DeiX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Always at your service ;-) Ante kai to guild mas tha ginei super!!!!!!!!!
Aligator21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 ehehehheeheh nai alla pios tha to kanei ??? Ante na dimiourgithei kai siga siga me to pou ftanei kapios sto katallilo level, na kanei join!!!
DeiX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Eipame re opoios ftasei prwtos Double Silver Axe dhladh 4200gp!!!!!Gia na kaneis join prepei na eisai Metal Axe 2300gp. Meta tha mpoume oloi kai to onoma tou guild Greek Alliance.
greeneye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Loipon edw tha vreite oti xreiazeste.http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/33843.html greeneye diavase kala to mathima kai ela kala milame exei tosa polla poio opoios ta mathei ola prepei na parei to NOBEL GNOSHS! Emeis milame den kseroume oute to 1 ekatomiriosto! opos to fantazomoun diladi! Analoga ti pairnoun oi antipaloi prepei na eiste etoimoi na pernete alla mobiles! Ego me to amaksaki p.x apenanti se j.d den exo kamia elpida! Magkes stronomai sto diabasma! Se 1 mhna apo tora pisteyo tha exo bletiosh 60-70% ! pisteyo oti telika me proti matia o kathenas prepei na xerei arista toulaxiston 3 amaksakia...kai na exi basikes gnoseis apenanti stis idiothtes ton allon oste na apofeygei ta kakos keimena!
AnaNaSssS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 egw den nomizw oti xriazete toso diavasma oso na paizeis kai apla na prosexeis ti ginete kai pote
greeneye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 to thema file ananasss ine na pareis ayto pou pragmatika se antiprosopeyei... ego p.x eimai epithetikos paikths...den ine dynaton na paro oxhma pou exei defense...mexri tora ixa dialeksi to big foot apla giati mou arese emfanisiaka kai ayto kai oi pyrayloi tou! tora omos pou blepo ti metriothta tou genika den mou kolaei!tha ta psaxo analytika kai tha bggalo asfales symperasma... Sigoura kai mesa apo to playing ta diapistoneis ayta alla dyskolo ola! Syndiasmos diabasmatos kai playing nomizo se kanei arxonta. Alhtheia ti pezei me to rank kai tous protous 3-4; pote ginese eki; den exi GP
Aligator21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 greeneye, πρόσεχε τα αυγά!!! :P Όσο για πρώτα 4 ranks κάτσε πρώτα να φτάσουμε στο Gold Axe και μετά βλέπουμε :P
greeneye Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 greeneye' date=' πρόσεχε τα αυγά!!! :P Όσο για πρώτα 4 ranks κάτσε πρώτα να φτάσουμε στο Gold Axe και μετά βλέπουμε :P [/quote'] den xero gia sena file ananasss alla ego tha FTASO! ipografh greeneye
predator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 diktiako einai mono? nai.ekei einai to olo kolima oti paizeis me real antipalous kai oxi me mpotakia!
DeiX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Re gamwto twra teleutaia valane to katarameno nProtect kai olos o kosmos exei trelathei sto lag :evil: .Ta exw parei sth krana!!!!!!Tespa. Ap'oti katalava to % pou pairneis exartatai apo ta atoma pou se pernane.Dhladh an eisai o 100os paixths tha pairneis to 99% apo ta lefta kai gp pou tha eprepe na pareis. An eisai 60 to 59% kok.
greeneye Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 den to katalava to teleyutaio deix,gia eksigise ligo,ine kai proi isos kiriakis meta apo formula kai mallon apo kekthmenh taxythta den katalaveno!!
DeiX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Wraia idiaitera mathimata gia ton green gia na mhn meinei metaexetasteos As poume oti twra sto level pou eimaste kanoume ena xtyphma kai kerdizoume 100GP kai 100gold. An eisai sthn thesh 50 tha epernes 49 GP kai 49gold. Dhladh analoga me ta atoma pou einai parapanw apo esena perneis ena analogo pososto. Einai ligo mperdemeno kai egw den mporw na sou pw oti to exw katalavei 100% aplws ypothetw oti etsi prepei na einai...Twra paw na paixw ligo.Elpizw na sas vrw online
Aligator21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Kalimera, ontws me auto to nprotect apo to spiti mou pou exw 56k modem, exei poly lag!!! Kai koitaxte min pate kai dilwsete "Secure" apo to site... kanei synexws elegxo tin IP sas gia kakovoules epitheseis, etsi sas dimiourgei perisotero lag!!! Apo tin douleia mou omws den exw provlima!
greeneye Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 100 gp den pernis pote re! 100 gold nai... liga liga mazeyontai kai ine stathera...p.x nikh se 1-1 ine 3 gp... tora kai gia to gold den blepo kamia diafora i den proseksa kala... me polla asterakia kitrina re sis tha perno parapano gold sta xtipimata; eiste sigouroi; an nai pou; avatar on i off; i kai sta 2 as pei kapoios. teliosa to download kai kseknao ektiposeis kai meleth. sintoma tha sas grapso basikous kanones (tha to katalavete pote,otan de tha mporeite na stayrosete nikh me mena!) LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.