agamoi-thytai Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Τι έχει να πει η μαμά EU τώρα με το GDPR ;
sinikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Πρώτη φορά το ακούω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Στο Μετρο ειχα ζητησει απο εναν νεαρο περιπου στα 20 να σηκωθει να κατσει μια γυναικα εγκυος και μου λεει "τι με νοιαζει εγω την γκαστρωσα" Ακομα θα ψαχνει να βρει αν τον χτυπησε ανθρωπος η τρενο. Μια ντουζίνα μπάτσες επιτόπου για να βάλει μυαλό. Μόλις τώρα, sinikos είπε Δεν λέω για αυτό, εννοώ για το myfitnesspal. 1
ziaba Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, uesugi1989 είπε Να μιλάς για λόγου σου αγαπητέ: 1,81 υψος - 81 κιλά και 8% ποσοστό λίπους 😁😁 Ακριβώς 179-169-199 1
kormos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως βρε παιδια αυτο με την τεχνολογια εχει καταντησει αηδια, ο αλλος για να γυμναστει θελει app στο κινητο ο ταξιτζης 2-3 gps Ποιος ο ταξιτζης που πριν βγει το gps ηξερε την Αθηνα σαν την τσεπη του και τωρα για να παει στην Ομονοια βαζει gps Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Είναι πλέον μέσα στο "μαρκετινγκ τους". Βάζουν μεγάλη διαδρομή για να σου πάρουν περισσότερα κόμιστρα στην κούρσα αιτιολογόντας πως το gps απο αυτή τη διαδρομή έδειξε λιγότερο χρόνο ενώ στην ουσία είναι κάτι που έχει αποεπιλέξει από τις ρυθμίσεις... Ας μην το αναλύουμε σε τέτοιες περιπτώσεις Επι του παρόντος θέματος, συμβαίνουν και αυτά. Η τεχνολογία έχει μπει πολύ αργά στη ζωή μας αλλά κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμόυς... *εδώ μέχρι και τα "σουβλατζίδικα" έχουν βγάλει εφαρμογή για να παραγγέλνεις ονλαιν...Τι να λέμε τώρα! (που αν το καλοσκεφτείς η ασφάλεια των δεδομένων αν κάποιος ασχοληθεί σίγουρα θα είναι σαν το σουρωτήρι για τα μακαρόνια...)
Voodooman Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 H Under Armour δεν έχει/εμφανίζεται και στο endomondo;
TechnoState Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, uesugi1989 είπε Να μιλάς για λόγου σου αγαπητέ: 1,81 υψος - 81 κιλά και 8% ποσοστό λίπους 😁😁 ... αυτό είναι αγαπητέ!... build the belief™, never give up™.
tolis29 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, uesugi1989 είπε Να μιλάς για λόγου σου αγαπητέ: 1,81 υψος - 81 κιλά και 8% ποσοστό λίπους 😁😁 8% ?????? τς τς τς τς τς τς τς. κριμα το παιδι ....))))))) Εγω εχω ΕΝΑΝ μονο κοιλιακο , τον γυμναζω οοοολη μερα , και ειμαι πολυ περηφανος για αυτον!!!!!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ σους μονοκοιλιακους !!!!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από tolis29 2 1
nikosgalis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε Τι έχει να πει η μαμά EU τώρα με το GDPR ; Το GDPR είναι άσχετο. Δεν αποτελεί τεχνική προδιαγραφη. Άσε που δεν μπορεί να υπάρξει τεχνική προδιαγραφή του τύπου "να έχεις bullet-proof πλατφόρμα", γιατί πολύ απλά there is no such thing 11 ώρες πριν, Kapoios Akuros είπε Πάλι καλά που δεν χρησιμοποιώ apps( πόσο μάλλον επώνυμων εταιρειών) για την άσκηση-προπόνηση-γυμναστική μου. Χρησιμοποιείς apps για άλλα πράγματα όμως, οπότε είσαι το ίδιο ευάλωτος με όλους εμάς. Εκτός αν έχεις ΝΟΚΙΑ 3310
Kapoios Akuros Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, nikosgalis είπε Χρησιμοποιείς apps για άλλα πράγματα όμως, οπότε είσαι το ίδιο ευάλωτος με όλους εμάς. Εκτός αν έχεις ΝΟΚΙΑ 3310 "Μάγος είσαι?" Έχω Nokia 5210 όχι 3310... Όντας "άνθρωπος των σπηλαίων..." Αλλά μην ξεφεύγουμε, το θέμα αναφέρεται σε κάτι συγκεκριμένο και όχι γενικά
newmail115 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Νέα παραβίαση δεδομένων;;; Ήρθε η ώρα για ακόμα δύο νεα κινήματα... #DeleteMyFitnessPalApp και #MavroStinUnderUrmor
OLDjunior Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δεν με παραξενεύει πια τίποτα ... εδώ είχαμε φιάσκο με τους Ιντελ (specter-meltdown) που κράταγε από 15 και πάνω χρόνια ......ΩΧ ΩΧ ... ξέχασα ήταν 15 χρόνια σχεδιαστικό Λ Α Θ Ο Σ ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα