Virus200 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα έφτιαξα το σύστημα μου όλα ωραία.το θέμα είναι ότι όταν είμαιμέσα στα windows βλεπω μονο τον ssd δεν βλέπω τον hdd πουθενά.στο bios μέσα τον αναγνωρίζει κανονικά. Έχω κάνει update και στο τελευταίο bios της μητρικής. άκυρο παιδιά το βρήκα έπρεπε να πάω στην διαχείριση δίσκων και να το φτιάξω από εκεί Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Virus200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobatis7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δεξι κλικ στο My PC Manage Storage Δεξι κλικ στον HDD New simple volume. ( οχι format η οτιδηποτε αλλο.). Μονο new simple volume και ορισε ενα γραμμα. Θα τον δει κανονικα. Εαν δεν φαινεται εκει, κατι αλλο παιζει. Πες μας εαν εγινε η οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Δεξι κλικ στο My PC Manage Storage Δεξι κλικ στον HDD New simple volume. ( οχι format η οτιδηποτε αλλο.). Μονο new simple volume και ορισε ενα γραμμα. Θα τον δει κανονικα. Εαν δεν φαινεται εκει, κατι αλλο παιζει. Πες μας εαν εγινε η οχι. ολα καλα φιλε μου το εκανα κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα