Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά..

Έχω:

i7 3770k, Z68X-UD3-B3, Corsair Vengeance

Επειδή με τρώει η τσέπη μου, αξίζει να πάω σε:

1600x, Asus Rog Strix, & GSkill Flare X ?

Δεν έχω κανένα παράπονο απο το σύστημα που έχω τώρα αλλά έτυχε μια καλή συγκυρία στα οικονομικά μου που δεν νομίζω να ξαναυπάρξει σύντομα και φυσικά όπως είπα με τρώει η τσέπη.. Ελάχιστο gaming και χρήση Adobe Suite.

Δημοσ.

για ποιο λογο να αλλαξεις επεξεργαστη δε καταλαβαινω...

παρε κατι αλλο που σου λειπει μια οθονη καλυτερη μια καρεκλα ξερω εγω κατι :P 

παιχνιδια οπως λες δεν ασχολησε ιδιαιτερα...οποτε ...

και περα απο αυτα σιγουρα δεν πας στο 1600χ διοτι δεν αξιζει αλλα τεσπα αλλο θεμα αυτο...

το υπολοιπο συστημα σου τι ειναι ? καρτα γραφικων οθονη δισκος psu ... 

Δημοσ.

Έλεγα να αλλάξω σε ένα πιο καινούριο σύστημα επειδή έχω λίγα λεφτά που δεν ξέρω πότε θα τα ξαναέχω..

Το υπόλοιπο σύστημα είναι μια r9 270x, ssd Samsung 850 Evo 250g, psu Enermax 580W..

Δημοσ.

κοιτα το μονο θετικο στο να πας σε καινουργιο ειναι η μητρικη για καποιες λεπτομερειες + οτι οκ καινουργια με εγγυηση κλπ...

απο εκει και περα ουτε φπς θα παρεις στα παιχνιδια ουτε τπτ.....μαλλον θα χασεις με το ryzen 1600...πρεπει να πας τουλαχιστον σε 1700 για να πω οτι οκ περνεις τους πυρηνες κλπ κλπ ...

τα υπολοιπα μια χαρα τα βλεπω σχετικα...οθονη δε ξερω ισως εκει τπτ αξιζει ... 

απο εκει και περα τι να σου πω...αν τοσο ψηνεσαι για αλλαγη περιμενε τουλαχιστον τους καινουργιους ryzen σε κανα μηνα...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, gozzar07 είπε

Έλεγα να αλλάξω σε ένα πιο καινούριο σύστημα επειδή έχω λίγα λεφτά που δεν ξέρω πότε θα τα ξαναέχω..

Το υπόλοιπο σύστημα είναι μια r9 270x, ssd Samsung 850 Evo 250g, psu Enermax 580W..

δεν αξίζει είσαι κομπλέ. Βάλε άλλα 8gb άν θές.

SSD έχεις έτσι;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, gozzar07 είπε

Tip

Βάλε τα λεφτά σε ένα φάκελο ,χώσε τα σε ένα βιβλιο και ξέχασε τα για ένα χρόνο.

Μετά από ένα χρόνο θα ξαναεχεις λεφτά για να πάρεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις.

:)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλεγα να δώσω ένα 500ρικο αλλά μάλλον θα πάω για τις μνήμες και τα υπόλοιπα στον φάκελο όπως προτείνατε.. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από gozzar07
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 3/31/2018 στις 11:45 ΜΜ, gozzar07 είπε

με τρώει η τσέπη μου

Στις 4/1/2018 στις 1:00 ΜΜ, gozzar07 είπε

έχω λίγα λεφτά που δεν ξέρω πότε θα τα ξαναέχω..

Στις 3/31/2018 στις 11:45 ΜΜ, gozzar07 είπε

έτυχε μια καλή συγκυρία στα οικονομικά μου που δεν νομίζω να ξαναυπάρξει σύντομα και φυσικά όπως είπα με τρώει η τσέπη..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...