unknown111 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 καλησπέρα στην παρέα! αυτή τη στιγμή έχω το σύστημά μου με μια καλή x99 mobo μαζί με τον 6950x με κύρια ασχολία το gaming και video editing. με τρώει ο πισινός μου να κάνω αναβάθμιση τον τελευταίο καιρό και κοιτάζω πολύ z370 και 8700k που διαβάζω και ακούω πολύ καλά λόγια γι΄αυτόν. δεν μπορώ να πώ ότι δε με καλύπτει το σύστημά μου αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας αν αξίζει να κάνω αυτή τη μετάβαση και αν θα δω κάποια σημαντική διαφορά. πληροφοριακά έχω μια 1080ti και δε σκοπεύω να βάλω δεύτερη τουλάχιστο μέχρι να στρώσουν λίγο οι τιμές ή πάθει κρίση συνείδησης κάποιος καρχαρίας και βάλει μεταχειρισμένη κάτω από 850 ευρώ (όπου και θα έπρεπε κανονικά να είναι ακόμα και τώρα δεδομένων των πραγμάτων). ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, πολύ πιθανόν να χάσεις κιόλας. Μείνε όπως είσαι.
unknown111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 5 minutes ago, Sheogorath said: Καλησπέρα, πολύ πιθανόν να χάσεις κιόλας. Μείνε όπως είσαι. οπότε τα κρατάω ως έχουν ε; ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, unknown111 είπε οπότε τα κρατάω ως έχουν ε; ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Μπορείς να τα πουλήσεις και να πας σε Ζ370, αλλά δεν θα είναι αναβάθμιση. 1
unknown111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Just now, Sheogorath said: Μπορείς να τα πουλήσεις και να πας σε Ζ370, αλλά δεν θα είναι αναβάθμιση. να τα πουλούσα έλεγα αλλά αν τελικά δεν είναι πραγματική αναβάθμιση τότε δεν αξίζει.. ίσως να κλοκάρω το cpu στα 4,5ghz έτσι για να μου φύγει αυτό που με έχει πιάσει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα