therock Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Pedia to kserate oti to dvd.box.sk ekane test me merika programmata gia dvd recoding kai vgike nikitis to intervideo dvd copy.Gia tou logou to alithes: http://dvd.box.sk/articles8.php?stranka=9 To exei xrisimopoiosei kaneis?Ego leo na arxisoume na dokimaszoume diafores methodous gia back-up kai na katalavoume poia methodos ine i kaliteri. Kakos exoume kataliksi oloi se simvivasmo me tin eykoli lisi pou legetai dvd-shrink,to opoio simfona me to en-logo site einai i xeiroteri epilogi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Πρωτα απ'ολα θελω να πω οτι σχεδον κανεις δε κοπιαρει ολο το dvd για τον απλουστατο λογο οτι η κυρια ταινια θα φαει συμπιεση 40 με 50% δηλαδη χαλια μαυρα. Το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ DVD Shrink ( οπως και το nero recode) ειναι σχεδιασμενα να αποδιδουν σε συμπιεσεις το πολυ 70% του κυριου θεματος. Εγω εχω backup πανω απο 100 ταινιες, ολες μονο ο κυριος τιτλος με ενα καναλι ηχου (5.1 ή 2.1 DD) και ελληνικους υποτιτλους. Τωρα αν κρινω απο τον WinDVD player της intervideo που ειναι λιγο καλυτερος απο ολους τους υπολοιπους αλλα γονατιζει και το πιο γρηγορο συστημα δε με εμπνεει και τοσο να δοκιμασω το DVD Copy. Και μαλλον promotion μου θυμιζει η ιστορια ετσι οπως εχει στηθει και παρουσιαζεται σα θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 To nero recode einai ontos kalo?Ksereis pou mporo na to vro?Perilamvantai sto nero? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 To Nero Recode περιλαμβανεται στο NeroVison Express, αλλα θελει κανα δυο plugins για να δουλεψει και η Ahead ζηταει ενα καρο λεφτα γι'αυτα. Επειδη φαινεται οτι το recode το εχει αναπτυξει ο προγραμματιστης του shrink για την Ahead καλυτερα να χρησιμοποιεις το DVDshrink που ειναι και τζαμπα και μικρο και αναβαθμιζεται και συχνα (τωρα πια). Παντως αυτο που σου ειπα προσεξε το, δεν εχει νοημα στο 99% των περιπτωσεων να κοπιαρεις ενα DVD-9 σε DVD-5 κανοντας συμπιεση σχεδον 50% σε ολα. Μονο ο κυριος τιτλος με 1 καναλι ηχου&υποτιτλων και χωρις τους τιτλους τελους μου εχει δωσει 80~95% συμπιεση στο 90% των περιπτωσεων. Εκει το DVDShrink ειναι πολυ καλο. Γι' αυτο και οι τυποι δε το συγκρινουν με αυτο το τροπο. Αρα μαλλον το τεστ ειναι μουφα. Ασε που θα εχουν δωσει και priority στο main title στα προγραμματα που δηθεν βγαλαν κορυφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
migel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 To Nero Recode περιλαμβανεται στο NeroVison Express, αλλα θελει κανα δυο plugins για να δουλεψει και η Ahead ζηταει ενα καρο λεφτα γι'αυτα. Καλησπέρα. Με την αγορά κλειδιού για το NeroVisιon ενεργοποιούνται τα plugins τα οποία μάλλον εμπεριέχονται στο πρόγραμμα και έτσι δουλεύεις και τις 3 επιλογές του Nero Recode . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 To Nero Recode περιλαμβανεται στο NeroVison Express' date=' αλλα θελει κανα δυο plugins για να δουλεψει και η Ahead ζηταει ενα καρο λεφτα γι'αυτα. Επειδη φαινεται οτι το recode το εχει αναπτυξει ο προγραμματιστης του shrink για την Ahead καλυτερα να χρησιμοποιεις το DVDshrink που ειναι και τζαμπα και μικρο και αναβαθμιζεται και συχνα (τωρα πια).Παντως αυτο που σου ειπα προσεξε το, δεν εχει νοημα στο 99% των περιπτωσεων να κοπιαρεις ενα DVD-9 σε DVD-5 κανοντας συμπιεση σχεδον 50% σε ολα. Μονο ο κυριος τιτλος με 1 καναλι ηχου&υποτιτλων και χωρις τους τιτλους τελους μου εχει δωσει 80~95% συμπιεση στο 90% των περιπτωσεων. Εκει το DVDShrink ειναι πολυ καλο. Γι' αυτο και οι τυποι δε το συγκρινουν με αυτο το τροπο. Αρα μαλλον το τεστ ειναι μουφα. Ασε που θα εχουν δωσει και priority στο main title στα προγραμματα που δηθεν βγαλαν κορυφη.[/quote'] Ego omos den thelo na kovo tipota!Thelo na kano back-up to dvd akrivos etsi opos einai kai distixos se periptoseis pou to dvd exei 100 ipotitlous kai 5-6 arxeia ixou,i tenia simpiezetai sto 50% opos eipes. EDIT:Kai ekato na'nai oi ipotitloi den pezei rolo mias kai to megethos tous einai ameliteo alla tespa... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Ego omos den thelo na kovo tipota!Thelo na kano back-up to dvd akrivos etsi opos einai kai distixos se periptoseis pou to dvd exei 100 ipotitlous kai 5-6 arxeia ixou' date='i tenia simpiezetai sto 50% opos eipes. [/quote'] Μα εσυ θελεις panafon a la carte! Βασικα τα εξτρα και ενα DTS καναλι ηχου να εχει θελει αλλο ενα δισκακι ! Μαλλον θα σου προτεινα να το κοπιαρεις σε δυο δισκακια με κατι σαν το DVDFab. Μετα τα βαζεις σε μια διπλη θηκη και πανε μαζι. Αν δε το βρισκεις βολικο υπομονη μεχρι να βγουν dvd-9 στη πιατσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Ego omos den thelo na kovo tipota!Thelo na kano back-up to dvd akrivos etsi opos einai kai distixos se periptoseis pou to dvd exei 100 ipotitlous kai 5-6 arxeia ixou' date='i tenia simpiezetai sto 50% opos eipes. [/quote'] Μα εσυ θελεις panafon a la carte! Βασικα τα εξτρα και ενα DTS καναλι ηχου να εχει θελει αλλο ενα δισκακι ! Μαλλον θα σου προτεινα να το κοπιαρεις σε δυο δισκακια με κατι σαν το DVDFab. Μετα τα βαζεις σε μια διπλη θηκη και πανε μαζι. Αν δε το βρισκεις βολικο υπομονη μεχρι να βγουν dvd-9 στη πιατσα Nai alla den leei tora na xalao 2 dvd gia mia tainia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μην πιστευετε οτι διαβαζετε στο net διχως δευτερη σκεψη..... Το ειχα δοκιμασει και γω το intervideo και ειχε πολυ pixelation ... Διαβαστε το παρακατω και θα καταλαβετε τι εννοω... http://forum.doom9.org/showthread.php?s=ba0ad26beb833cadc2c44f5cf7243cc7&threadid=70146 Οποιος θελει ολοκληρο το dvd με τα extras του (therock) θα προτεινα να χρησιμοποιει το instant copy 8 που τα καταφερνει καλυτερα σε μεγαλυτερα ποσοστα συμπιεσης και μπορεις να συμπιεζεις πολυ τα extras σε σχεση με την ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jonous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ απ'την άλλη τέσταρα το Matrix2 με IntervideoDVDCopy, DVDShrink, και DVD2ONE και το πρώτο έβγαλε με διαφορά την καλύτερη απόδοση χρωμάτων, και καθαρότερη εικόνα. Τα άλλα 2 έδιναν ακριβώς ίδια εικόνα με αλλοιωμένα χρώματα. Γενικώς από τότε που χρησιμοποιώ το DVDCopy δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε προβλήματα pixelation. Αντιθέτως η ποιότητα της ταινίας είναι πολύ καλή. Το InstantCopy το χρησιμοποίησα μια φορά και μου έβγαλε πολλά artifacts με αποτέλεσμα να το απορρίψω κατευθείαν. Θα σας πρότεινα να κάνετε την ίδια ταινία με 2-3 διαφορετικά προγράμματα και ν'ανοίξετε ταυτόχρονα 2 διαφορετικούς players δίπλα δίπλα και να κάνετε σύγκριση. Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι δεν είναι ευέλικτο αν θες πχ ν'αφαιρέσεις κάποια streams απ'το original. Αυτό βέβαια προσωπικά δε με πολυαπασχολεί, επομένως παραμένω σ'αυτό. Εύχρηστο, γρήγορο και δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Το dvdshrink προσωπικά το έχω απορρίψει γιατί δε σου δίνει τη δυνατότητα να πετάξεις διάφορα extras. Ναι ok θα μου πείτε για reauthor αλλά θέλω να κρατήσω τα menus! Έτσι έχω καταλήξει στο InstantCopy8 στο οποίο πριν καιρό που είχα κάνει τις δοκιμές μου είχα βρει την καλύτερη ποιότητα (μιας και απότι έχω καταλάβει δε κάνει στεγνό transcode αλλά ρίχνει αρκετό βάρος στην ποιότητα με κόστος χρόνου φυσικά), και πρόσφατα δοκίμασα και το clonedvd το οποίο μου άρεσε από λειτουργικότητα και επιλογές (πάλι κρατάς/πετάς ότι θες) αλλά δεν έτυχε να έχω κάποιο δισκάκι πάνω από 4,7 για να δω τι λέει και στο transcode του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jonous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δες και το review του προγράμματος που είναι Eitor's Choice στα CNET Reviews http://reviews.cnet.com/InterVideo_DVD_Copy/4505-3513_7-30481054-4.html?tag=review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.