splanis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Το εχει δει κανεις; το ξεκινησα και με εβαλε μεσα, ειδα 1μιση σεζον σε 2 μέρες 1
orck Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Απο τα καλυτερα που εχω δει. Ξερουμε τι θα γινει με τις επιμενες σεζον;
splanis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 θα υπαρξει τριτη σεζον δεν ξερω ποτε ομως 1
orck Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Στο μελλον η ανθρωποτητα τα εχει σκατωσει ασχημα, οπως αναμενεται να γινει, ομως εχουν βρει μια τεχνολογια οπου στελνουν την συνιδιση σε εθελοντες οπου γυρνανε πισω στην δικια μας εποχη και προσπαθουν να ανατρεψουν την καταστροφη πριν κανει γινει. Στην πορεια θα δουμε οτι υπαρχει μια αντιμαχομενη πλευρα απο το μελον που εχει τον ιδιο σκοπο αλλα με διαφορετικο τροπο. Μου αρεσαν παρα πολυ οι επιλογες των ηθοποιων. 1
Shineboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, splanis είπε θα υπαρξει τριτη σεζον δεν ξερω ποτε ομως Ωραία sci-fi σειρά μόλις τερμάτισα τα επεισόδια η συνέχεια αναμένεται κοντά στα Χριστούγεννα http://www.denofgeek.com/uk/tv/travelers/55752/travelers-season-3-confirmed
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μας έχετε πεθάνει αρχίζουμε το ένα και λέτε για άλλο
najinblue3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ειχα δει το 1ο μονο πριν λιγο καιρο, ενω μου αρεσε δε θυμαμαι γτ δε το συνεχισα, μαλλον καποια αλλη σειρα στο Netflix. Μαλλον θα το συνεχισω αυτο το σ/κ, απ οτι θυμαμαι μου ειχε κανει εντυπωση το 1ο επ και ποσο καλη παραγωγη ηταν
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Εχει και την δευτερη σαιζον το netflix? Εθισμενος στο κατεβασμα ενω εχω συνδρομη στο netflix καμια φορα κατεβαζω και δικες του σειρες ......οτι να ναι
splanis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 56 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε Εχει και την δευτερη σαιζον το netflix? Εθισμενος στο κατεβασμα ενω εχω συνδρομη στο netflix καμια φορα κατεβαζω και δικες του σειρες ......οτι να ναι την εχει ναι
Metal_Head Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, txcellas είπε Θα βγει 4τη σεζον? Δυστυχώς έφαγε cancel από το Netflix. Τουλάχιστον έκλεισε ωραία η 3η και δεν αφήσανε κανα cliffhanger. 1
txcellas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Το κατεβαζω τωρα να το δω στο Netflix. Δηλαδη στο τςλος3υης 3της σεζον δεν θα εχουν μεινει ερωτηματα που θα απαντιοντουσαν σε αλλη σεζον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα