Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ένα τίμιο μόνιτορ σε 'Πλαίσιο' και 'Κωτσόβολο' ίδια τιμή https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/154255-samsung-lt24e390ew?cmicc=skroutz https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-TV-Monitor-23-6-T24E390EW.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20180330-Weekend-Samsung-T24E390EW&cm_mmc=Plaisio Newsletter-_-Newsletter-20180330-Weekend-Samsung-T24E390EW-_-Body-_-Samsung-T24E390EW&ref_a=9892132&ref_b=704302
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλή τιμή, αλλά. Αν το βάλεις στο HDMI δεν ανοίγει και δεν κλείνει με το PC μαζί, θέλει απο το κοντρόλ. (Προσοχή μην το βάλετε στην HDMI με MHL γιατί είναι θολά. Η άλλη HDMI είναι μια χαρά, η MHL για κινητά) Δεν ρυθμίζεται καθ 'υψος η κλίση και κοιτάει λίγο χαμηλά. Έχει όμως ωραία χρώματα, πολύ καλά viewing angles (pls~ips), είναι flickerfree και δεν κουράζει. Ορμάτε 1
Mr_Terror Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Εχει παιξει αρκετες φορες προσφορα η tv.Χαμηλοτερη τιμη ηταν τον Αυγουστο του 2016 στα 119 ευρω απο κωτσοβολο Οπως τα λεει ο φιλος πανω ορματε.Στα 139 ευρω δεν εχει αντιπαλο.
rebel2000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ψάχνω να δω αν έχει dvb-t2 και δεν βρίσκω κάτι, λογικά δεν έχει ε;
dinosmidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δυστυχως χωρις dvb-t2.Στην κατοχη μου απο 6μηνου με πολυ καλες εντυπωσεις.
Johndos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Sheogorath είπε Δεν ρυθμίζεται καθ 'υψος η κλίση και κοιτάει λίγο χαμηλά. Μια διορθωσούλα στον φίλο, όντως δε ρυθμίζεται καθ'ύψος αλλά ρυθμίζεται μερικές μοίρες η κλίση - από κάτι λιγότερο από 90 μοίρες μέχρι αρκετά περισσότερο από 90 μοίρες σε σχέση με την επιφάνεια στήριξης (οκ δε μπορώ να μετρήσω ακριβώς τις γωνίες) Πάντως κι εγώ είμαι αρκετα ευχαριστημένος για το χρόνο που την έχω (κανα χρόνο) και για τα ίδια χρήματα που έδωσα (139 ευρώ). Ένα ακόμα μειονεκτηματάκι είναι ότι αργεί να ανταποκριθεί στις εντολές του τηλεκοντρόλ από μέτρια εως πολύ. Κατά τα άλλα όπως τα είπε και ο φίλος Sheogorath.
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Johndos είπε Μια διορθωσούλα στον φίλο, όντως δε ρυθμίζεται καθ'ύψος αλλά ρυθμίζεται μερικές μοίρες η κλίση - από κάτι λιγότερο από 90 μοίρες μέχρι αρκετά περισσότερο από 90 μοίρες σε σχέση με την επιφάνεια στήριξης (οκ δε μπορώ να μετρήσω ακριβώς τις γωνίες) Πάντως κι εγώ είμαι αρκετα ευχαριστημένος για το χρόνο που την έχω (κανα χρόνο) και για τα ίδια χρήματα που έδωσα (139 ευρώ). Ένα ακόμα μειονεκτηματάκι είναι ότι αργεί να ανταποκριθεί στις εντολές του τηλεκοντρόλ από μέτρια εως πολύ. Κατά τα άλλα όπως τα είπε και ο φίλος Sheogorath. Λες ότι μπορεί να "κοιτάξει" ψηλότερα το πάνελ; Τώρα είναι περίπου 3-5 μοίρες απο το κάθετο, προς τα κάτω. Αν ναι, πως; Θα με σώσεις!
Johndos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Ναι φίλε μου, απλά πιάστην από το πλαστικό δεξιά κι αριστερά, βάλε λίγο δύναμη προς τα κάτω και γύρνα την να κοιτάει προς τα πάνω 1
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Θα δοκιμάσω, γιατί δεν θυμάμαι να έχει κάτι να γυρίζει. Αλλά θα δοκιμάσω, ευχαριστώ!
Johndos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι όμως γυρίζει! Να'σαι καλά Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Johndos
vgeorgis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 στα 119 πηρα χ2 για ενα προτζεκτ στα 139 δεν ξερω αν θα κοιταγα tv/monitor
gregdel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το ύψος εγώ το έχω λύσει με έναν πάκο χαρτί Α4 από κάτω! ... προσοχή μόνο... το μόνιτορ είναι 23,6" και όχι 24" http://www.samsung.com/gr/monitors/tv-monitor-te390/LT24E390EWEN/ Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από gregdel
vgiozo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Κυκλοφορούν κάτι ωραίες βάσεις, πάντως, ο Κωτσόβολος έχει μια καλή σε προσφορά στα 15.99€ 12 ώρες πριν, Sheogorath είπε Λες ότι μπορεί να "κοιτάξει" ψηλότερα το πάνελ; Τώρα είναι περίπου 3-5 μοίρες απο το κάθετο, προς τα κάτω. Αν ναι, πως; Θα με σώσεις! Η κλίση γίνεται εκεί που δένει η βάση με την οθόνη... ...κι εγώ αυτό ρωτούσα πρόσφατα, γιατί ενώ είχα διαβάσει ότι έχει tilt, όταν πήγαινα να τη γυρίσω συναντούσα περισσότερη αντίσταση από τη δύναμη που θα ήθελα να βάλω...αλλά είναι σκληρό μόνο στην αρχή... ...κράτα από τη μια μπροστά από το λογότυπο και στη κορυφή της οθόνης, και θα γύρει σχετικά εύκολα (τώρα που την έβαλα προσωρινά για οθόνη υπολογιστή ανακάλυψα ότι έχει και joystick για έλεγχο καναλιών, ενεργοποίηση κοκ) Αν κάποιος ενδιαφέρεται στα 110€ στη Θεσσαλονίκη 1
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vgiozo είπε Κυκλοφορούν κάτι ωραίες βάσεις, πάντως, ο Κωτσόβολος έχει μια καλή σε προσφορά στα 15.99€ Η κλίση γίνεται εκεί που δένει η βάση με την οθόνη... ...κι εγώ αυτό ρωτούσα πρόσφατα, γιατί ενώ είχα διαβάσει ότι έχει tilt, όταν πήγαινα να τη γυρίσω συναντούσα περισσότερη αντίσταση από τη δύναμη που θα ήθελα να βάλω...αλλά είναι σκληρό μόνο στην αρχή... ...κράτα από τη μια μπροστά από το λογότυπο και στη κορυφή της οθόνης, και θα γύρει σχετικά εύκολα (τώρα που την έβαλα προσωρινά για οθόνη υπολογιστή ανακάλυψα ότι έχει και joystick για έλεγχο καναλιών, ενεργοποίηση κοκ) Αν κάποιος ενδιαφέρεται στα 110€ στη Θεσσαλονίκη Aν αναφέρεσαι στην Deepcool που δίνει ο Κωτσόβολος πράγματι είναι πολύ καλή βάση για monitor την πήρα τυχαία σήμερα για να βάλω την AOC Q3279VWF https://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/accessories-and-mousepads/171962-deepcool-βάση-monitor-(m-desk-f2)-black Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από lionheart75 1
tim2231 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς backlight bleed στο συγκεκριμένο monitor?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα