιες απαιτήσεις (απλά είναι 65 η οθόνη). Αν πάω κοντά στο 800αρι, τι καλύτερο μπορεί να γίνει για gaming; Ταβάνι το 1.000αρικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, fytotech είπε Έχω τις ίδιες απαιτήσεις (απλά είναι 65 η οθόνη). Αν πάω κοντά στο 800αρι, τι καλύτερο μπορεί να γίνει για gaming; Ταβάνι το 1.000αρικο. γράψε games
fytotech Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, radiohead είπε γράψε games Grimm Dawn, Diablo III, Rocket League. Τώρα αν δεν ανεβαίνω πολύ και παίζει κανένα FIFA, δε θα με ενοχλούσε.
Acrobatis7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Για τη χρηση που θες δεν θα εκανα τιποτα τετοιο. Θα πηγαινα σε Intel Compute Stick με λιγοτερο απο 150 Ευρω, και ουτε θορυβους ουτε τροφοδοτικα ουτε χωροι ουτε τιποτα. Και diablo 3 παιζει
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, fytotech είπε Grimm Dawn, Diablo III, Rocket League. Τώρα αν δεν ανεβαίνω πολύ και παίζει κανένα FIFA, δε θα με ενοχλούσε. Μπορείς στις παραπάνω συνθέσεις να προσθέσεις αυτή https://www.skroutz.gr/s/11162701/Palit-GeForce-GTX-1050-Ti-4GB-KalmX-NE5105T018G1H.html Άν θες να το εξαντλήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα