MYLOPOTAMOS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Καλήμερα παιδιά μπρικαρα το τηλέφωνο lg g2 ήθελα να του βάλω την lineage 15.1 λοιπόν έβαλα το flashify και έκανα καταλαθος flash το twrp. Img και από τότε έκανε boot και έχει κολλήσει σε αυτή την εικόνα.... Μέχρι hard reset έκανα αλλά τίποτα όλο το βράδυ έμεινε ανοιχτή οθόνη τώρα δεν ξέρω τι να κάνω....
unknown111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 13 minutes ago, MYLOPOTAMOS said: Καλήμερα παιδιά μπρικαρα το τηλέφωνο lg g2 ήθελα να του βάλω την lineage 15.1 λοιπόν έβαλα το flashify και έκανα καταλαθος flash το twrp. Img και από τότε έκανε boot και έχει κολλήσει σε αυτή την εικόνα.... Μέχρι hard reset έκανα αλλά τίποτα όλο το βράδυ έμεινε ανοιχτή οθόνη τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.... καλημέρα, αρχικά κατεβάζεις το lg flashtool μετά βρίσκεις το official firmware για το κινητό σου το οποίο είναι σε μορφή kdz και το περνάς με το flashtool. είναι πολύ απλό και υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο xda γιαυτό. μια συμβουλή σε περίπτωση που προσπαθήσεις να κάνεις root πιο ακριβό τηλέφωνο. αν δε το κατέχεις καλύτερα να μην ασχολήσαι καθόλου γιατί πολλές φορές δεν επαναφέρετε η συσκευή. ή αν αποφασίσεις να το κάνεις πριν προχωρήσεις φρόντισε να βρεις πως μπορείς και αν μπορείς να το επαναφέρεις αν μπρικάρει. υπάρχουν όλα στους xda. αφού μπήκες στη διαδικασία να δεις πως το ρουτάρεις ε ψάξε και λίγο ακόμα για το αντίστροφο. πάντα ασφάλεια. δε πας να γ....εις χωρίς προφυλακτικό. φιλικά πάντα.
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, MYLOPOTAMOS είπε Καλήμερα παιδιά μπρικαρα το τηλέφωνο lg g2 ήθελα να του βάλω την lineage 15.1 λοιπόν έβαλα το flashify και έκανα καταλαθος flash το twrp. Img και από τότε έκανε boot και έχει κολλήσει σε αυτή την εικόνα.... Μέχρι hard reset έκανα αλλά τίποτα όλο το βράδυ έμεινε ανοιχτή οθόνη τώρα δεν ξέρω τι να κάνω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα