RellikEht Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Λοιπόν 2400g 3.875ghz 1.45v και 1500mhz me 1.2xxx(δεν θυμάμε ακριβός δεν είμαι στο pc τώρα) με την εργοστασική ψύκτρα είχα 95-100 βαθμούς έβαλα την dark rock pro 3 καί έχω 68-74 περίμενα να δω κάτι καλύτερο είναι νορμάλ αυτές οι θερμοκρασίες ? το oc το κάνω μέσο ryzen master και σκευτόμουν να το κάνω από bios αλλά μου φένονται υψήλες (όλες σε full load όταν παίζω pubg) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1.45 μηπως ειναι πολλα αυτα τα volt???? δεν εχω εμπειρια απο ryzen αλλα σε ιντελ θα ηταν πολλα σε 1151 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Κατέβασε την igpu voltage (soc voltage) κάτω από 1.2 γιατί δίνουν πάνω από αυτό που γραφεις εσυ, και πηδάς τον memory controller. Κατέβασε αυτό αρχικά, και βλέπεις θερμοκρασίες. Ίσως χρειαστεί delid. 1 λεπτό πριν, hondakkias31 είπε 1.45 μηπως ειναι πολλα αυτα τα volt???? δεν εχω εμπειρια απο ryzen αλλα σε ιντελ θα ηταν πολλα σε 1151 Καμία αντιστοιχία με Ιντελ, μέσα στα όρια είναι. Αλλα ναι, είναι αρκετά. Θα έριχνα 100mhz για να πέσει κάτω από 1.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RellikEht Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι αλλά όταν το έκανα κράσαρε το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 γιαυτο το τονισα δεν εχω πιασει ryzen και δεν ξερω τι ορια εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, RellikEht είπε Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι αλλά όταν το έκανα κράσαρε το game Να κατεβάσεις και τα ρολόγια λοιπόν. Όχι μόνο την τάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RellikEht Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Να κατεβάσεις και τα ρολόγια λοιπόν. Όχι μόνο την τάση. Πιο λίγο δεν ειναι playable το game το oc το κάνω μόνο για pubg είναι αποδεκτές οι θερμοκρασίες αυτές? το post to έκανα για να μου πείτε αν η μείωση της θερμοκρασίας είναι λογική γιατί περίμενα σε full load στα 50-55 από όσο ξέρω δεν τίθετε θέμα αν ο επεξεργαστής δουλεύει στους 75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Θες delid, αλλά με αυτή την τάση δεν θα έχεις επεξεργαστή σε κανα χρόνο. Όποτε η θερμοκρασία μην σε απασχολεί, θα χαλάσει από την τάση ταχύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 μην κάνεις overclock την gpu. ο 2400 Stock με 3200 μνήμες ήδη περιοριζεται απο το bandwidth. Mεγαλυτερη διαφορα θα δεις αν καταφερεις να ανεβάσεις τις μνήμες στα 3200-3400 απο τα 3000mhz που τις εχεις τώρα. Σε πρώτη φάση ανέβασε μόνο επεξεργαστή και μνήμες και ασε τη gpu τελευταια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα