Putman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Ποιά έχει τώρα καλύτερες προσφορές για δεδομένα mb?
Acrobatis7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Προσωπικα εχω CU και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι η μονη εταιρια που εαν κανεις ανανεωση πριν απο 30 μερες (πριν λήξει το πακετο που εχεις δλδ), δεν χανονται τα υπολοιπομενα λεπτα ομιλιας, SMS, ΜΒ. Πανε ανθροιστικα. Αυτη τη στιγμη εχω 5,1GB, 565 λεπτα προς ολους και αλλα 639 προς CU και καμια 380 SMS προς ολους και αλλα 800 προς CU. Απλα εχω το νου μου πριν ληξει το πακετα να κανω ανανεωση. Κοινως... Καθε μηνα βαζω 10 ευρω. Επιλεγω το CU combo 600 που κανει 8, μενουν κατι ψιλα μεσα και αθροιζονται τα υπολοιπα. Κανω ακριβως την ιδια χρηση με τη συνδεση που ειχα παλαιότερα στη Cosmote, μονο που πληρωνω (χωρις πλακα) 100 ευρω λιγοτερα. Επισης εχω παρατηρησει οτι η CU ειναι η μονη που δεινει ολοκληρωμενα πακετα και για ομιλια και για MB και για μυνηματα. (διορθωστε αν κανω λαθος εδω) Οι αλλες εταιριες θελουν ξεχωριστα πακετα. Αλλο για ΜΒ, αλλο για ομιλια και αλλο για μυνηματα. Εαν εχω καπου λαθος - διορθωστε και επισημάνετε παρακαλω.
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Putman είπε Ποιά έχει τώρα καλύτερες προσφορές για δεδομένα mb? Οι απόψεις διίστανται οπότε δες για αρχή τι σε καλύπτει από θέμα κάλυψης στην περιοχή που βρίσκεσαι. Προσωπικά εδώ και ~5 έτη είμια καλυμμένος με Whats up (reload) 43 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Προσωπικα εχω CU και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι η μονη εταιρια που εαν κανεις ανανεωση πριν απο 30 μερες (πριν λήξει το πακετο που εχεις δλδ), δεν χανονται τα υπολοιπομενα λεπτα ομιλιας, SMS, ΜΒ. Πανε ανθροιστικα. Αυτη τη στιγμη εχω 5,1GB, 565 λεπτα προς ολους και αλλα 639 προς CU και καμια 380 SMS προς ολους και αλλα 800 προς CU. Απλα εχω το νου μου πριν ληξει το πακετα να κανω ανανεωση. Κοινως... Καθε μηνα βαζω 10 ευρω. Επιλεγω το CU combo 600 που κανει 8, μενουν κατι ψιλα μεσα και αθροιζονται τα υπολοιπα. Κανω ακριβως την ιδια χρηση με τη συνδεση που ειχα παλαιότερα στη Cosmote, μονο που πληρωνω (χωρις πλακα) 100 ευρω λιγοτερα. Επισης εχω παρατηρησει οτι η CU ειναι η μονη που δεινει ολοκληρωμενα πακετα και για ομιλια και για MB και για μυνηματα. (διορθωστε αν κανω λαθος εδω) Οι αλλες εταιριες θελουν ξεχωριστα πακετα. Αλλο για ΜΒ, αλλο για ομιλια και αλλο για μυνηματα. Εαν εχω καπου λαθος - διορθωστε και επισημάνετε παρακαλω. Παραπληροφόρηση: Μεταφορά στον επόμενο μήνα γίνεται κανονικά το υπόλοιπο από χρόνο ομιλίας, δεδομένων, κλπ με την προυπόθεση (όπως και σε VF) να ανανεώσεις πριν λήξει τα πακέτα που έχεις. Το έχουν και οι υπόλοιπες εταιρίες τα συνδυαστικά πακέτα... 1
Acrobatis7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, kormos είπε Παραπληροφόρηση: Μεταφορά στον επόμενο μήνα γίνεται κανονικά το υπόλοιπο από χρόνο ομιλίας, δεδομένων, κλπ με την προυπόθεση (όπως και σε VF) να ανανεώσεις πριν λήξει τα πακέτα που έχεις. Το έχουν και οι υπόλοιπες εταιρίες τα συνδυαστικά πακέτα... Οταν το εψαχνα δεν εκαναν... Χαιρομαι που πλεον ισχυει και στις υπολοιπες. Ευχαριστω που το επισημανες για να ξερει καλυτερα και ο κοσμος αλλα και εγω. Προς Θεου, δεν λεω οτι η μια εταιρια ειναι καλυτερη απο την αλλη. Ειναι καθαρα τι βολευει τον καθενα μας. Αυτο που σιγουρα μπορω να πω, ειναι οτι η καρτα ειναι καλυτερη και απο τα καρτοσυμβολαια και απο τα συμβολαια.
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Acrobatis7 είπε Οταν το εψαχνα δεν εκαναν... Χαιρομαι που πλεον ισχυει και στις υπολοιπες. Ευχαριστω που το επισημανες για να ξερει καλυτερα και ο κοσμος αλλα και εγω. Προς Θεου, δεν λεω οτι η μια εταιρια ειναι καλυτερη απο την αλλη. Ειναι καθαρα τι βολευει τον καθενα μας. Αυτο που σιγουρα μπορω να πω, ειναι οτι η καρτα ειναι καλυτερη και απο τα καρτοσυμβολαια και απο τα συμβολαια. Σωστά!! Οι λοιπές εταιρίες δεν έχουν πολύ καιρό που έχουν ακολουθήσει το δρόμο της vf σ αυτό. Όντως οι προσφορές στα καρτοκινητά είναι πολύ καλύτερες από τα συνδρομητικά...
manoskost Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ξερει κανεις αν ισχυει η μεταφορα του χρονου ομιλιας και mb στον επομενο μηνα και στην wind ή μονο vodafone και cosmote? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από manoskost
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Putman είπε Ποιά έχει τώρα καλύτερες προσφορές για δεδομένα mb? Frog και Q προνομιακο Q:4GB για 30 μερες με 4,44€. Με 10€ εχεις 1GB,1000' προς Q και 8GB ακομα αν βαλεις το πακετο με 4GB 2 φορες.9GB συνολο.Αν σε καλυπτει το δικτυο και εχεις καλο σημα H+ φευγουν στο νερο.Επισης εχει και νυχτερινα 10GB 22:00 με 08:00 της επομενης μερας με 5€ και χωρις οριο ενεργοποιησης. Και εχει για το ΣΚ 3Gb/2€. Frog:2Gb/25 μερες με 4,44€ και 5GB/25 μερες με 8,50€.2 ενεργοποιησεις το μηνα οριο και 2GB δωρο για 30 μερες στο καθε πακετο αλλα παρατηρουνται προβληματα στην αποδοση του.Δηλαδη ερχεται το δωρο με καθυστερηση ωρων ή ακομα και ημερων.Νυχτερινο πακετο δεν εχει αλλα εχει ημερησιο,εβδομαδιαιο πακετο και για σαββατοκυριακο.Και απο 5€ και πανω ανανεωση 600' προς Frog Μετα αντιστοιχα πακετα εχει η Vodafone στο Vodafone International και Tazamobile αλλα ειναι πιο δυσκολο να τα βρεις.Επιπλεον δεν λειτουργουν εκτος ελλαδος σε περιαγωγη και εχουν οριο 3GB την ημερα στην χρηση δεδομενων με κοφτη που σου ριχνει την ταχυτητα κατω απο 1Mbps και επανερχεται στις 4 το πρωι της επομενης ημερας.Νυχτερινα πακετα επισης δεν εχουν. Αν σε καλυπτει το δικτυο της Wind θεωρω την Q ως πιο ολοκληρωμενη λυση γιατι εχει και τα νυχτερινα καθως και καλυτερα πακετα για να εχεις και λιγη ομιλια.Επισης σε Roaming εντος Ε.Ε. οτι πακετο εχεις αγορασμενο ισχυει χωρις οριο χρησης ειδικα στα MB.Αλλα τα Bonus δεν ισχυουν σε περιαγωγη εντος Ε.Ε και γενικα εκτος ελλαδος. Μετα η Frog θα την ελεγα καλυτερη λυση λογω οτι σου δινει περισσοτερο ογκο δεδομενων και μπορεις αν βαλεις τα 1GB/1€,3GB/2€ και τα 3GB/4€ που ειναι για μια βδομαδα μαζι με τα 5Gb/5€ για Youtube/Netflix/Spotify και τα 2 και 5Gb πακετα να βγαλεις ενα τεραστιο αριθμο δεδομενων χωρια οτι τα μηνιαια πακετα μεταφερονται στον επομενο μηνα.
ziaba Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, Nikolas14-MyPhone είπε Frog και Q προνομιακο Q:4GB για 30 μερες με 4,44€. Με 10€ εχεις 1GB,1000' προς Q και 8GB ακομα αν βαλεις το πακετο με 4GB 2 φορες.9GB συνολο.Αν σε καλυπτει το δικτυο και εχεις καλο σημα H+ φευγουν στο νερο.Επισης εχει και νυχτερινα 10GB 22:00 με 08:00 της επομενης μερας με 5€ και χωρις οριο ενεργοποιησης. Και εχει για το ΣΚ 3Gb/2€. Frog:2Gb/25 μερες με 4,44€ και 5GB/25 μερες με 8,50€.2 ενεργοποιησεις το μηνα οριο και 2GB δωρο για 30 μερες στο καθε πακετο αλλα παρατηρουνται προβληματα στην αποδοση του.Δηλαδη ερχεται το δωρο με καθυστερηση ωρων ή ακομα και ημερων.Νυχτερινο πακετο δεν εχει αλλα εχει ημερησιο,εβδομαδιαιο πακετο και για σαββατοκυριακο.Και απο 5€ και πανω ανανεωση 600' προς Frog Μετα αντιστοιχα πακετα εχει η Vodafone στο Vodafone International και Tazamobile αλλα ειναι πιο δυσκολο να τα βρεις.Επιπλεον δεν λειτουργουν εκτος ελλαδος σε περιαγωγη και εχουν οριο 3GB την ημερα στην χρηση δεδομενων με κοφτη που σου ριχνει την ταχυτητα κατω απο 1Mbps και επανερχεται στις 4 το πρωι της επομενης ημερας.Νυχτερινα πακετα επισης δεν εχουν. Αν σε καλυπτει το δικτυο της Wind θεωρω την Q ως πιο ολοκληρωμενη λυση γιατι εχει και τα νυχτερινα καθως και καλυτερα πακετα για να εχεις και λιγη ομιλια.Επισης σε Roaming εντος Ε.Ε. οτι πακετο εχεις αγορασμενο ισχυει χωρις οριο χρησης ειδικα στα MB.Αλλα τα Bonus δεν ισχυουν σε περιαγωγη εντος Ε.Ε και γενικα εκτος ελλαδος. Μετα η Frog θα την ελεγα καλυτερη λυση λογω οτι σου δινει περισσοτερο ογκο δεδομενων και μπορεις αν βαλεις τα 1GB/1€,3GB/2€ και τα 3GB/4€ που ειναι για μια βδομαδα μαζι με τα 5Gb/5€ για Youtube/Netflix/Spotify και τα 2 και 5Gb πακετα να βγαλεις ενα τεραστιο αριθμο δεδομενων χωρια οτι τα μηνιαια πακετα μεταφερονται στον επομενο μηνα. Το q προνομιακό πως γίνεται να το αποκτήσουμε να φανταστώ γίνεται μόνο με καινούργιο αριθμό ?
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε Το q προνομιακό πως γίνεται να το αποκτήσουμε να φανταστώ γίνεται μόνο με καινούργιο αριθμό ? Ναι,και εχει και το πακετο 1500' και 1,5GB με 8€ για 30 μερες.Του F2G ειναι 8,5€ και 25 μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα