Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, txcellas είπε

Το κατεβαζω τωρα να το δω στο Netflix. Δηλαδη στο τςλος3υης 3της σεζον δεν θα εχουν μεινει ερωτηματα που θα απαντιοντουσαν σε αλλη σεζον?

Όταν δεις και το τελευταίο θα καταλάβεις. Γενικά στα sci-fi πάντα θα υπάρχει κάτι για το οποίο θα ήθελες καλύτερη εξήγηση, αλλά τα περισσότερα έχουν απαντηθεί. Το μόνο που θα ήθελα να δω είναι σκηνές από το μέλλον. Πάντως για μένα το τελευταίο επεισόδιο είναι πολύ καλό και γενικά έχει κρατηθεί όλη η σειρά σε καλό επίπεδο.

• Like 1
  • Thanks 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δε γνώριζα την ύπαρξη αυτής της σειράς και εξεπλάγην όταν διάβασα σε ενα σχόλιο κάπου ότι μαζί μετα το Dark είναι η καλύτερη scifi σειρα στο Netflix.

Τη ξεκίνησα διστακτικά, είδα τη πρώτη σεζόν ευχάριστα χωρίς να εντυπωσιαστώ πολύ...όσο προχωρούσε όμως με τραβούσε όλο και περισσότερο στο κόσμο της.

Φτάνοντας στο τέλος του τρίτου (και τελευταίου) κύκλου με είχε συνεπάρει, τα τελευταία δύο επεισόδια καταπληκτικά και γενικά πολύ ωραίο κλείσιμο γεγονός όχι εύκολο για σειρά που πραγματεύεται το time travel.

Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον δε την έχει δει και του αρέσει το είδος αυτό.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα σειρά αλλά "καταπληκτική" δεν την λες. Είχε πολλές τρύπες το σενάριο, πολλά filler επεισόδια χωρίς λόγο και αιτία και υπερβολικές σεναριακές ευκολίες. Ένα 6.5-7/10 παίρνει αλλά παραπάνω δεν

Δημοσ.

Η σειρά αυτή είναι η απόδειξη ότι όταν υπάρχει καλό σενάριο και καλό καστ μπορείς να κάνεις ένα αριστούργημα με μικρό κόστος. Προσωπικά την θεωρώ την καλύτερη σειρά Ε.Φ.  που έχω δει με θέμα το ταξίδι στον χρόνο. Όποιος φίλος της Ε.Φ. να την δει οπωσδήποτε. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 13/7/2023 στις 4:20 ΜΜ, anax111 είπε

Η σειρά αυτή είναι η απόδειξη ότι όταν υπάρχει καλό σενάριο και καλό καστ μπορείς να κάνεις ένα αριστούργημα με μικρό κόστος. Προσωπικά την θεωρώ την καλύτερη σειρά Ε.Φ.  που έχω δει με θέμα το ταξίδι στον χρόνο. Όποιος φίλος της Ε.Φ. να την δει οπωσδήποτε. 

Συμφωνώ 100% σχετικα με το καστ και το σεναριο της σειρας ,το οποιο ηταν εξαιρετικό.  Κι εγω θεωρω το Travelers ενα μικρο αριστούργημα που με συνεπηρε . Κατά την άποψή μου ομως όταν μιλάμε για ταξίδι στο χρόνο, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ του Dark :)

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και ειχα δει το πρώτο επ το 19 μετά δε το συνέχισα.δεν ειχα τότε νετφλιξ  και το ξέχασα… Το άρχισα τώρα πάλι διαβάζοντας συμπτωματικά αυτό το θρεντ 

πραγματικα χτυπάω το κεφάλι μου που δε το δα τότε τι σειράρα ταιμ τραβελ είναι αυτή ;; Θυμίζει η μάλλον έχει ίδιο  κονσεπτ με το quantum leap .μόνο που δω είναι πολλοί που μπήκαν σε σώματα άλλων 

και ξου η απορία 

ακομα είμαι στο πρώτο κύκλο και δε ξέρω αν απαντήθηκε στο τέλος ,αλλά υποτίθεται αυτοί μπαίναν σε σώματα ανθρώπων πριν πεθάνουν οι άνθρωποι.   Αλλα στο πρώτο έπ ο πράκτορας που τους κυνηγούσε ,πήγε να πέσει από το παράθυρο κτηρίου ,αλλά τον έσωσε ένας  traveller  ,και μετά μπήκε μέσα του ο άλλος ..Αρα ο πράκτορας τι απέγινε, τον κυρίεψε απλα το σώμα του, και αυτός είναι κάτι σαν παγιδευμένος ;; Αυτό τo εξηγεί Στο φιναλε χωρίς να μου πει κσνεις σπόιλερ 

• Like 1
Δημοσ.

Οι time travelers από το μέλλον πάντα μπαίνουν σε σώματα ανθρώπων που στο παρόν είναι προδιαγεγραμμένο ότι πεθαίνουν. Μπαίνουν λιγο πριν το φυσικο σώμα πεθάνει, η συνείδηση του host φεύγει από το σώμα και έρχεται η συνείδηση του traveler. Το σώμα του πράκτορα το έσωσαν πριν πέσει από το παράθυρο, ώστε το σώμα να παραμείνει λειτουργικό. Σε όλες τις περιπτώσεις έτσι γίνεται, το σώμα δε πεθαίνει, η νέα συνείδηση μπαίνει στο σώμα, η συνείδηση του host φεύγει όπως θα γίνοταν έτσι κι αλλιώς αφού θα πέθαινε. Σε όλα τα μέλη της ομάδας στο πρώτο επεισόδιο αυτο συνέβη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...