gpolic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν καταλαβα καλα, εσυ θελεις να κανεις μετατροπη το στερεο ηχο ηχο, σε 5.1. Ειναι ενα εικονικο σαραουντ δηλαδη. Ποιος ομως θα κανει αυτη τη μετατροπη; Η καρτα, ή ο ενισχυτης των ηχειων; Αυτο ειναι το θεμα. Εχω την εντυπωση οτι στο παλιο σου σεταπ, ολη τη δουλεια την εκανε η καρτα ηχου, γι'αυτο και τα ηχεια σου εδειχναν παντα DTS. Εισαι σιγουρος, καταρχην, οτι η νεα καρτα μπορει να κανει αυτη την μετατροπη απο στερεο σε DTS ? Διαφορετικα δεν νομιζω να πετυχεις ακριβως το ιδιο σεταπ οπως το ειχες πριν. Οταν παιζεις μια ταινια, ενδεχομενως ο ηχος ειναι ηδη DTS. Παιρνεις αυτη την ενδειξη επειδη τα δεδομενα ειναι τετοια. Πειραζοντας το πανελ των ηχειων, και μονο, λογικα θα βρεις ακρη. Οταν ο ενισχυτης λαμβανει ενα στερεο σημα, εχει δυνατοτητα να το μετατρεπει σε 5.1 Μπορεις να πεις στον ενισχυτη να παιζει παντα 5.1 και οταν αυτο δεν υπαρχει να το δημιουργει μονος του. Δοκιμασε να βρεις τα εφε, και τα mode λειτουργιας. Δεν γνωριζω να σου πω πως γινεται σε αυτο το μηχανημα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από gpolic
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Έβαλα πάλι την παλιά Soundcard, αυτή που είχα.. Με την νέα είδα πως κάνει πάλι τον ίδιο θόρυβο και απλά απέκλεισα το θέμα κάρτα ήχου. Η παλιά μου είναι 10€ δυνατότερη, και έβαλα πάλι αυτήν. Πώπω την έχω κάτσει.. μετά από τόσες μέρες Googling δεν βλέπω να μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω τρελαθεί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα