Προς το περιεχόμενο

Tv box mini m8s pro πρόβλημα

ekriksi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά προσπάθησα να βγάλω το root της συσκευής και κόλλησε! Έκανα το εξής εγκατέστησα το super su το άνοιξα και μου ζήτησε να κάνω μια ενημέρωση την έκανα οκ μου πε να κάνω επανεκκίνηση και κολλάει στο loading! Τι έγινε πάει;

image.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδέχεται να περάσεις την rom με το κατάλληλο tools.

Επίσης υπάρχουν και σωστή τρόποι για ξερουταρησμα εδώ 

Κοίτα καλύτερα στο google,όλο και κάτι θα βρεις......π.χ https://www.google.gr/amp/s/www.entertainmentbox.com/latest-mini-m8s-pro-tv-box-android-nougat-7-1-2-firmware-download/amp/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα φίλε κατέβασα από εκεί που μου είπες το ρομ το πέρασα άνοιξε το box αλλά δεν αναγνωρίζει το ethernet και επίσης μου αναγνωρίζει μόνο 1gb ram ενώ το box είναι 2 τι έκανα λάθος μήπως ξέρεις?

βασικά είναι το μοντέλο mini m8s pro-c όποτε μάλλον αυτό φταίει

Επεξ/σία από ekriksi

μάλλον ναι τώρα το κοιτάω βρήκα μια αλλά απ ότι κατάλαβα είναι για να γίνει flash με το pc με usb καλώδιο θα δω με βλέπω να το χαλάω :D

δεν βρίσκω άκρη αν ξέρει κάνεις κάτι παιδιά ας στείλει

Αυτό που είπε ο Fronimitis ,ψάξε για την σωστή rom.

707N0-C http://freaktab.com/forum/tv-player-support/azw/azw-android-tv-box/mini-i/firmware-roms-tools-cn/691936-mini-m8s-pro-c-707n0-c εδώ την έχει.

αυτή την rom την κατέβασα άλλα πως την βάζω? δοκίμασα με το Amlogic Burn_Card_Maker και όταν βάζω την sd στο κουτάκι μου πετάει μια εικόνα στην tv με ένα το ρομποτακι του android και ένα χ. δοκίμασα με το Amlogic USB Burning Tool και δεν ξεκινάει καν η διαδικασία σαν να μην βάζω πότε το κουτάκι στο usb?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά ακόμη δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω έχω κατεβάσει την rom τρέχω Amlogic USB Burning Tool και κάνω τα εξής με βάση τα βίντεο που έχω δει

βάζω την ρομ, πατάω σταρτ, πατάω με oδοντογλυφίδα  το κριμένο κουμπάκι του box, και βάζω το καλώδιο usb και δεν κάνει τπτ όπως στα βίντεο που δείχνουν άπλα δεν ξεκινάει η διαδικασία δεν μου δείχνει καν το usb που είναι συνδεόμενο να μου πει και καλά conect succes 

καμιά ιδέα?? 

όλα οκ παιδιά το έφτιαξα δεν το χε αναγνωρίσει το pc 

Επεξ/σία από ekriksi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...