predator Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 egw nomizw oti exei na prosferei o ka8enas sti koinotita tou guild mas kalodexoumeno!
DeiX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 YES!!! Epaixa prin ligo.Tromera ta mple grammata dipla apo to onoma To vrady tha ginei xamos.Oloi mesa loipon
Aligator21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Eftia3a to site magkes :) http://alig.w4u.gr/gunbound/ Mporeite na ginete meloi kai leitourgei kai forum, fysika einai akoma sto arxiko tou stadio, den prolava na kanw kai polla polla, alla siga siga, tha anevei kai tha dimiourgisei tin diki tou 3exwristi koinothta ;) Prosthesa kai ta downloads :D
LupinIII Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Wraios Aligator21 Ante kai elpizw suntoma na mpw ki egw sto guild..XeXe Ta leme sthn "arena" Alximistaras
predator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Aligator21,ta sebh mou magka! eisai wraios re file!se xrono miden to anebases,se paw! wraia,min anapauomaste omws,exoume douleia na kanoume...oti idees exete moirasteite tes.egw gia arxh proteinw kai mia agglikh metafrash ths istoselidas (mporw na tin analabw an 8elete) kai 8etw mia erwthsh:telika to TeamGR einai mono gia ellines paiktes h 8a afisoume kai merikous "eklektous 3enous" na ginoun melh???
DeiX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Megale Aligator21 eskises!!!!Pote prolaves re thirio?Loipon paw na ginw melos kai egw . Predator na to grapseis to site sto guild mas ok?Exeis dikaiwma na valeis kai ena official site ths omadas mas. As einai auto loipon!!! Oso gia to an tha prepei na mpainoun xenoi h' oxi as arxisoume na to sxoliazoume sto official site tou team mas!!!Paw na grapsw sxolia.Ante kaloroziko!!!!!!!!!!!!
greeneye Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 oxi paidia...eimasdte arketoi ellhnes kai protino mono ellhnes... fantazeste na erthei kanas ALVANOS; na mas katharisi kai olous;! xaxaaxaxax protino ALLAGH tou onomatos an thelete se HELLAS akougetai kalitero to hellas greeneye hellas deix hellas aligator21 para team gr...epishs me to team GR den katalavenei o allos ti ine eno to hellas SIGOURA NAI! akouo apopseis,apla protina! dino ego 200 gold enanti tou posou pou apaiteite! GENEODOROS E;;;;;;;;;;;;;;; XAAXAXAXAXAX
predator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 h allagh tou onomatos kostizei 1000 gold.den exw problima na ta pliroso arkei na simfwnoume oloi.den eimai iper to na mpainoun mono ellines sto guild.hdh ebala mia kopela apo malaysia (me sinainesh tou DeiX kai nodtora) pou einai poly kalh.genika ama einai kaloi paiktes kai pane tin ellada de blepw problima na mpainoun.den eimaste xrysh aygh edw,den eimaste e8nikistes kai ratsistes.an einai kala ta paidia sto gb nomizw prepei na mpainoun.akouw apopseis... oso gia Hellas...xm...kalo mou fainetai alla de me trelainei ki olas...oute kryo oute zesth.prospa8eiste na alla3ete oloi ta nick sas wste na exoun katalh3h se ****GR kai SOS: osoi nea melh mpainoun parakalw na teliwnei to nick tous se ****GR!!!!
LupinIII Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 File (kai sumpolemisth) aligator21 ekanes foverh douleia!! Polu kalo to site Sxetika me to onoma TeamGR to theorw kalo..Poio swsto gia guild (Hellas einai apla to onoma ths xwras,enw TeamHellas h kati tetoio pistevw xepernaei ta diathesima grammata..)
greeneye Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 h allagh tou onomatos kostizei 1000 gold.den exw problima na ta pliroso arkei na simfwnoume oloi.den eimai iper to na mpainoun mono ellines sto guild.hdh ebala mia kopela apo malaysia (me sinainesh tou DeiX kai nodtora) pou einai poly kalh.genika ama einai kaloi paiktes kai pane tin ellada de blepw problima na mpainoun.den eimaste xrysh aygh edw' date='den eimaste e8nikistes kai ratsistes.an einai kala ta paidia sto gb nomizw prepei na mpainoun.akouw apopseis...oso gia Hellas...xm...kalo mou fainetai alla de me trelainei ki olas...oute kryo oute zesth.prospa8eiste na alla3ete oloi ta nick sas wste na exoun katalh3h se ****GR kai SOS: osoi nea melh mpainoun parakalw na teliwnei to nick tous se ****GR!!!![/quote'] EMENA PEIRAZEI POU ARXIZEI me GR anti na telionei; xaxaxaxa xaxaxaxa Lipon perimeno psifous sas gia tin onomasia. TeamGR i HELLAS... parakalo psifiste tora pou ien arxh, epanalambano oti to teamGR otan to blepei enas ksenos de mporei na fantastei oti ine ellhniko,ine ksenh orologia apo to team ktl ktl protimo na tous **mame,kai na lene...hellas! ellada,ellhnes!
predator Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 mia psifos sto TeamGR apo mena.simfwnw me ton LupinIII oti Hellas einai to onoma tis xwras.kai sti teliki 8a mpainoun kai kaloi 3enoi sto guild opote kalitera na einai 3enoferth lexh gia eynohtous logous.
DeiX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 As mhn to zorisoume allo to thema.TeamGR einai kalo. Hdh exoume arxisei kai xexwrizoume LOOOOOOL. Exthes 3 atoma mou zhthsan na kanoun join sto guild (xenoi). Egw pros to paron arnithika giati den exoume katalhxei 100% an tha einai apolyta ellhniko h' oxi. Na thymisw oti yparxei hdh anoixto thema sto http://alig.w4u.gr/gunbound/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.