Προς το περιεχόμενο

H Nea Mou Porosh Legete GunBound

AnaNaSssS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

e ok as to afisoume tote opoios ftasei prwtos rank silver axe na kanei kai to guild mas????kali idea den einai ayth???egw psifizw iper tou onomatos "Greek Alliance" h "Greek Guild".apla ananasss eipa kai kala na einai o founder me to anwtero rank gia na exei pio poly "khros".anyway...paw na 3ekanw to gunbound na ftasw silver axe,outws i allws an den exoume ena melos me ayto to rank de mporoume na kanoume guild!;)

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
e ok as to afisoume tote opoios ftasei prwtos rank silver axe na kanei kai to guild mas????kali idea den einai ayth???egw psifizw iper tou onomatos "Greek Alliance" h "Greek Guild".apla ananasss eipa kai kala na einai o founder me to anwtero rank gia na exei pio poly "khros".anyway...paw na 3ekanw to gunbound na ftasw silver axe,outws i allws an den exoume ena melos me ayto to rank de mporoume na kanoume guild!;)

Simfono apolita. ego pados tha ime o Dekaneas tis pareas (den vlepo na perno rank) mias kai den poli pezo (logo firewall sto diktio) kai prepi na beno me modem.

Δημοσ.

ma opios kai na einai founder sto guild i think den exei diafora loipon kataligoume Greek Alliance ?

gia na kseroun oloi dld :D

Users with certain conditions can make or join a guild.

First, to make a guild, you should have a rank of silver axe and above, and you have to pay 20,000 gold on the account.

To join an existing guild, you have to have a rank of metal axe or higher rank.

It doesnʼt cost money/gold to join or quit a guild.

KAI GIA NA KANEI KAPOIOS JOIN STO GUILD

A.

If there is a guild you want to join, go to Guild List and search for Guildʼs Name or search for the Guild Masterʼs name.

B. If you find the guild, click on it and send a request to join the guild.

C. You have to be at least Metal Axe to join a guild.

D. After you submitted a request, the guild master may accept the request, and then you become a member of the guild.

Δημοσ.

pantws ananasss exw kairo na se dw mesa sto paixnidi kai eimai panw apo 5wro ka8e mera mesa.otan egw imoun kota esy isoun idi double stone axe.mesa se ena mina anevikes mono ena rank.egw se ena mina egina metal axe apo to 0.de se krinw oute sou ti lew,sti teliki esy mas enimerwses gia to paixnidi ayto kai dikaiwmatika na to pareis 8a eprepe na gineis leader,apla 8a eprepe nomizw gia na gineis na asxolisai perissotero,na dei3eis pio polu zilo,gnwmi mou etsi.as poune omws ta paidia ti nomizoun pws prepei na ginei.i idea pou peta3a oti opoios ftasei prwtos silver axe na egkainiasei kai tin "greek alliance" nomizw pws einai dikaih.edw eimaste gia sxolia kai kritikes klp...

pros 8eou de 8elw na me pare3igisei kaneis sti teliki paixnidi einai kai 8a paizoume oloi sto idio team opote de xwrane antizilies klp!:)

Δημοσ.

Simfono apolita. ego pados tha ime o Dekaneas tis pareas (den vlepo na perno rank) mias kai den poli pezo (logo firewall sto diktio) kai prepi na beno me modem.

distixws gia na kaneis join ena guild prepei na eisai to ligotero stone axe se rank kai gia na kaneis ena guild silver axe!:(

Δημοσ.

Symfwnw apolyta me tin onomasia auti.

Dysthxws egw akoma den exw ftasei Metal Axe :( Auti tin stigmh eimai se Double Wood Axe kai sytnoma (se 60 points) paw Stone Axe.

Den mporw na ypologisw se poso kairo tha ginw Metal Axe.

Δημοσ.

Guys geia sas!!!! Loipon to username mou einai plugin69. Mpainw arketa suxna mias kai exw porw8ei ki egw me to paixnidaki... exw shmeiwsei ta username sas kai 8a sas kanw add shmera. Egw eimai akoma kotopoulaki alla suntoma 8a eimai konta sas mias kai paizw arketh wra eidika ta vradia... sto spiti exw dsl opote opws katalabainete aplos trexw to paixnidi..... An uparxei 8esh eleu8erh (kai anevw rank me to kalo) euxaristws kanw join na skisoume kanena k****aki. lol

Δημοσ.

Loipon mages kathisa kai diavasa siwphla edw kai meres to post. To onoma Greek Alliance einai kalo. :D . Oso gia ton leader den exei shmasia. To mono kako einai oti ektos apo ton predator den exw dei pote kanena allo mesa. Tespa egw syntoma eimai metal axe. Synhthws paizw vradaki meta tis 22:00. To nickname mou einai DeiX. Tha sas steilw kai egw mhnyma gia na sas valw sth buddy list. Ante re paixte omws gia na axizei kai tipota to guild mas (otan to ftiaxoume)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...