Προς το περιεχόμενο

[TV Monitor ] Samsung T24E390EW 139€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή τιμή, αλλά.
Αν το βάλεις στο HDMI δεν ανοίγει και δεν κλείνει με το PC μαζί, θέλει απο το κοντρόλ. (Προσοχή μην το βάλετε στην HDMI με MHL γιατί είναι θολά. Η άλλη HDMI είναι μια χαρά, η MHL για κινητά)
Δεν ρυθμίζεται καθ 'υψος η κλίση και κοιτάει λίγο χαμηλά.

Έχει όμως ωραία χρώματα, πολύ καλά viewing angles (pls~ips), είναι flickerfree και δεν κουράζει.

Ορμάτε :)

• Like 1
Δημοσ.

Εχει παιξει αρκετες φορες προσφορα η tv.Χαμηλοτερη τιμη ηταν τον Αυγουστο του 2016 στα 119 ευρω απο κωτσοβολο

Οπως τα λεει ο φιλος πανω ορματε.Στα 139 ευρω δεν εχει αντιπαλο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Δεν ρυθμίζεται καθ 'υψος η κλίση και κοιτάει λίγο χαμηλά.

Μια διορθωσούλα στον φίλο, όντως δε ρυθμίζεται καθ'ύψος αλλά ρυθμίζεται μερικές μοίρες η κλίση - από κάτι λιγότερο από 90 μοίρες μέχρι αρκετά περισσότερο από 90 μοίρες σε σχέση με την επιφάνεια στήριξης (οκ δε μπορώ να μετρήσω ακριβώς τις γωνίες)

Πάντως κι εγώ είμαι αρκετα ευχαριστημένος για το χρόνο που την έχω (κανα χρόνο) και για τα ίδια χρήματα που έδωσα (139 ευρώ).

Ένα ακόμα μειονεκτηματάκι είναι ότι αργεί να ανταποκριθεί στις εντολές του τηλεκοντρόλ από μέτρια εως πολύ.

Κατά τα άλλα όπως τα είπε και ο φίλος Sheogorath.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Johndos είπε

Μια διορθωσούλα στον φίλο, όντως δε ρυθμίζεται καθ'ύψος αλλά ρυθμίζεται μερικές μοίρες η κλίση - από κάτι λιγότερο από 90 μοίρες μέχρι αρκετά περισσότερο από 90 μοίρες σε σχέση με την επιφάνεια στήριξης (οκ δε μπορώ να μετρήσω ακριβώς τις γωνίες)

Πάντως κι εγώ είμαι αρκετα ευχαριστημένος για το χρόνο που την έχω (κανα χρόνο) και για τα ίδια χρήματα που έδωσα (139 ευρώ).

Ένα ακόμα μειονεκτηματάκι είναι ότι αργεί να ανταποκριθεί στις εντολές του τηλεκοντρόλ από μέτρια εως πολύ.

Κατά τα άλλα όπως τα είπε και ο φίλος Sheogorath.

Λες ότι μπορεί να "κοιτάξει" ψηλότερα το πάνελ; Τώρα είναι περίπου 3-5 μοίρες απο το κάθετο, προς τα κάτω.

Αν ναι, πως; Θα με σώσεις!

Δημοσ.

Ναι φίλε μου, απλά πιάστην από το πλαστικό δεξιά κι αριστερά, βάλε λίγο δύναμη προς τα κάτω και γύρνα την να κοιτάει προς τα πάνω

• Thanks 1
Δημοσ.

Κυκλοφορούν κάτι ωραίες βάσεις, πάντως, ο Κωτσόβολος έχει μια καλή σε προσφορά στα 15.99€

12 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Λες ότι μπορεί να "κοιτάξει" ψηλότερα το πάνελ; Τώρα είναι περίπου 3-5 μοίρες απο το κάθετο, προς τα κάτω.

Αν ναι, πως; Θα με σώσεις!

Η κλίση γίνεται εκεί που δένει η βάση με την οθόνη...

...κι εγώ αυτό ρωτούσα πρόσφατα, γιατί ενώ είχα διαβάσει ότι έχει tilt, όταν πήγαινα να τη γυρίσω συναντούσα περισσότερη αντίσταση από τη δύναμη που θα ήθελα να βάλω...αλλά είναι σκληρό μόνο στην αρχή...

...κράτα από τη μια μπροστά από το λογότυπο και στη κορυφή της οθόνης, και θα γύρει σχετικά εύκολα

(τώρα που την έβαλα προσωρινά για οθόνη υπολογιστή ανακάλυψα ότι έχει και joystick για έλεγχο καναλιών, ενεργοποίηση κοκ)

Αν κάποιος ενδιαφέρεται στα 110€ στη Θεσσαλονίκη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vgiozo είπε

Κυκλοφορούν κάτι ωραίες βάσεις, πάντως, ο Κωτσόβολος έχει μια καλή σε προσφορά στα 15.99€

Η κλίση γίνεται εκεί που δένει η βάση με την οθόνη...

...κι εγώ αυτό ρωτούσα πρόσφατα, γιατί ενώ είχα διαβάσει ότι έχει tilt, όταν πήγαινα να τη γυρίσω συναντούσα περισσότερη αντίσταση από τη δύναμη που θα ήθελα να βάλω...αλλά είναι σκληρό μόνο στην αρχή...

...κράτα από τη μια μπροστά από το λογότυπο και στη κορυφή της οθόνης, και θα γύρει σχετικά εύκολα

(τώρα που την έβαλα προσωρινά για οθόνη υπολογιστή ανακάλυψα ότι έχει και joystick για έλεγχο καναλιών, ενεργοποίηση κοκ)

Αν κάποιος ενδιαφέρεται στα 110€ στη Θεσσαλονίκη

Aν αναφέρεσαι στην Deepcool που δίνει ο Κωτσόβολος πράγματι είναι πολύ καλή βάση για monitor την πήρα  τυχαία σήμερα για να βάλω την AOC Q3279VWF:) 

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/accessories-and-mousepads/171962-deepcool-βάση-monitor-(m-desk-f2)-black

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...