Προς το περιεχόμενο

No boot no beep.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπάθησε να "πατήσεις με κάποιον τρόπο το chip του bios,νομίζω ότι αυτό είναι που φταίει.Η έχει χαλάσει,ή έχει κάποια ψυχρή κόληση.Πάτα το με ένα στυλο ή κάτι ΜΗ μεταλλικό τελο πάντων, και νομιζω ότι θα ξαναπάρει μπροστά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ποιό ήταν το άλλο τροφοδοτικό? Το πιθανότερο είναι ότι με το βάλε-βγάλε κατι κουνήθηκε και πήγε στη θέση του ή έκανε επαφή...

Το θέμα είναι ότι αν δεν εντοπίσεις τι φταίει, θα είσαι στο έλεος ενός pc που θα λειτουργεί όποτε θέλει και, οποιαδήποτε στιγμή, μπορεί να έρθει το οριστικό τέλος ή/και, ακόμα χειρότερα, αν συμμετέχει και το τροφοδοτικό στο πρόβλημα, να πάρει μαζί του και άλλα εξαρτήματα...

Εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν μπορώ να καταλήξω με σιγουριά στην αιτία της δυσλειτουργίας, "αποστρατεύω" τα ύποπτα εξαρτήματα και στήνω κάτι καινούργιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/4/2018 στις 12:02 ΜΜ, Ghost007 είπε

τι να σου πω..αν αναβει η μητρικη και η ανεμιστηρες οπως λες μαλλον δεν ειναι τροφοδοτικο...

Πολυ πιθανο να ειναι το τροφοδοτικο.

Στις 1/4/2018 στις 1:02 ΜΜ, daPro είπε

Κ εγώ νομίζω ότι είναι μητρική αλλά το πράσινο λαμπάκι της ανάβει..λέει τπτ αυτό?

Οχι τιποτα,μπορει να ειναι ειτε μητρικη ειτε τροφοδοτικο.

Δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και να βαλεις τα δαχτυλα σου στα πινακια,ωστε να αποφορτισεις το κυκλωμα.

Μετα δοκιμασε παλι.

Edit τωρα διαβασα τα τελευταια.
Αν στο ξανακανει δοκιμασε αυτο που προτεινα.

Επεξ/σία από webparts
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχω πάθει ακριβως το ίδιο. Επιπλέον πατάω το κουμπί του υπολογιστή για να κλείσει αλλα δεν. Μονο απο το κουμπί του τροφοδοτικού. Σήμερα θα το τσεκαρω να δω τι παίζει γιατι ειχα στο μυαλό μου οτι ηταν η καρτα γραφικών και τα εσκασα για 1060 και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα αυτό που είπε ο albabis k webparts πήρε μπρος κανονικά..την άλλη μέρα πάλι δεν..

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν το πήγα σε ενα τεχνικό μου απομαγνητισε τις RAM με ένα ειδικό μηχάνημα (????) και μου τις αλλαξε θέση. Τωρα λειτουργεί... Η μυστήρια πράγματα ή με έπιασε χαζό.

Επεξ/σία από GrafeioTeleton
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, GrafeioTeleton είπε

Λοιπόν το πήγα σε ενα τεχνικό μου απομαγνητισε τις RAM με ένα ειδικό μηχάνημα (????) και μου τις αλλαξε θέση. Τωρα λειτουργεί... Η μυστήρια πράγματα ή με έπιασε χαζό.

DAFUQ did I just read ??????

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
17 ώρες πριν, GrafeioTeleton είπε

Λοιπόν το πήγα σε ενα τεχνικό μου απομαγνητισε :lol:τις RAM με ένα ειδικό μηχάνημα (????) και μου τις αλλαξε θέση. Τωρα λειτουργεί... Η μυστήρια πράγματα ή με έπιασε χαζό.

Τον πλήρωσες κιόλας; Γιατί απλά στις άλλαξε θέση.

Δημοσ.
Στις 6/4/2018 στις 9:35 ΜΜ, GrafeioTeleton είπε

σε ενα τεχνικό μου απομαγνητισε τις RAM

Κοιτα κατι μαστορια που βγαζουν μεροκαματο ρε φιλε..
Σε φαρμακα να τα φαει.

Βεβαια δεν εχει να κανει με τις ram,πιστευω οτι ηταν συμπτωματικο αν κρινω απο τα αλλα συμπτωματα.

Δημοσ.
Στις 4/6/2018 στις 9:35 ΜΜ, GrafeioTeleton είπε

Στον μάγο του χωριού το πήγες?Έχεις κάποια ψυχρή κόληση στην μητρική.Μ'αλλον με το βάλε βγάλε στις μνήμες, ακο΄μπησε σωστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...