Sacurtele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, ziaba είπε Δες και το redmi 5 plus βέβαια και αυτό υβριδικό dual sim 2 ώρες πριν, Sacurtele είπε Σας ευχαριστώ όλους , γενικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να έχω 2 sim η sd slot (οπότε 64gb ή 32gb+sd slot μου είναι αρκετά). Προτεραιότητα έχει η γρήγορη ανταπόκριση και οι καλούτσικες φωτογραφίες , σίγουρα να έχει ραδιόφωνο ^^ . Οπότε έχουμε.. -> Xiaomi Mi A1 ~ 180e -> Lenovo Moto G5 ~ 200e -> Zte Nubia M2 ~ 220e Ερώτηση , η Amoled οθόνη είναι καλύτερη από τις άλλες ? Επίσης έβλεπα και το Samsung Galaxy A5 (3/32) ~230ε μια γνώμη για το αν αξίζει ή είναι υποδεέστερο από τα παραπάνω ? και όπως ανέφερα και πιο πάνω ψάχνω κάτι 5-5.2 inch max 5.5. ευχαριστώ
ziaba Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, Sacurtele είπε και όπως ανέφερα και πιο πάνω ψάχνω κάτι 5-5.2 inch max 5.5. ευχαριστώ σε διαστάσεις είναι 3 χιλιοστά πιο ψηλό απ το a1 ενώ από μπαταριά πετάει να ξες
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2018 στις 4:07 ΜΜ, skoulas είπε Ούτε το G5s plus έχει ξεχωριστή θύρα για την sd... (Το λέω επειδή προτείνεις συχνά τα moto...μην βρεις κανένα μπελά από κανέναν "περίεργο"...) Μπορεί να έχεις και δίκιο γιατί το μπερδεύω με το moto G5 plus,αλλά είχα την εντύπωση ότι και το G5S plus το έχει ενώ τα απλά όχι . Και δεν νομίζω να έγινε και κάτι αν κάνουμε και κανένα λάθος ..... εκτός και αν περνούμε κεφάλια..... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από saruman123
Sacurtele Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, ziaba είπε σε διαστάσεις είναι 3 χιλιοστά πιο ψηλό απ το a1 ενώ από μπαταριά πετάει να ξες καλημέρα , σε ευχαριστώ , το έψαξα λίγο , δίκιο έχεις άλλα προς το παρόν θέλω να αποφύγω ότι μεγαλύτερο από 5.5. Κάποια γνώμη για Samsung Galaxy A5 (2017 3/32) vs Xiaomi Mi A1 ?
chios Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 ZTE nubia m2 4/64. 140€ το απόλυτο vfm από τα καλύτερα σε αυτά τα λεφτά.
ziaba Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Sacurtele είπε καλημέρα , σε ευχαριστώ , το έψαξα λίγο , δίκιο έχεις άλλα προς το παρόν θέλω να αποφύγω ότι μεγαλύτερο από 5.5. Κάποια γνώμη για Samsung Galaxy A5 (2017 3/32) vs Xiaomi Mi A1 ? Από μένα πάρε το Samsung είναι αδιάβροχο απ τα καλύτερα service υποστήριξη εδώ Ελλάδα έχει σαφώς ανώτερη οθόνη, κάμερα ένα τικ καλύτερη αυτονομία... Επίσης είναι πιο μαζεμένο που θες
Sacurtele Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ziaba είπε Από μένα πάρε το Samsung είναι αδιάβροχο απ τα καλύτερα service υποστήριξη εδώ Ελλάδα έχει σαφώς ανώτερη οθόνη, κάμερα ένα τικ καλύτερη αυτονομία... Επίσης είναι πιο μαζεμένο που θες Ωραίος , πιστεύεις έχει καλύτερη ανταπόκριση / ταχύτητα από το Xiaomi ? αυτό το 3/32 vs 4/64 θα μου καταφανεί ? Κάποιος άλλος με γνώμη επί του θέματος ? Ευχαριστώ πολύ! 19 λεπτά πριν, chios είπε ZTE nubia m2 4/64. 140€ το απόλυτο vfm από τα καλύτερα σε αυτά τα λεφτά. στα 230 το βλέπω μόνο στο Mygad έχεις κάποιο link στα 140 που λες ? ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Sacurtele
chios Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 https://m.banggood.com/Nubia-M2-Global-Rom-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1236679.html?rmmds=search Με priority δεν έχει τελωνείο. Εγώ από το ίδιο μαγαζί περιμένω meizu pro 6 plus 1
ziaba Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chios είπε https://m.banggood.com/Nubia-M2-Global-Rom-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1236679.html?rmmds=search Με priority δεν έχει τελωνείο. Εγώ από το ίδιο μαγαζί περιμένω meizu pro 6 plus Τλκ το τσιμπησες το προ εεε... ωραίος... Γράψε εντυπώσεις στο θέμα που χεις ανοίξει... Επίσης φτιάξε meizu account θα το χρειαστείς αν δεν έχεις να σαι έτοιμος 1 ώρα πριν, Sacurtele είπε Ωραίος , πιστεύεις έχει καλύτερη ανταπόκριση / ταχύτητα από το Xiaomi ? αυτό το 3/32 vs 4/64 θα μου καταφανεί ? Κάποιος άλλος με γνώμη επί του θέματος ? Ευχαριστώ πολύ! στα 230 το βλέπω μόνο στο Mygad έχεις κάποιο link στα 140 που λες ? ευχαριστώ Δεν θα δεις διαφορά πιστεύω... Αν Τλκ πάρεις το ZTE παρ το από Κίνα μην σε κάνουν μεροκάματο τα μαγαζιά εδώ εκτός αν βιάζεσαι πολύ βέβαια Και για το Mygad που λες δες αξιολογήσεις skroutz - bestprice θα καταλάβεις Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από ziaba
Sacurtele Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ziaba είπε Τλκ το τσιμπησες το προ εεε... ωραίος... Γράψε εντυπώσεις στο θέμα που χεις ανοίξει... Επίσης φτιάξε meizu account θα το χρειαστείς αν δεν έχεις να σαι έτοιμος Δεν θα δεις διαφορά πιστεύω... Αν Τλκ πάρεις xiaomi ή ZTE παρ τα από Κίνα μην σε κάνουν μεροκάματο τα μαγαζιά εδώ εκτός αν βιάζεσαι πολύ βέβαια Και για το Mygad που λες δες αξιολογήσεις skroutz - bestprice θα καταλάβεις άμα πάρω από κίνα θα είναι το ίδιο κινητό ή υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα με ελληνικά ή κάτι άλλο ? κάποιο link για το mi a1 από κατάστημα κινάς με το κατάλληλο μοντέλο και καλή τιμή έχετε? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Sacurtele
chios Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 @ziaba Ναι το τσίμπησα στην τιμή αυτή 185€βγήκε είναι σαν να κλέβεις εκκλησία, κάμερα με ois σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει. @Sacurtele Δες banggood για το mia1. Τα κινητά από Κίνα ακριβώς τα ίδια είναι απλά από εδώ πληρώνεις το νταβατζηλικη των καταστημάτων φόρους και την εγγύηση ο Θεός να την κάνει. πολλές φορές πιο γρήγορα θα σε εξυπηρέτηση κατάστημα από Κίνα πάρα εδώ.
Sacurtele Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, chios είπε @ziaba Ναι το τσίμπησα στην τιμή αυτή 185€βγήκε είναι σαν να κλέβεις εκκλησία, κάμερα με ois σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει. @Sacurtele Δες banggood για το mia1. Τα κινητά από Κίνα ακριβώς τα ίδια είναι απλά από εδώ πληρώνεις το νταβατζηλικη των καταστημάτων φόρους και την εγγύηση ο Θεός να την κάνει. πολλές φορές πιο γρήγορα θα σε εξυπηρέτηση κατάστημα από Κίνα πάρα εδώ. Ευχαριστώ ! προβληματίζωμαι δεν ξέρω τι να διαλέξω :/ τώρα κοιτάω και αυτό που πήρες εσύ ... να δούμε τι θα διαλέξω... πφφφ
chios Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 το meizu ανήκει σε άλλη κατηγορία https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html είπαμε κλέβεις εκκλησία 185€ με μεταφορικά βγαίνει . όλα τα άλλα που κοιτάς είναι πολύ πολύ κατώτερα. το μευζου είναι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο με το samsung s7
QuantumWanderer Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Υπάρχουν πολλά φθηνά κινέζικα πλέον με τούμπανο χαρακτηριστικά σε καταπληκτικές τιμές. Ελπίζω απλά να κατανοούν όλοι οι καταναλωτές ότι με εξαίρεση 1-2 κινέζικες μάρκες, όλες οι άλλες έχουν παρακολουθητικά software φορεμένα από τη φάση της παραγωγής στο εργοστάσιο. Το λέω απλά για να ξέρουμε τί αγοράζουμε.
Sacurtele Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, chios είπε το meizu ανήκει σε άλλη κατηγορία https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html είπαμε κλέβεις εκκλησία 185€ με μεταφορικά βγαίνει . όλα τα άλλα που κοιτάς είναι πολύ πολύ κατώτερα. το μευζου είναι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο με το samsung s7 Κάμερα και οθόνη και ανταπόκριση έχει καλύτερη από τα άλλα που βλέπουμε μέχρι τώρα? Το λέω γιατί παίζει στα λεφτά που διαθέτω και σκέφτομαι να το πάρω. Κάποιος που να με απέτρεπε για κάποιο λόγο? Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα