Merlin_o_magos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Για σιγουριά πάω για refund και θα δώσω 250 ευρώ παραπάνω να πάρω το ROG με τα ίδια specs ακριβώς από mediamarkt.
DownUNDERground Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Γιατί ρε παιδιά, τι ξέρετε; Τί να ξέρουμε ρε φίλε; Είναι δυνατόν να κάτσει να μπλέκει με λάπτοπ που πέθανε την πρώτη μέρα; Ό,τι και να είναι. Να ήταν tv, ψυγείο, πλυντήριο πχ. να πεις πάει στο διάολο. Με τα δεδομένα μας θα παίζουμε; 1
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Τί να ξέρουμε ρε φίλε; Είναι δυνατόν να κάτσει να μπλέκει με λάπτοπ που πέθανε την πρώτη μέρα; Ό,τι και να είναι. Να ήταν tv, ψυγείο, πλυντήριο πχ. να πεις πάει στο διάολο. Με τα δεδομένα μας θα παίζουμε; Τίποτα δεν ξέρετε δηλαδή. Συμβαίνει σε όλες τις μάρκες. DOA θα δεις και σε Apple, και σε Dell και σε Allienware. Καμία σχεση που είναι Lenovo. 1
zacharis1955 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Τί να ξέρουμε ρε φίλε; Είναι δυνατόν να κάτσει να μπλέκει με λάπτοπ που πέθανε την πρώτη μέρα; Ό,τι και να είναι. Να ήταν tv, ψυγείο, πλυντήριο πχ. να πεις πάει στο διάολο. Με τα δεδομένα μας θα παίζουμε; Για απολύτως κανένα προϊόν DOA δεν λες πάει στο διάολο, επιστροφή και τέλος! 1
DownUNDERground Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απόψεις... Ρώτησε και εμείς του λέμε τις δικές μας. Προσωπικά το laptop είναι το τελευταίο gadget που θα ρίσκαρα έστω 1% αν ήμουν στη θέση του. ΜΟΝΟ αν είναι μπαταρία και πάλι επιφυλακτικός θα ήμουν. Προσθέστε και την κουβέντα περί του κατά πόσο υπάρχουν και εκθεσιακά και δένει το γλυκό. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από DownUNDERground
Merlin_o_magos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 To laptop χάλασε μετά από μια ημέρα χρήσης. Δικής μου χρήσης μιας που ήταν εκθεσιακό οπότε δε ξέρω πόσο καιρό έτρεχε επάνω στο ράφι τους. Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο DOA είναι ότι ο κώτσος δεν είχε και ούτε θα έχει κομμάτια για να μου δώσει καινούργιο οπότε μου λέει ή σε κάνω refund ή πας και μιλάς με lenovo. Δεν ρισκάρω να μην μου δώσει η lenovo καινούργιο μιας που όπως είπαμε στην ουσία δεν είναι DOA . Ίσως να μου το φτιάξει και να μου το δώσει οπότε δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο. 1
DownUNDERground Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Έτσι. Γι' αυτό συζητάμε. Για την περίπτωση επισκευής και όχι αντικατάστασης. Ήταν προφανές από το 1ο σου ποστ. Μπελάδες θες; Πάρε τα λεφτά σου πίσω...
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Απόψεις... Ρώτησε και εμείς του λέμε τις δικές μας. Προσωπικά το laptop είναι το τελευταίο gadget που θα ρίσκαρα έστω 1% αν ήμουν στη θέση του. ΜΟΝΟ αν είναι μπαταρία και πάλι επιφυλακτικός θα ήμουν. Προσθέστε και την κουβέντα περί του κατά πόσο υπάρχουν και εκθεσιακά και δένει το γλυκό. Mην αγοράζεις τότε τίποτα καινούριο, μιας που το DOA rate είναι ίσως λίγο μεγαλύτεροτου 1%. Αυτό γενικά. Αφού τώρα ο κώτσος δεν έχει άλλο, ας πάρει τα λεφτα του πίσω.
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε DOA με εκθεσιακό. Οκ... Μπορεί να μάθει πόσο έχει δουλέψει με ένα HDSentinel. Οκ;
zacharis1955 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε σεις πάτε και δίνετε ένα χιλιάρικο για πράματα που σας λένε εκθεσιακά οι κακοπληρωμένοι υπάλληλοι των μεγάλων αλυσίδων με τα bonus (που μπορεί και να είναι από επιστροφές, επισκευασμένα κλπ), ειλικρινά, δεν πάτε καθόλου καλά, δεν την παλεύετε, καλή Ανάσταση! Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από zacharis1955 4
Merlin_o_magos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Παιδιά χαλαρά δεν χρειάζεται να μαλώνουμε για το τι είναι DOA ktl . Το μηχάνημα έγινε refund και σε λίγο θα έχω στα χέρια μου ένα ROG του κουτιού . Οπότε όλα καλά. Καλό Πάσχα σε όλους . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα