criminal85 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας και κυριως αν εχετε παρομοια εμπειρια σαυτο που μου συνεβει..Αγορασα μεταχειρισμενο το κινητο πριν απο 6 μηνες απο ενα μελος του site και μου ειχε πει οτι ειναι ξεκλειδωτο και μπορει να χρησιμποποιηθει σε ολο τον κοσμο..μεχρι και πριν 2 ωρες με δικτυο wind δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα..σημερα περασα την 11.3 και το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεδομενων,οταν εβαλα την καρτα sim εβαλα τον κωδικο μου δειχνει σημα οπως και 4g και οταν προχαραω τα βηματα ενεργοποιησης μου βγαζει το εξης μηνυμα: η καρτα SIM που εχετε εισαγει ειναι απο φορεα που δεν υποστηριζεται στο πλαισιο της πολιτικης ενεργοποησης που εχει εκχωρηθει επιτου παροντος απο τον διακομιστη ενεργοποιησης.Εισαγετε αλλη καρτα απο υποστηριζομενο φορεα η ζητηστε απ τον φορεα σας να ξεκλειδωσει αυτο το iphone.. Μηπως γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω?
kormos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, criminal85 είπε Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας και κυριως αν εχετε παρομοια εμπειρια σαυτο που μου συνεβει..Αγορασα μεταχειρισμενο το κινητο πριν απο 6 μηνες απο ενα μελος του site και μου ειχε πει οτι ειναι ξεκλειδωτο και μπορει να χρησιμποποιηθει σε ολο τον κοσμο..μεχρι και πριν 2 ωρες με δικτυο wind δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα..σημερα περασα την 11.3 και το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεδομενων,οταν εβαλα την καρτα sim εβαλα τον κωδικο μου δειχνει σημα οπως και 4g και οταν προχαραω τα βηματα ενεργοποιησης μου βγαζει το εξης μηνυμα: η καρτα SIM που εχετε εισαγει ειναι απο φορεα που δεν υποστηριζεται στο πλαισιο της πολιτικης ενεργοποησης που εχει εκχωρηθει επιτου παροντος απο τον διακομιστη ενεργοποιησης.Εισαγετε αλλη καρτα απο υποστηριζομενο φορεα η ζητηστε απ τον φορεα σας να ξεκλειδωσει αυτο το iphone.. Μηπως γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω? Το ποιό πιθανό είναι να ήταν κλειδωμένο σε δίκτυο και με κάποια "κάρτα" είχε γίνει unlock για να παίξει. Είναι λογικό με τέτοιες συσκευές και μετά από αναβάθμιση να κλειδώνουν. Πρέπει να βρεις κάποια εταιρεία που ξεκλειδώνει συσκευές σε ξένα δίκτυα ή να επικοινωνήσεις μαζί του να σου δώσει τη λύση μιας και σίγουρα θα τη γνωρίζει αφού όπως δείχνει πρέπει να γνώριζε την περίπτωση...
Gadgetology Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Γιατι δεν ρωτας το μελος που στο πουλησε; Λογικα αυτος θα το ξεκλειδωσε αρχικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα