jogatore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Έχω ένα galaxy tab 2 το P3110 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Προ ημερών μίλησε και δεν ανοίγει. Παραμένει στο λογότυπο της lineage ( είχα περάσει την lineage 13) . Προσπαθώ με Odin να φλασαρω την stock ROM δίχως αποτέλεσμα. Ενώ δείχνει στο Odin ότι πέρασε επιτυχώς το τάμπλετ δεν ξεκινά με το original λογισμικό. Δεν μπαίνει ούτε στη stock recovery. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς να το επαναφέρω? Ή μπορεί να το επαναφερει όποιος γνωρίζει με το αζημειωτο??? Ευχαριστώ. Αν δεν είναι στο σωστό μέρος,ας μεταφερθεί.
jp77s Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασες διαφορετικές εκδόσεις του odin? Επειδή έχω κι εγώ το συγκεκριμένο tablet, απ ότι θυμαμαι φορούσε Android 4 κατι. Οπότε το καταλληλότερο odin είναι μάλλον το 3.0.9 ή 3.9 (δεν θυμάμαι καλά τις εκδόσεις). Πάντως οχι κάποια από τις τελευταίες. Κανε μια δοκιμή με την έκδοση που σου ανέφερα. Το άλλο που θα δοκίμαζα στη θέση σου, εφόσον δεν γίνει κατι με τα ανωτέρω, θα ήταν να φλασαρω custom recovery με fastboot. Καλή τύχη. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από jp77s
jogatore Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, jp77s είπε Δοκίμασες διαφορετικές εκδόσεις του odin? Επειδή έχω κι εγώ το συγκεκριμένο tablet, απ ότι θυμαμαι φορούσε Android 4 κατι. Οπότε το καταλληλότερο odin είναι μάλλον το 3.0.9 ή 3.9 (δεν θυμάμαι καλά τις εκδόσεις). Πάντως οχι κάποια από τις τελευταίες. Κανε μια δοκιμή με την έκδοση που σου ανέφερα. Το άλλο που θα δοκίμαζα στη θέση σου, εφόσον δεν γίνει κατι με τα ανωτέρω, θα ήταν να φλασαρω custom recovery με fastboot. Καλή τύχη. Εχω δοκιμασει ολα τις εκδοσεις odin.... με fast boot δεν δοκιμασα. Το εδωσα για ελεγχο σε ενα service και μου ειπαν οτι ειναι η μνημη και δεν μπορουσαν να την επισκευασουν. Ευχαριστω για την βοηθεια σου.
jogatore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Επανερχομαι για οποια βοηθεια σχετικα με το εν λογω ταμπλετ. Υπαρχει περιπτωση να το επαναφερω με καποιο τροπο ή να το στειλω για αποσυρση (ανταλλακτικα)? Ειναι η μνημη ,οπως μου ειπαν σε 2 services και δεν επισκευαζετε. (δεν μπορω να ξερω ποσο ειναι εγκυρο ) Ευχαριστω για οποια βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα