Takwor Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καλημέρα, Εχω συνδέσει έναν HDD Verbatim 500MB σε μια LG 43UJ701V. Οι ταινίες που έχω στον δίσκο παίζουν για ένα χρονικό διάστημα (όχι το ίδιο για κάθε ταινία) και μετά σταματούν. Τα αρχεία είναι avi, mkv, mp4 και σε όλα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Σε προηγούμενη τηλεόραση Sony που δεν ήταν smart έπαιζαν κανονικά. Γνωριζει κανεις αν υπάρχει κάποια λύση; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Φιλε μου δοκιμασε να φορτωσεις τις ταινιες απο στικακι. Φορτωσε κανα δυο σε ενα στικ, και δες αν παιζουν ολοκληρες. Αν εκει παιξουν καλα, τοτε καποιο θεμα τραβαει ζορι με την τροφοδοσια του δισκου απο το USB μετα απο λιγο. Αν εχεις το ιδιο προβλημα και με το στικακι, τοτε φοβαμαι ειναι θεμα του player της τηλεορασης. Σε εμενα σε μια Sony 32αρα στα avi ο ηχος οσο επαιζε η ταινια εχανε τον συγχρονισμο της, και σε μερικα mkv δεν επαιζε ο ηχος. Και ηταν υπαιτιο μονο το player της τηλεορασης. Αν ειναι θεμα player, ειτε παιζεις με αλλες εκδοσεις απο τις ταινιες που εχεις (ξερω, ποιος καθεται να ασχολειται), η κοιτας μηπως υπαρχει καποιο ανανεωμενο firmware για την smart TV σου. Προσωπικα πηγα σε μια λυση εξωτερικου media player που παιζει τα παντα, αλλα δεν ξερω ποσο αυτο θα σε καλυψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Takwor Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα αλλά δεν παίζει. Το έψαξα λίγο στο Google και είδα ότι είναι μεγάλο πρόβλημα κι ακομη δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει λύση. Προσπάθησα να μετατρέψω τα αρχεία σε φιλικά για LG TV αλλά τίποτα. Θέλω να πετάξω την τηλεόραση από το παράθυρο. Η Sony που είχα αν και δεν ήταν smart τα έπαιζε μια χαρά. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Takwor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobatis7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δεν εχω και μεγαλη εμπειρια στο θεμα, αλλα νομιζω πως ακουγεται σαν bufer προβλημα με τη TV. Δοκιμασε να κανεις τα αρχεια με μικροτερο bitrate για να δεις εαν υπαρχει θεμα. Επισης μπορει να ειναι προβλημα τροφοδοσιας του σκληρου. Δοκιμασε ο δισκος που παιζει να εχει και εξτρα τροφοδοσια (οχι μονο απο το usb του δλδ) Πες μας νεα. ΠΣ. Τα αρχεια μπορεις ευκολα να τα μετατρεψεις σε μικροτερο bitrate με το handbrake που ειναι και free και πολυ γρηγορο. Και σχετικα πολυ απλο στη χρηση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βαγγ3λης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δοκίμασε με στικακι.Μπορεί να μην επαρκεί η τροφοδοσία του usb της τηλεόρασης για τον εξωτερικό σκληρό δίσκο.Έκανες firmware update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα