antirix024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημέρα. Χτες έγινε η αναβάθμιση σε VDSL και μου έστειλαν το ZTE ρουτερ που δίνουν (Forthnet). Πιο πριν είχα ένα TP-LINK με το οποίο ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Και πάλι TP-LINK θα πάρω μετά τις γιορτές που δεν θα έχω τόσα έξοδα. Τέλος πάντων, με το που το βάζω πάνω στη γραμμή το laptop μου παύει συνδέεται στο ιντερνετ (windows 10). Μου γράφει "Χωρίς Internet / Ασφαλές" όταν συνδέεται στο WiFi (συνδέται στο wifi, ιντερνετ δεν παίρνει). Με καλώδιο έχω ιντερνετ κανονικά. Με το TP-Link δεν είχα πρόβλημα. Τα κινητά / tablets το βλέπουν κανονικά. Γενικά το έχω ψάξει όσο μπορώ. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μου έχει ξεφύγει θα σας ήμουν ευγνώμον αν με βοηθούσατε. EDIT: Αυτά που προτείνουν στo internet με τα command prompts τα έχω κάνει όλα. Επίσης, για μια στιγμή αλλάζοντας το wifi από secured σε open και ξανά σε secured (έβγαλα το κλειδί δηλαδή άνοιξα τα google και επέστρεψα σε secured) δούλεψε (μετά από 10-20'' άνοιξε το google δηλαδή) μετά πέθανε πάλι. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από antirix024
chios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γύρνα το ZTE σε bridge Mode και βάλε από πίσω το tplink σαν ρουτερ. Πιο ακριβός tp-link έχεις; Και πιο zte; Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από chios
antirix024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θενκς. Θα το δοκιμάσω. tp-link TD-W8980 ZTE ZXHN H168N EDIT: φαίνεται ότι το συγκεκριμένο ZTE δεν έχει bridge mode... κάνω λάθος; Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από antirix024
chios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 https://www.adslgr.com/forum/threads/856182-Επιτέλους-Bridge-mode-σε-ZTE-ZXHN-H168N/page3 Εδώ το έχουν καταφέρει δοκίμασε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα