Sacurtele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας , είμαι κάτοχος Xiaomi Redmi 3 εδώ και 2 χρόνια , είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου ως τώρα αλλά ήρθε η ώρα να πάρω κάτι καινούριο διότι άρχισε να παραγεμίζει και να σέρνεται. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-230 (όσο πιο χαμηλά τόσο πιο καλά) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): FB , Viber , κάθε τόσο κάνα παιχνιδάκι (γενικά όχι ιδιαίτερα ζόρικες εφαρμογές) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.2 ιδανικά αλλά θα αντέξω και στις 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Radio FM 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σίγουρα καλύτερη από το δικό μου , όχι όμως κάτι υπερβολικό 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτό. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Θα προτιμούσα. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Έχω συνηθίσει με τα 4000ma αλλά θα αντέξω και με 3000. (προτιμώ 4000) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Θα ήθελα γρήγορη ανταπόκριση Γενικά ψάχνω για ένα vfm κινητό όπως θα καταλάβατε , είμαι ευέλικτος και όχι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Sacurtele
Sacurtele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε Mi A1 Ευχαριστώ πολύ! Το έχω στα υπόψιν απλά περιμένω κι άλλες γνώμες .
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, Sacurtele είπε Ευχαριστώ πολύ! Το έχω στα υπόψιν απλά περιμένω κι άλλες γνώμες . Δες και το Nubia M2 έχω ακούσει καλά πράγματα για αυτό 1
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Sacurtele είπε Καλησπέρα σας , είμαι κάτοχος Xiaomi Redmi 3 εδώ και 2 χρόνια , είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου ως τώρα αλλά ήρθε η ώρα να πάρω κάτι καινούριο διότι άρχισε να παραγεμίζει και να σέρνεται. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-230 (όσο πιο χαμηλά τόσο πιο καλά) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): FB , Viber , κάθε τόσο κάνα παιχνιδάκι (γενικά όχι ιδιαίτερα ζόρικες εφαρμογές) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.2 ιδανικά αλλά θα αντέξω και στις 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Radio FM 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σίγουρα καλύτερη από το δικό μου , όχι όμως κάτι υπερβολικό 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτό. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Θα προτιμούσα. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Έχω συνηθίσει με τα 4000ma αλλά θα αντέξω και με 3000. (προτιμώ 4000) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Θα ήθελα γρήγορη ανταπόκριση Γενικά ψάχνω για ένα vfm κινητό όπως θα καταλάβατε , είμαι ευέλικτος και όχι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης. Ευχαριστώ πολύ! Moto G5s plus https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html Έχει stock android , ξεχωριστή θύρα για την sd,καλύτερη κάμερα από το redmi 3,εγγύηση 2 χρόνια αντιπροσωπείας 1
skoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ούτε το G5s plus έχει ξεχωριστή θύρα για την sd... (Το λέω επειδή προτείνεις συχνά τα moto...μην βρεις κανένα μπελά από κανέναν "περίεργο"...) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από skoulas
Sacurtele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους , γενικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να έχω 2 sim η sd slot (οπότε 64gb ή 32gb+sd slot μου είναι αρκετά). Προτεραιότητα έχει η γρήγορη ανταπόκριση και οι καλούτσικες φωτογραφίες , σίγουρα να έχει ραδιόφωνο ^^ . Οπότε έχουμε.. -> Xiaomi Mi A1 ~ 180e -> Lenovo Moto G5 ~ 200e -> Zte Nubia M2 ~ 220e Ερώτηση , η Amoled οθόνη είναι καλύτερη από τις άλλες ? Επίσης έβλεπα και το Samsung Galaxy A5 (3/32) ~230ε μια γνώμη για το αν αξίζει ή είναι υποδεέστερο από τα παραπάνω ?
darkrider93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Sacurtele είπε Ευχαριστώ πολύ! Το έχω στα υπόψιν απλά περιμένω κι άλλες γνώμες . Δεν έχει ραδιοφωνο. Κοίτα και το redmi note 4.
Sacurtele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, darkrider93 είπε Δεν έχει ραδιοφωνο. Κοίτα και το redmi note 4. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8699&idPhone2=8776 Έχουν και τα 2 αυτά από ότι βλέπω , σε ευχαριστώ !
darkrider93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Sacurtele είπε https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8699&idPhone2=8776 Έχουν και τα 2 αυτά από ότι βλέπω , σε ευχαριστώ ! Το a1 έχει κεραία αλλά δεν υπάρχει εφαρμογή για ράδιο ακόμα στο κινητό. Οπότε πρακτικα δεν έχει. Το έχω το κινητό για αυτό στο λέω 1
Sacurtele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, darkrider93 είπε Το a1 έχει κεραία αλλά δεν υπάρχει εφαρμογή για ράδιο ακόμα στο κινητό. Οπότε πρακτικα δεν έχει. Το έχω το κινητό για αυτό στο λέω ούτε μπορείς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή ? Δεν υπάρχει? :/
darkrider93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Sacurtele είπε ούτε μπορείς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή ? Δεν υπάρχει? :/ Στην stock rom όχι ακόμα. Ίσως με custom kernel και rom αλλά δεν το ξέρω σίγουρα γιατί είναι τόσο πολλές που δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα.
manoskost Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sacurtele είπε Σας ευχαριστώ όλους , γενικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να έχω 2 sim η sd slot (οπότε 64gb ή 32gb+sd slot μου είναι αρκετά). Προτεραιότητα έχει η γρήγορη ανταπόκριση και οι καλούτσικες φωτογραφίες , σίγουρα να έχει ραδιόφωνο ^^ . Οπότε έχουμε.. -> Xiaomi Mi A1 ~ 180e -> Lenovo Moto G5 ~ 200e -> Zte Nubia M2 ~ 220e Ερώτηση , η Amoled οθόνη είναι καλύτερη από τις άλλες ? Επίσης έβλεπα και το Samsung Galaxy A5 (3/32) ~230ε μια γνώμη για το αν αξίζει ή είναι υποδεέστερο από τα παραπάνω ? lg q6 dual, 2 sim + υποδοχη για sd, ή μονοκαρτο, 3/32, ραδιο, 5,5 ιντσες σε διαστασεις 5ιντσου. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από manoskost
Sacurtele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, darkrider93 είπε Στην stock rom όχι ακόμα. Ίσως με custom kernel και rom αλλά δεν το ξέρω σίγουρα γιατί είναι τόσο πολλές που δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα. Σε ευχαριστω , αμα μάθεις κάτι ενημέροσέ με! 8 λεπτά πριν, manoskost είπε lg q6 dual, 2 sim + υποδοχη για sd, ή μονοκαρτο, 3/32, ραδιο, 5,5 ιντσες σε διαστασεις 5ιντσου. Σε ευχαριστώ άλλα άμα πάω στα 3g ram θα προτιμήσω το samsung galaxy A5 μάλλον
ziaba Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δες και το redmi 5 plus βέβαια και αυτό υβριδικό dual sim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα