Προς το περιεχόμενο

[TV Monitor ] Samsung T24E390EW 139€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/3/2018 στις 3:44 ΜΜ, lionheart75 είπε

Aν αναφέρεσαι στην Deepcool που δίνει ο Κωτσόβολος πράγματι είναι πολύ καλή βάση για monitor την πήρα  τυχαία σήμερα για να βάλω την AOC Q3279VWF:) 

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/accessories-and-mousepads/171962-deepcool-βάση-monitor-(m-desk-f2)-black

Ένα κομματι ξύλο με 2 σιδερένια ποδαράκια και θέλουν 15€ 

Καλύτερα να το φτιάξετε μόνοι σας :P

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tim2231 είπε

Έχει παρατηρήσει κανείς backlight bleed στο συγκεκριμένο monitor? 

Όλα τα ips έχουν λίγο-πολύ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Όλα τα ips έχουν λίγο-πολύ.

ναι αυτο το ξέρω αλλά αυτό το μόνιτορ είναι PLS. υπάρχει bleeding και σε αυτά τα μόνιτορ;; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tim2231 είπε

ναι αυτο το ξέρω αλλά αυτό το μόνιτορ είναι PLS. υπάρχει bleeding και σε αυτά τα μόνιτορ;; 

IPS=PLS

Ναι, σε μένα έχει λίγο δεξιά, που φαίνεται μόνο σε μαύρη οθονη, με κλειστά φώτα. Δεν ενοχλεί.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

IPS=PLS

Ναι, σε μένα έχει λίγο δεξιά, που φαίνεται μόνο σε μαύρη οθονη, με κλειστά φώτα. Δεν ενοχλεί.

και εμένα έχει σε 2-3 σημεία κάτω της οθόνης. απλά επειδή την πήρα πριν 3 μέρες λες να τη γυρίσω; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Ότι θες, αλλά χωρίς glow ΔΕΝ θα βρεις.

Επειδή πρώτη φορά αγόρασα monitor, στη φώτο που τράβηξα πως σου φαίνεται;  Το περίεργο είναι οτι με το μάτι εγω βλέπω το bleed μόνο εκεί που έχω βάλει τα βελάκια. Αλλά απο τη φώτο φαίνεται σαν να έχει και πάνω στις γωνίες. 

http://prntscr.com/j3g69q 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tim2231 είπε

Έχει παρατηρήσει κανείς backlight bleed στο συγκεκριμένο monitor? 

Παρόλο που δεν ήξερα τι είναι αυτό το googlαρα... τέτοιο πράγμα δεν έχω δει σαν το παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=ZTYyi7XEfZE

Επίσης δεν είδα και κάτι τρέχοντας αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=WexJRnud32U

Αυτό που πρόσεξα όμως και είναι αρκετές φορές ενοχλητικό (έχω 2 οθόνες αριστερα-δεξια) είναι ότι σε ορισμένα χρώματα, ακόμα και σε ορισμένες θέσεις του mouse η οθόνη κάνει ενοχλητικό flickering... τρεμοπαίζει σπαστικά... δεν μπόρεσα βέβαια να τσεκάρω αν φταίει η κάρτα μου.

EDIT: Το δοκίμασα με κλειστά φώτα και όντως το μαύρο δεν είναι μαύρο.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Έχει λίγο παραπάνω από την δίκη μου, αλλά τίποτα τραγικό.

δεν αξίζει ο κόπος να τρέχω και να ζητάω άλλο μονιτορ έτσι;

Δημοσ.
Στις 31/3/2018 στις 3:44 ΜΜ, lionheart75 είπε

Aν αναφέρεσαι στην Deepcool που δίνει ο Κωτσόβολος πράγματι είναι πολύ καλή βάση για monitor την πήρα  τυχαία σήμερα για να βάλω την AOC Q3279VWF:) 

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/accessories-and-mousepads/171962-deepcool-βάση-monitor-(m-desk-f2)-black

είσαι ευχαριστημένος φίλε με την βάση?Σκέφτομαι κι εγώ να την πάρω για μια LG 32'' αλλά όπου και να διαβάσω χαρακτηριστικά γράφουν μέχρι 27'' οθόνη!Βέβαια τα 15 κιλά που σηκώνει με καλύπτουν γιατί είναι 10 κιλά η δική μου TV όπως και οι διαστάσεις της είναι μεγαλύτερες από την βάση της δικής μου TV.Είδα ότι την πήρες για 32'' για αυτό ήθελα την γνώμη σου.Ευχαριστώ

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, djnet71 είπε

είσαι ευχαριστημένος φίλε με την βάση?Σκέφτομαι κι εγώ να την πάρω για μια LG 32'' αλλά όπου και να διαβάσω χαρακτηριστικά γράφουν μέχρι 27'' οθόνη!Βέβαια τα 15 κιλά που σηκώνει με καλύπτουν γιατί είναι 10 κιλά η δική μου TV όπως και οι διαστάσεις της είναι μεγαλύτερες από την βάση της δικής μου TV.Είδα ότι την πήρες για 32'' για αυτό ήθελα την γνώμη σου.Ευχαριστώ

Μια χαρά είναι η βάση, πολύ ευχαριστημένος. Ορίστε μια φωτό απο το setup μου όπου φαίνεται η 32άρα AOC που έχω βάλει επάνω. 

Αξίζει να την πάρεις αν χρειάζεσαι βάση. Εμένα με έχει βολέψει και στα games καθώς στην συγκεκριμένη AOC δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης ύψους και μου έχει έρθει στο ιδανικό ύψος για να μην σκύβω καθόλου. 

aoc.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα τελικά αυτή η βάση μού φέρνει την οθόνη πολύ ψηλά και το logitech wave πληκτρολόγιο που έχω ίσα που δεν χωράει...

...υπάρχει και μια ακριβότερη, 1,5εκ χαμηλότερη στο κατώτατο σημείο και κάποια μπιχλιμπίδια αλλά δεν αξίζει.

Καθότι είναι σταθερού ύψους, το αν θα βολέψει ή όχι εξαρτάται από την ελάχιστη απόσταση της οθόνης από το γραφείο, 2-3 εκατοστά μπορεί να κάνουν τη διαφορά

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Εμένα τελικά αυτή η βάση μού φέρνει την οθόνη πολύ ψηλά και το logitech wave πληκτρολόγιο που έχω ίσα που δεν χωράει...

...υπάρχει και μια ακριβότερη, 1,5εκ χαμηλότερη στο κατώτατο σημείο και κάποια μπιχλιμπίδια αλλά δεν αξίζει.

Καθότι είναι σταθερού ύψους, το αν θα βολέψει ή όχι εξαρτάται από την ελάχιστη απόσταση της οθόνης από το γραφείο, 2-3 εκατοστά μπορεί να κάνουν τη διαφορά

Δώστης λίγο χρόνο να συνηθίσεις την αλλαγή. Και μένα στην αρχή με ξένισε αλλά τώρα δεν την αλλάζω με τίποτα.

Και αυτό γιατί πρίν είχα μια Dell P2416D και την είχα στο ψηλότερο σημείο αλλά η Aoc δυστυχώς ήταν χαμηλά για τα γούστα μου και έπαιζα πρίν πάρω την βάση με την μικρή κλίση της και δεν με ικανοποιούσε καθόλου.

Πιστεύω ότι θα την συνηθίσεις αλλά σίγουρα είναι και υποκειμενικό καθώς παίζει ρόλο και σε τι ύψος κάθεσαι, τι ύψος έχει το γραφείο κλπ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...