Προς το περιεχόμενο

[Monitor] Dell S2417DG~amazon.es 395,91€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το monitor από το ισπανικό amazon στα 395.91€ μαζί με τα μεταφορικά  https://www.amazon.es/S2417DG-Ultra-Negro-Plana-pantalla/dp/B01KZIOSSQ

στο skroutz χαμηλότερη τιμή χωρίς μεταφορικά 461€ https://www.skroutz.gr/s/10351322/Dell-S2417DG.html?keyphrase=Dell+S2417DG#specs

gsync+144hz με Tn panel ομως

Δημοσ.

είναι out of stock σε 2 μήνες θα σου έρθει ακύρωσή ... με λίγα λογία τζάμπα διαφήμισή και κλικς

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ziaba είπε

είναι out of stock σε 2 μήνες θα σου έρθει ακύρωσή ... με λίγα λογία τζάμπα διαφήμισή και κλικς

Μην είσαι σίγουρος. Εχω πάρει απο out of stock σε πολύ καλή τιμή. 

Δημοσ.

Οταν παρηγγειλα εγώ εστελνε κανονικά amazon.es fullfiled. Προχώρησα την παραγγελία μεχρι το checkout. Προφανώς ίσχυε για ορισμένα κομματια. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Exploticon είπε

El vendedor que has elegido para este producto no realiza envíos a Grecia

αυτο δεν το ειδε κανεις? δεν στελνει ελλαδα

Όταν μπήκες είχε αφαιρεθεί από το listing και σε πήγε σε άλλο πωλητή. Αυτή τη στιγμή που γράφω υπάρχει πάλι στην τιμή του τίτλου, από το amazon, αλλά είναι «τεμποραλμέντε σιν στοκ» που σημαίνει είτε άκυρο, είτε αποστολή από μερικές μέρες μέχρι του Αη-#0u4$0u ανήμερα.

dell.png.e5c1def3c75eb70d2e61a7a3e0c460fa.png

Δημοσ.

εχω το ιδιο σε 27. δεν ξερω αν θα άντεχα σε τέτοιο μέγεθος την ανάλυση. το colour banding είναι ενα θέμα αλλα στα games δύσκολα θα σε ενοχλήσει, καταταλα το gsync + 144 ειναι απόλαυση.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vaggos88 είπε

εχω το ιδιο σε 27. δεν ξερω αν θα άντεχα σε τέτοιο μέγεθος την ανάλυση. το colour banding είναι ενα θέμα αλλα στα games δύσκολα θα σε ενοχλήσει, καταταλα το gsync + 144 ειναι απόλαυση.

Προάστιο τις Κεράλα;:P

Δημοσ.
19 ώρες πριν, manospan1988 είπε

Πολυ ωραιο monitor. Tο εχω κανα 8μηνο. Κανει και overclock στα 165hz.

Γιατί, υπάρχει κάρτα γραφικών να περνάει σε QHD ανάλυση τα 144fps? Στο Counter-Strike 1.6 μπορεί :lol::lol::lol:

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...