daPro Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Εχθές δούλευε κανονικά. Σημερα το πρωί δεν μπουταρει δεν κάνει το μπιπ.Δουλευουν οι ανεμιστήρες αλλά ούτε καν ανοίγει η οθόνη. Δοκίμασα χωρίς ραμ δεν κάνει μπιπ,δοκίμασα χωρίς δίσκους τα ίδια..Έκανα clear CMOS τα ίδια.. Τι λέτε μητρική?Τι άλλο να δοκιμάσω?
Ghost007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 αν ειναι το συστημα της υπογραφης σου να φανταστω δεν εχεις ενσωματωμενη να δοκιμαζες καρτα γραφικων τπτ.. κανε μια και βγαλτη καθαρισε την λιγο στης επαφες και ξαναβαλτη μπας και...
Ghost007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 τι να σου πω..αν αναβει η μητρικη και η ανεμιστηρες οπως λες μαλλον δεν ειναι τροφοδοτικο... πολυ πιθανων να ειναι η μητρικη ....
blitzNikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Έχω και εγώ κάμποσες 775 και, κάθε τόσο, δυστυχώς, κάποια "τελειώνει"... Επειδή πρόκειται για μητρικές 10+ χρόνων, από ένα σημείο και μετά, απλά "λήγουν"... Φυσικά και θα ακολουθήσεις το συνηθισμένο τελετουργικό για κάποιο ειδικότερο πρόβλημα (clear cmos, τσεκάρισμα τροφοδοτικού, αποσύνδεση περιφερειακών, έλεγχος μνημών, ψύκτρας cpu, συνδέσεων μητρικής-κουτιού κλπ) που μπορεί να διορθώνεται και, μακάρι, να πρόκειται για κάτι τέτοιο αλλά, μητρικές τέτοιας ηλικίας, δεν χρειάζονται συγκεκριμένο λόγο για να σταματήσουν να λειτουργούν. btw Τσέκαρε και τους πυκνωτές προσεκτικά μήπως εντοπίσεις κάποιον "σκασμένο"... Μου θυμίζει που ακούσα πρόσφατα για τον μακαρίτη (αξιαγάπητο) πεθερό μου: "Κρίμα, μας άφησε ο παππούς και δεν είχε τίποτα, ο καυμένος, μιά χαρά κρατιόταν! (97 χρονών ο πεθερός!) Όλοι και όλα έχουν κάποιο "προσδόκιμο", πέρα από το οποίο και μόνο η ηλικία, είναι αρκετός λόγος, για να σημάνει η λήξη... Αν κοιμήθηκε ήσυχα το βράδυ και σήμερα, χωρίς να μεσολάβησε κάτι, δεν ξυπνάει, απλά "παρέδωσε πνεύμα" η μητρική... RIP... 1 1
daPro Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Κ εγώ νομίζω ότι είναι μητρική αλλά το πράσινο λαμπάκι της ανάβει..λέει τπτ αυτό?
blitzNikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σημαίνει ότι παίρνει ρεύμα αλλά, στη συνέχεια, σε κάποιο σημείο, χαλάει η συνταγή... Αν κάνεις όλες τις σχετικές προσπάθειες "ανάνηψης" και δεν ακούσεις beep και δεν μπεις σε bios, απλά είναι "φυτό"... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από blitzNikos
daPro Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, blitzNikos είπε Σημαίνει ότι παίρνει ρεύμα αλλά, στη συνέχεια, σε κάποιο σημείο, χαλάει η συνταγή... Αν κάνεις όλες τις σχετικές προσπάθειες "ανάνηψης" και δεν ακούσεις beep και δεν μπεις σε bios, απλά είναι "φυτό"... Δοκίμασα χωρίς ραμ,με άλλη κάρτα,χωρίς δίσκους το αποτέλεσμα το ίδιο no boot no beep.. Άλλο τροφοδοτικο και επεξεργαστή δεν έχω να δοκιμάσω..πως να σιγουρευτώ ότι είναι η μητρική να αρχίσω να ψάχνω καμιά used..
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 μάλλον κατα πάσα πιθανότητα να είναι το τροφοδοτικό γιατί απο ότι βλέπω η μάρκα του δεν είναι και τόσο καλή. 12 λεπτά πριν, daPro είπε Δοκίμασα χωρίς ραμ,με άλλη κάρτα,χωρίς δίσκους το αποτέλεσμα το ίδιο no boot no beep.. Άλλο τροφοδοτικο και επεξεργαστή δεν έχω να δοκιμάσω..πως να σιγουρευτώ ότι είναι η μητρική να αρχίσω να ψάχνω καμιά used.. προσοχή στο ρεύμα το κάνεις με δική σου ευθύνη δοκίμασε το κόλπο με το συνδετήρα για να τσεκάρεις το τροφοδοτικό
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, daPro είπε chieftec δεν είναι καλη μάρκα? Δες τι πρέπει να προσέχεις στην αγορά ενός τροφοδοτικού συνήθως είναι το τροφοδοτικό πολύ σπάνια να είναι η μητρική.
blitzNikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, daPro είπε chieftec δεν είναι καλη μάρκα? Το τροφοδοτικό δεν είναι κακό, αλλά τι ηλικία έχει? Ανάλογη της μητρικής? Σκέψου ότι πολλά gold τροφοδοτικά έχουν εγγύηση 5ετίας και τα καλύτερα platinum 10 χρόνια... Φυσικά και η πρώτη σκέψη πάντα είναι το τροφοδοτικό αλλά όταν έχουμε μητρική 10ετίας, που έχει κάνει τα "χιλιόμετρά" της, αυξάνονται οι πιθανότητες απλά να ολοκλήρωσε τον κύκλο της... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από blitzNikos
daPro Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον έγινε κάτι κουλό τώρα..βρήκα και έβαλα άλλον PSU κ πήρε μπρος και μπιπ κ άναψε οθόνη αλλά δεν είχα συνδέσει τον ssd. Σβηνω,συνδέω τον ssd πατάω on κ πάλι τα ίδια no boot no beep. Edit... Κ τώρα ξαναεβαλα το PSU στον κουτί του και κάνει τα ίδια κ αυτός ο Υ/π no boot no beep. Άρα τι έγινε κάηκαν και τα 2 τροφοδοτικά?από τι... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από daPro
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 αν είναι η μητρική μπορεί να είναι κάποιος σκασμένος πυκνωτής όπως είπε ο φίλος και να θέλει αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα