astrea966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημερα.βρισκομαι σε αναζητηση νεου τηλεφωνου και θα εκτιμουσα τις προτασεις των ειδημονων της κατηγοριας αφου εχω σκοπο να σας βαλω δυσκολα το παν για εμενα ειναι το μεγεθος και μετα ερχονται τα υπολοιπα χαρακτηριστικα. και ξεκιναμε 1) Το ποσό που διαθέτουμε:θα προτιμουσα να μην περασω τα 200 ευρω εκτος αν υπαρχει κατι εξαιρετικο με μικρη αυξηση του οριου 2) Την χρήση του κινητού (internet browsing.skype, πλοηγηση): τιποτα το ιδιαιτερο.οχι κοινωνικα δικτυα και αυτα που κανει η πλειοψηφια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:Εδω ειμαστε.Ιδανικο μεγεθος 4,7 ιντσες.σε πολυ μεγαλα ζορια και σε περιπτωση που δεν υπαρχει εναλλακτικη οριο οι 5 ιντσες.οτιδηποτε πανω απο εκει απαγορευεται δια ροπαλου. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):οτι υπαρχει καλοδεχουμενο αλλα οχι απαραιτητο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;οχι απαραιτητα αλλα ειναι καλοδεχουμενες αν υπαρχουν 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; απολυτα απαραιτητο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; απαραιτητο και αυτο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι μιας και ιντερνετ εχω απο wind και Q.οσον αφορα τη rom καλο ειναι να δουλευει σωστα χωρις προβληματα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;καλο να υπαρχει αλλα οχι απαραιτητο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;θα προτιμουσα κατι σε windows phone αφου απο εκει προερχομαι μιας και μ`εχει βολεψει τρομερα αλλα λογω ελειψης αναβαθμισης για την ωρα θα διαλεξω το android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;καλο ειναι να βγαζει τη μερα αλλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις.αν πλησιαζει τα 3000mamper θα ημουν ικανοποιημενος 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; αγοραζω απο παντου 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); καμια προτιμηση 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; παω για καινουργιο εκτος αν υπαρχει κατι που να πληρει τις προυποθεσεις σε μεταχειρισμενο οπως ειπα το κυριο μου τηλεφωνο ειναι windows οποτε εχω χρονια να ασχοληθω με το android και εχω μεινει πισω.δεν το παρατω το windows το καινουργιο θα γινει πιθανοτατα το κυριο και το αλλο δευτερο. ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από astrea966
ziaba Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 αν δεν σ ενδιαφέρει τόσο η κάμερα (δεν υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω χρήματά) δες το redmi 4x
astrea966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) οπως ειπα δεν δινω ιδιαιτερη σημασια στην καμερα.στα 10 χρονια που εχω κινητα με καμερες ζητημα να εχω βγαλει 150 φωτογραφιες και το 90% ηταν για να ανεβασω φωτος σε αγγελιες. θα περιμενω ομως να δω αν υπαρξει καποια προταση σε μικροτερη οθονη ps: παιρνει sd καρτα σε ξεχωριστη υποδοχη η την μοιραζεται με την 2η sim?διαβασα στα σχολια στο σκρουτζ οτι καταλαμβανει τη θεση της sim.αν ειναι ετσι το ξεχναμε Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από astrea966
manoskost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 μεσα στο οριο τιμης σου, με 5,5 ιντσες αλλα σε διαστασεις που ειναι ενα κινητο 5 ιντσων, ειναι το lg Q6 dual, με δυο υποδοχες για sim και μια υποδοχη για καρτα μνημης, αφου δεν σε ενδιαφερει η καμερα.
astrea966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, manoskost είπε μεσα στο οριο τιμης σου, με 5,5 ιντσες αλλα σε διαστασεις που ειναι ενα κινητο 5 ιντσων, ειναι το lg Q6 dual, με δυο υποδοχες για sim και μια υποδοχη για καρτα μνημης, αφου δεν σε ενδιαφερει η καμερα. θα το εχω στα υποψιν.ειναι πιο μικρο απο το j5 και το p9 lite και ελαχιστα μεγαλυτερο απο το redmi 4x απ`οτι βλεπω. την 800αρα μπαντα την υποστηριζει? τωρα οσον αφορα την καμερα δεν ξερω τι εννοειτε γενικα με ποιοτητα φωτογραφιας αλλα εγω αυτη τη στιγμη εχω το lumia 730 το οποιο εχει καμερα 6,7mp καιγια την ηλικια του η αποδοση της μου περισσευει.αν ειναι σε αυτο το επιπεδο και τα προτεινομενα τηλεφωνα εγω ειμαι ικανοποιημενος.οπως ειπα προηγουμενως θα περιμενω μηπως βρεθει και κατι μικροτερο σε μεγεθος(η ελπιδα πεθαινει τελευταια) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από astrea966
manoskost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, astrea966 είπε θα το εχω στα υποψιν.ειναι πιο μικρο απο το j5 και το p9 lite και ελαχιστα μεγαλυτερο απο το redmi 4x απ`οτι βλεπω. την 800αρα μπαντα την υποστηριζει? τωρα οσον αφορα την καμερα δεν ξερω τι εννοειτε γενικα με ποιοτητα φωτογραφιας αλλα εγω αυτη τη στιγμη εχω το lumia 730 το οποιο εχει καμερα 6,7mp καιγια την ηλικια του η αποδοση της μου περισσευει.αν ειναι σε αυτο το επιπεδο και τα προτεινομενα τηλεφωνα εγω ειμαι ικανοποιημενος.οπως ειπα προηγουμενως θα περιμενω μηπως βρεθει και κατι μικροτερο σε μεγεθος(η ελπιδα πεθαινει τελευταια) την 800αρα την υποστηριζει, επειδη το συγκεκριμενο κινητο το εχει μονο το πλαισιο απο τα μεγαλα καταστηματα, μονο εκει μπορεις να το δεις απο κοντα σε λειτουργια.
astrea966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 τη λειτουργια θα τη συνηθισω δεν με πειραζει.τις διαστασεις τις βλεπω πανω κατω γιατι εχει η γυναικα το j5 και ο γιος μου το p9lite.εγω τα υπολοιπα χαρακτηριστικα θελω να επιβεβαιωσω
manoskost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, astrea966 είπε τη λειτουργια θα τη συνηθισω δεν με πειραζει.τις διαστασεις τις βλεπω πανω κατω γιατι εχει η γυναικα το j5 και ο γιος μου το p9lite.εγω τα υπολοιπα χαρακτηριστικα θελω να επιβεβαιωσω παντως ειναι πιο συμμαζεμενο απο τα 2 που ανεφερες, και με χορταστικη οθονη 5,5 ιντσες . λογω μικρου benzel. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από manoskost
astrea966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 μπορουμε να δουμε και κινητα που δεν εχουν ξεχωριστη θεση για καρτα μνημης αρκει να εχουν τουλαχιστον 64gb αποθηκευτικο χωρο
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, astrea966 είπε καλημερα.βρισκομαι σε αναζητηση νεου τηλεφωνου και θα εκτιμουσα τις προτασεις των ειδημονων της κατηγοριας αφου εχω σκοπο να σας βαλω δυσκολα το παν για εμενα ειναι το μεγεθος και μετα ερχονται τα υπολοιπα χαρακτηριστικα. και ξεκιναμε 1) Το ποσό που διαθέτουμε:θα προτιμουσα να μην περασω τα 200 ευρω εκτος αν υπαρχει κατι εξαιρετικο με μικρη αυξηση του οριου 2) Την χρήση του κινητού (internet browsing.skype, πλοηγηση): τιποτα το ιδιαιτερο.οχι κοινωνικα δικτυα και αυτα που κανει η πλειοψηφια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:Εδω ειμαστε.Ιδανικο μεγεθος 4,7 ιντσες.σε πολυ μεγαλα ζορια και σε περιπτωση που δεν υπαρχει εναλλακτικη οριο οι 5 ιντσες.οτιδηποτε πανω απο εκει απαγορευεται δια ροπαλου. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):οτι υπαρχει καλοδεχουμενο αλλα οχι απαραιτητο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;οχι απαραιτητα αλλα ειναι καλοδεχουμενες αν υπαρχουν 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; απολυτα απαραιτητο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; απαραιτητο και αυτο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι μιας και ιντερνετ εχω απο wind και Q.οσον αφορα τη rom καλο ειναι να δουλευει σωστα χωρις προβληματα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;καλο να υπαρχει αλλα οχι απαραιτητο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;θα προτιμουσα κατι σε windows phone αφου απο εκει προερχομαι μιας και μ`εχει βολεψει τρομερα αλλα λογω ελειψης αναβαθμισης για την ωρα θα διαλεξω το android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;καλο ειναι να βγαζει τη μερα αλλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις.αν πλησιαζει τα 3000mamper θα ημουν ικανοποιημενος 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; αγοραζω απο παντου 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); καμια προτιμηση 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; παω για καινουργιο εκτος αν υπαρχει κατι που να πληρει τις προυποθεσεις σε μεταχειρισμενο οπως ειπα το κυριο μου τηλεφωνο ειναι windows οποτε εχω χρονια να ασχοληθω με το android και εχω μεινει πισω.δεν το παρατω το windows το καινουργιο θα γινει πιθανοτατα το κυριο και το αλλο δευτερο. ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας Το moto G5 είναι dual και με αυτόνομη υποδοχή για κάρτα sd αν δεν κάνω λάθος(από ότι βλέπω)και με stock android. https://www.skroutz.gr/s/11500067/Lenovo-Moto-G5-Dual-3GB-16GB.html Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από saruman123
astrea966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 ειναι ομως μεγαλυτερο απο το LG Q6 Dual που προταθηκε παραπανω και οπως εγραψα στην αρχη το πρωτο πραγμα που κοιταζω ειναι το μεγεθος και μετα τα υπολοιπα. οπως το βλεπω μαλλον δεν θα βρεθει τηλεφωνο μικροτερο των 5 ιντσων.
manoskost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, astrea966 είπε ειναι ομως μεγαλυτερο απο το LG Q6 Dual που προταθηκε παραπανω και οπως εγραψα στην αρχη το πρωτο πραγμα που κοιταζω ειναι το μεγεθος και μετα τα υπολοιπα. οπως το βλεπω μαλλον δεν θα βρεθει τηλεφωνο μικροτερο των 5 ιντσων. μικρο και 64 μνημη δεν υπαρχει, μονο αν παρεις καποιο μικρο και του περασεις μια custom rom lineage 8.1, οπου μπορεις μια καρτα μνημης να την κανεις εσωτερικη μνημη κινητου. ( εγω εχω το samsung s4 mini, 4,3 ιντσες με μνημη 8gb, εχω βαλει την lineage 8.1 και μια καρτα μνημης 32gb, και εχω περιπου 35gb μνημη ) ( στη lineage 8.1 μπορεις να κανεις την sd εσωτερικη μνημη ), αυτο ομως απαιτει root και χανεις την εγγυηση. οποτε το lg ειναι το μονο που συγκεντρωνει αυτα που ζητας.
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, astrea966 είπε ειναι ομως μεγαλυτερο απο το LG Q6 Dual που προταθηκε παραπανω και οπως εγραψα στην αρχη το πρωτο πραγμα που κοιταζω ειναι το μεγεθος και μετα τα υπολοιπα. οπως το βλεπω μαλλον δεν θα βρεθει τηλεφωνο μικροτερο των 5 ιντσων. Το moto G5 είναι 5 ιντσών ,ενώ το Q6 5.5 ......αν εννοείς αυτό. Η άλλη πρόταση που μπορείς να δεις είναι το Galaxy A3 dual(2017) που είναι στις 4.7 ιντσες που θες αλλά έχει μικρή μπαταρία (2350mAh). Πατάω στις ιντσες που θες και όχι στις επιδόσεις να το ξεκαθαρίσουμε. Σαν επιλογή πάντως εγώ θα διάλεγα στο moto. Κοίτα και αυτά τα κινέζικα Nomu S30 Mini Ulefone Armor Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από saruman123
manoskost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το moto G5 είναι 5 ιντσών ,ενώ το Q6 5.5 ......αν εννοείς αυτό. Η άλλη πρόταση που μπορείς να δεις είναι το Galaxy A3 dual(2017) που είναι στις 4.7 ιντσες που θες αλλά έχει μικρή μπαταρία (2350mAh). Πατάω στις ιντσες που θες και όχι στις επιδόσεις να το ξεκαθαρίσουμε. Σαν επιλογή πάντως εγώ θα διάλεγα στο moto. Moto g5 διαστασεις 144,3Χ73Χ9,5 5ιντσες 145gr / lg Q6 διαστασεις 142,5Χ69,3Χ8,1 5,5 ιντσες οθονη 149 gr 3/32, προφανως ο φιλος εννοει τις διαστασεις και οχι τις ιντσες. αν εξαιρεσουμε το μονο που υπαρχει στις ιντσες που θελει samsung a3 2017, το αμεσως επομενο που καλυπτει κατα 99% ειναι το lg Q6 , παντα με τις διαστασεις που θελει και οχι με τις επιδοσεις. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από manoskost
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, manoskost είπε Moto g5 διαστασεις 144,3Χ73Χ9,5 5ιντσες 145gr / lg Q6 διαστασεις 142,5Χ69,3Χ8,1 5,5 ιντσες οθονη 149 gr 3/32, προφανως ο φιλος εννοει τις διαστασεις και οχι τις ιντσες. αν εξαιρεσουμε το μονο που υπαρχει στις ιντσες που θελει samsung a3 2017, το αμεσως επομενο που καλυπτει κατα 99% ειναι το lg Q6 , παντα με τις διαστασεις που θελεις και οχι με τις επιδοσεις. Του έδωσα και δύο κινέζικα που τον καλύπτουν σε όλα εκτός από επιδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα