giorgoskoy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 προκειτε να παραλαβω μια μητρικη με επεξεργαστη και επιδι ειναι ryzen2 με b350 και δεν ειμαι σιγουρος αν το καταστημα εχει κανει update μπορω να δοκιμασω να κανω boot να δω αν δουλεθουν μεταξει τους
giorgoskoy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 οθτε καν να μου βγαλει ενα μην να δω απλα οτι ολλα ειναι οκ και δουλευουν?
rafail1994 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Πες στο κατάστημα να σου κάνουν αναβάθμιση στο τελευταίο bios. Έτσι δεν μπορείς να δεις κάτι.
kormos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, giorgoskoy είπε προκειτε να παραλαβω μια μητρικη με επεξεργαστη και επιδι ειναι ryzen2 με b350 και δεν ειμαι σιγουρος αν το καταστημα εχει κανει update μπορω να δοκιμασω να κανω boot να δω αν δουλεθουν μεταξει τους ή ψώνισε απο αλλού αν δεν τους εμπιστεύεσαι ή δεν έχουν σερβις σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας...
webparts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, giorgoskoy είπε οθτε καν να μου βγαλει ενα μην να δω απλα οτι ολλα ειναι οκ και δουλευουν? Kαι παλι δε θα εβλεπες τιποτα,ακομα και να γινοταν αυτο που λες. Δεν εισαι σε θεση να δεις αν δουλευει κατι σωστα οταν ρωτας τετοια πραματα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από webparts 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα