Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον μαστρομήτσος είναι γιατί τα apple officially refurbished έχω δει να είναι σε κουτί σφραγισμένα και χωρίς σημάδια χρήσης. (Τα κάνουν σαν καινούρια δλδ)

Δημοσ.

Εγώ που δεν είμαι καν fan apple θα έλεγα για κάποιον basic user που θέλει μικρό σε μέγεθος smartphone να το κρατήσει 2 χρόνια είναι μια χαρά deal.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, black66.gr said:

Tο να αγοράζεις γενικώς iphone είναι κακό deal.:D:P

Toσα ξερεις, τοσα λες.

Για οποιον θελει iOS για τους δικους του Χ,Υ λογους , προκειται για καλη περιπτωση αν και αυτο που εγραψε ο MikeJ πιο πανω ειναι ενα θεματακι...

Επισης για αυτους που λενε οτι προκειται περι 4-5 χρονων μοντελου να διευκρινησουμε οτι το μετρο συγκρισης στην παλαιοτητα σε σχεση με αλλα κινητα ειναι λαθος, αφ'ενος  μεν γιατι τα apple συνεχιζουν να παιρνουν αναβαθμισεις καμποσα χρονια μετα, αφ'εταιρου δε διοτι στο χρονο κρατανε καλυτερα απο αποψης επιδοσεων, μια που το OS κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση πορων και ως εκ τουτου οι απαιτητικες εφαρμογες τρεχουν καλυτερα απ'οτι θα τρεξει μια εξισου απαιτητικη εφαρμογη σε αλλο OS. Ολα αυτα κανουν το iphone 4-5 ετων να μοιαζει γενικα πολυ πιο καινουργιο απο ενα αντιστοιχης ηλικιας κινητο που εχει αλλο OS.

Τελος δεν συζηταμε εδω αν ειναι καλα ή κακα κινητα τα iphone, αλλα για το κατα ποσο προκειται περι προσφορας. Η προσφορα βαση κανονων forum οριζεται απο πολυ συγκεκριμενα κριτηρια, στα οποια δεν περιλαμβανεται το αν ειναι καλη ή κακη η προσφερομενη συσκευη. Τα γνωστα κομπλεξ λοιπον σε αλλα thread, υπαρχουν πολλα αλλωστε.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πολλοί σχολιαστές μπαίνουν στο θρεντ με λάθος νοοτροπία. "Τα Iphones είναι άχρηστα, είναι μόνο για να κάνεις φιγούρα σε γκόμενες" κλπ κλπ κλπ

Παιδιά αν θεωρείτε τα iphone άχρηστα καμία τιμή δεν θα ήταν προσφορά στα μάτια σας.

Προσωπικά έχω πάρει και iphone και android, και το επόμενο κινητό μου θα είναι android επειδή βαρέθηκα τις αυθαιρεσίες της apple (κόψιμο θύρας ακουστικών, κατάργησης touchid κλπ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω "άχρηστα".

Είναι "άχρηστο" το iphone 5S, ένα κινητό που βγήκε το 2013 και ακόμα, σήμερα, τρέχει άριστα χωρίς καθυστερήσεις, με την πιο νέα έκδοση του ios και είναι συμβατό με την συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών για iphone?

Το Galaxy S4 που βγήκε την ίδια περίοδο πόσο καλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σήμερα;

Αυτά και δεν σκοπεύω να το κάνω flame war. Προφανώς καθένας έχει τις προτιμήσεις του, και προσωπικά βρίσκω πλεονεκτήματα και στην πλατφόρμα του android (που άλλωστε θα προτιμήσω για το επόμενο κινητό μου) και στα iphone (που δεν μετάνιωσα που αγόρασα, όταν το αγόρασα, καθώς αν είχα πάρει στη θέση του 5S μου, όταν το αγόρασα πριν χρόνια, αντροιντ, τώρα θα είχα ένα αληθινό σκουπίδι στα χέρια μου). Ο καθένας σταθμίζει υπέρ και κατά σε κάθε περίοδο (διαφέρουν) και επιλέγει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, hayabusagr είπε

δεν πήρα γιατί χωρίς κουτί και παρελκόμενα με 6μηνη εγγύηση

Επειδη πολλοι λενε για το εν λογω κινητο να τονισω αυτο που γραφτηκε εξ αρχης.

Μιλαμε για συσκευη χωρις παρελκομενα,αρα χωρις ακουστικα,καλωδιο και φορτιστη και με μολις 6 μηνες εγγυηση.

Αν ηταν τουλαχιστον οπως αναφερθηκε refubrished στο κουτι του με ολα και ειχε εστω 1 χρονο εγγυηση ναι θα αξιζει.

Τωρα να πουλανε σκετες συσκευες λες και ειναι κλεμμενες προσωπικα δεν μαρεσει και απορω πως τα Public πουλανε ετσι συσκευες....

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τωρα να πουλανε σκετες συσκευες λες και ειναι κλεμμενες προσωπικα δεν μαρεσει και απορω πως τα Public πουλανε ετσι συσκευες....

Πράγματι, πώς κατέληξαν αυτές οι συσκευές στο public?

Δημοσ.

Λογικά θα είναι είτε εκθεσιακές συσκευές είτε κάποιες από demo ή εφεδρείες που δίνουν κατά καιρούς βασισμένοι πάνω στην υπηρεσία τους που έχουν SafetyNet.

Δημοσ.

Και αρα μην ξεχναμε οτι το 5s απο μονο του εχει ηδη παρα πολυ χαμηλη/κακη αυτονομια μπαταριας,ποσο μαλλον αν μιλαμε για μεταχειρισμενη συσκευη που θα εχει ακομα χειροτερη.

Οποιος θελει να το παρει απλα για να λεει οτι εχει iphone ή ισως για καποιο γονιο ή σαν mp3 player ξερω γω(λογω του σχεδιασμου)τοτε κανενα προβλημα.

Αλλα δεν αξιζει εν ετη 2018 αυτη η συσκευη,ειδικα οταν ειναι σε τετοια κατασταση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε

Toσα ξερεις, τοσα λες.

Για οποιον θελει iOS για τους δικους του Χ,Υ λογους , προκειται για καλη περιπτωση αν και αυτο που εγραψε ο MikeJ πιο πανω ειναι ενα θεματακι...

Επισης για αυτους που λενε οτι προκειται περι 4-5 χρονων μοντελου να διευκρινησουμε οτι το μετρο συγκρισης στην παλαιοτητα σε σχεση με αλλα κινητα ειναι λαθος, αφ'ενος  μεν γιατι τα apple συνεχιζουν να παιρνουν αναβαθμισεις καμποσα χρονια μετα, αφ'εταιρου δε διοτι στο χρονο κρατανε καλυτερα απο αποψης επιδοσεων, μια που το OS κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση πορων και ως εκ τουτου οι απαιτητικες εφαρμογες τρεχουν καλυτερα απ'οτι θα τρεξει μια εξισου απαιτητικη εφαρμογη σε αλλο OS. Ολα αυτα κανουν το iphone 4-5 ετων να μοιαζει γενικα πολυ πιο καινουργιο απο ενα αντιστοιχης ηλικιας κινητο που εχει αλλο OS.

Τελος δεν συζηταμε εδω αν ειναι καλα ή κακα κινητα τα iphone, αλλα για το κατα ποσο προκειται περι προσφορας. Η προσφορα βαση κανονων forum οριζεται απο πολυ συγκεκριμενα κριτηρια, στα οποια δεν περιλαμβανεται το αν ειναι καλη ή κακη η προσφερομενη συσκευη. Τα γνωστα κομπλεξ λοιπον σε αλλα thread, υπαρχουν πολλα αλλωστε.

Σαφέστατα και για όποιον θέλει ios το τα iphone αξίζουν και με το παραπάνω αλλά πόσοι από αυτούς που δίνουν εκατοντάδες ευρώ για τις εν λόγω συσκευές το αγοράζουν για το iOS και όχι για το pulmurOS ;;;;;; 

• Like 1
Δημοσ.
53 minutes ago, black66.gr said:

Σαφέστατα και για όποιον θέλει ios το τα iphone αξίζουν και με το παραπάνω αλλά πόσοι από αυτούς που δίνουν εκατοντάδες ευρώ για τις εν λόγω συσκευές το αγοράζουν για το iOS και όχι για το pulmurOS ;;;;;; 

Δεν εχω καποια στατιστικη, αλλα προσωπικα εχω δει αρκετους να δινουν βαση στο OS , στα μελλοντικα updates στο οτι παλιωνει "πιο αργα"  απο τον ανταγωνισμο λογω καλυτερης διαχειρισης πορων κλπ κλπ.

Παρεπιπτοντως το pulmurOS ειναι και αυτο ενα σημαντικο συστατικο της  αγορας των smartphones γενικοτερα. Ακομα κι αν διαφωνεις με την λογικη αυτη, αντικειμενικα ειναι κατι το οποιο πρεπει να αποδεχθουμε ολοι. Αλλωστε και ο χρηστης ενος nokia3210 θα μπορουσε να ισχυριστει οτι τα smartphones ανεξαρτητως μαρκας ειναι pulmur. Κι αντε μετα εξηγα του οτι εχει αδικο.

Γενικα η ταμπελα οτι τα iphone πανε και τα αγοραζουν θιασωτες του pulmur δεν με βρισκει συμφωνο, οσο βλεπω τις ναυαρχιδες αλλων κατασκευαστων των 700+ ευρω να πουλανε κι αυτες σαν στραγαλια. Ειναι απλα ενα φαινομενο της αγορας των smartphones. Και κατα τη γνωμη μου δεν ειναι κακο καποιος να ενδιαφερεται να παρει ενα κινητο που θα δειχνει παραπανω απο καποιο αλλο.

ΥΓ. Για να προλαβω: Ποτε μου δεν ειχα iphone .

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...