Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Ότι λέει ο τίτλος παιδιά 

iPhone 5s 16gb (refurbished)Public Σύνταγματος ΜΌΝΟ...99ευρω!!!

Σκέτη συσκευή δίνουν δυστυχώς,είναι μεταχειρισμενα άρα παίζει να πάρετε με σημάδια 

Πήγα από εκεί πριν από λίγο έχουν αρκετά τεμάχια,δεν πήρα γιατί χωρίς κουτί και παρελκόμενα δεν το θεωρώ και πολύ Super αλλά εάν κάποιος θέλει iPhone με 99ευρω με 6μηνη εγγύηση Public Σύνταγματος τα έχει 

😊😊

Δημοσ.

Δηλαδή για συσκευή 4 χρονων μεταχειρισμένη πρέπει να πληρώσεις 100 ευρώ και σου δίνουν 6 μήνες εγγυηση μόνο. Προσωπικά θα προτιμούσα πακιστανομαγαζο!!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να αξίζει να δώσεις 100€ για συσκευή ανακατασκευασμένη με ότι συνεπάγεται αυτό.... + Ότι πλέον πάει στα 4-5 χρόνια η συγκεκριμένη...

Δημοσ.

Καιρός να πετάξω το 1+5Τ γιατί ούτε μια γκόμενα δεν έχω ρίξει με δαύτο. Τουλάχιστο ούτε με 100€ μπορεί να μου κάτσει καμία.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Questioner είπε

Καιρός να πετάξω το 1+5Τ γιατί ούτε μια γκόμενα δεν έχω ρίξει με δαύτο. Τουλάχιστο ούτε με 100€ μπορεί να μου κάτσει καμία.

Άσε φίλε ξύπνησαν και τα γκομενάκια.

Με τέτοιο μέγεθος  (4 ίντσες) δεν πρόκειται να γυρίσει να σε κοιτάξει καμία......:D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, zorans είπε

Άσε φίλε ξύπνησαν και τα γκομενάκια.

Με τέτοιο μέγεθος  (4 ίντσες) δεν πρόκειται να γυρίσει να σε κοιτάξει καμία......:D

Είδα και με τις 6 ίντσες. Μάλλον φάτσα πρέπει να αλλάξω, όχι κινητό.

Επεξ/σία από Questioner
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Questioner είπε

Είδα και με τις 6 ίντσες. Μάλλον φάτσα πρέπει να αλλάξω, Μαλλον κάτι άλλο πρέπει να μεγενθύνω όχι κινητό.

Fixed.:P:P:P

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Μια χαρά τιμή είναι υπό προϋποθέσεις. Το θέμα είναι εάν είναι Apple refurbished ή μαστρομητσος του public refurbished. Αν είναι το πρώτο αξίζει - αν είναι το δεύτερο φοβάμαι πως όχι. 

Στις αγγελίες παίζουν παραπάνω χωρίς καμία εγγύηση. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...