Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω τα windows 10 64Bit  δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το λειτουργικό από τότε που τα εγκατέστησα,τις τελευταίες μέρες  ανοίγω το PC και μόλις πάει να ''φορτώσει'' τα windows φαίνεται να κολλάει στο λογότυπο των windows (δεν φαίνονται οι τελίτσες κάτω απο το λογότυπο που κάνουν κύκλο που υποδηλώνουν πως φορτώνουν τα windows)  και οταν πατάω το reset boot'αρει κανονικά και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα τι λέτε να φταίει;

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Εχω τα windows 10 64Bit  δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το λειτουργικό από τότε που τα εγκατέστησα,τις τελευταίες μέρες  ανοίγω το PC και μόλις πάει να ''φορτώσει'' τα windows φαίνεται να κολλάει στο λογότυπο των windows (δεν φαίνονται οι τελίτσες κάτω απο το λογότυπο που κάνουν κύκλο που υποδηλώνουν πως φορτώνουν τα windows)  και οταν πατάω το reset boot'αρει κανονικά και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα τι λέτε να φταίει;

Καλησπέρα.
Δοκίμασες να κάνεις Startup Repair μέσω του System Recovery? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι για εξήγησε μου λίγο αν έχεις τον χρόνο.

Edit: Οκ το βρήκα στο google ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το πρόβλημα δεν λύθηκε με το startup repair μου βγάζει το παρακάτω

F:\WINDOWS\system32\Logfiles\srt\SrtTrail.txt

Σημειώνω πως οι δίσκοι που έχω είναι τρείς  (C:) (D:) (E:)

Ο (F:) ποιός είναι;

Εdit: Αν κανω system restore μερικές ημέρες πριν θα επανέλθουν αρχεία που έχω σβήσει και ότι είχα κάνει

εγκατάσταση προγράμματα - παιχνίδια θα χαθούν;

Δημοσ.
Στις 31/3/2018 στις 7:50 ΜΜ, zvarthangalos είπε

Αν κανω system restore μερικές ημέρες πριν θα επανέλθουν αρχεία που έχω σβήσει και ότι είχα κάνει

εγκατάσταση προγράμματα - παιχνίδια θα χαθούν;

Θα καταργηθεί ότι έγινε εγκατάσταση από εκείνη την ημερομηνία και μετά. Αν πατήσεις windows+r κια σώσεις rstrui θα ανοίξει η επαναφορά συστήματος. Αν επιλέξεις ένα σημείο επαναφοράς θα ενεργοποιηθεί η επιλογή για να δεις ποια προγράμματα επηρεάστηκαν.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα παραμένει και ύστερα απο φορμάτ που αποφάσησα να κάνω πριν δυο μέρες

οταν επιλέγω επανεκίνηση ανοίγει γρήγορα σε μερικά δευτερόλεπτα αν όμως επιλέξω τερματισμό

και ανοίξω το pc εκ νέου πατώντας το κουμπί κανει 3,50 λεπτά περίπου για να φορτώσουν τα windows,

θέλω να τονίσω πως ο υπολ/γστης δουλέυει χωρίς κανένα πρόβλημα απλά αργεί πολύ να φορτώσει τα windows.

Edit: Δοκίμασα ολα τα tips που κυκλοφορούν στο youτube και γενικά στο νετ όμως τίποτα

το μόνο που ''υποπτευομαι'' είναι πως επρεπε να κάνω format - διαγραφή και τον δίσκο D

ίσως κρατάει κάποιο αρχείο απο παλιότερη εγκατάσταση και το ''κουβαλάει'' ακόμη σαν κατάλοιπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Windows δουλεύουν σε SSD πάνω??? Είναι desktop ή laptop???

Πιθανές λύσεις:
Δες τα boot options στο Bios να βλέπουν πρώτα τον δίσκο με τα Windows.
Αν οι άλλοι δίσκοι περιέχουν ή περιείχαν κάποτε άλλα λειτουργικά ή παλιότερες εκδόσεις κάνε ένα backup τα αρχεία σου και κάνε τους format.
Βγάλε όλες τις συσκευές usb που έχεις συνδεδεμένες πάνω στον υπολογιστή μέχρι να bootάρει.

Επεξ/σία από veliel
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχώ δυο μέρες τωρα που παιδευομαι με το θέμα έχω κανει καθαρή εγκατάσταση

στον SSD (μόνο αυτόν κουμπωμένο) όλα καλά μετα την εγκατάσταση ανοίγει σφαίρα μόλις ΄συνδέω

τους άλλους δυο δίσκους HDD πάλι τα ίδια 3:50 με 4:00 λεπτά εκκίνησης

Τον έναν δίσκο τον έχω κάνει φορμάτ τον άλλο δεν μπορώ να τον κάνω γιατί έχω όλλα τα προσωπικά μου αρχεία.

Δημοσ.

Βγαλε ολους του δισκους απο πανω και αφησε μονο αυτον για το λειτουργικο. Κανε format. Οταν τελειωσεις κανε shut down και συνεδεσε τους δισκους. Θα εισαι μια χαρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το πρόβλημα δημιουργείται από τον εξωτερικο δίσκο USB  που έχω όλα μου τα αρχεία μόλις τον ξεσυνδεσα και έκανα επανεκκίνηση άνοιξε κανονικά μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα τι μπορώ κάνω σ'αυτην την περίπτωση; 

Edit: Τελικά η λύση ηταν τοσο απλή που μερικοί θα με πάρετε με τις πέτρες οταν την μάθετε

τσάμπα τα φορμάτ και οι καθαρές εγκαταστάσεις απλά ο εξωτερικός δισκος USB ηταν κουμπωμένος στην θήρα USB 2.0 και όχι στην 3.0 😣

Δημοσ.
Στις 15/6/2018 στις 3:24 ΜΜ, zvarthangalos είπε

Τελικά το πρόβλημα δημιουργείται από τον εξωτερικο δίσκο USB  που έχω όλα μου τα αρχεία μόλις τον ξεσυνδεσα και έκανα επανεκκίνηση άνοιξε κανονικά μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα τι μπορώ κάνω σ'αυτην την περίπτωση; 

Edit: Τελικά η λύση ηταν τοσο απλή που μερικοί θα με πάρετε με τις πέτρες οταν την μάθετε

τσάμπα τα φορμάτ και οι καθαρές εγκαταστάσεις απλά ο εξωτερικός δισκος USB ηταν κουμπωμένος στην θήρα USB 2.0 και όχι στην 3.0 😣

Αν αυτό ήταν το πρόβλημα τότε είτε οι usb 2.0 θύρες έχουν πρόβλημα ή το καλώδιο αυτών των θυρών είτε δεν έχει κουμπώσει καλά είτε έχει πρόβλημα. Βάλε τον στις θύρες usb 2.0 της μητρικής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...