Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με ένα πρόβλημα που παρουσίασε το laptop μου κάνοντας update τους drivers για τις κάρτες γραφικών (gt750m SLI). Λοιπόν, το πρόβλημα μου είναι το εξής, έχοντας βρει τον κατάλληλο driver για την κάρτα μου από τη σελίδα της nvidia, όταν τον τρέχω στην πορεία του installation η οθόνη σβήνει και δεν επανέρχεται ποτέ. Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω ξανά το laptop πρέπει να το bootαρω σε safe mode και να του κάνω recovery σε κάποια παλαιότερη κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και προσπαθώντας μέσω του geforce experience... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερα.. ειχα θεμα με update driver ati  ομως ψαξε για παλιοτερο driver  και αν παει να στο περασει  αυτοματα τον καινουργιο το windows update...  κοφτο με το προγαμματακι <hide update> ((Το παρακάτω πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι διαθέσιμο για λήψη από το Κέντρο λήψης της Microsoft:

Εικονίδιο λήψης

Άμεση λήψη του πακέτου αντιμετώπισης προβλημάτων "Εμφάνιση ή απόκρυψη ενημερωμένων εκδόσεων".))   = https://support.microsoft.com/el-gr/help/3073930/how-to-temporarily-prevent-a-driver-update-from-reinstalling-in-window

Επεξ/σία από crash banticoot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...