Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Πρόσφατα αγόρασα ένα Dell 2 in 1 touch  5378 μεταχειρισμένο. Μέσα από το μενού των ρυθμίσεων των Windows 10 home που φοράει διαπίστωσα ότι μου δίνει δυνατότητα να κάνω configurations για Windows ink.  Από οσο ξέρω για να υποστηρίζει ένα laptop touch windows ink πρέπει η οθόνη να μην είναι μόνο capacitive αλλά να έχει active digitizer. Το ερώτημά μου είναι, υπάρχει περίπτωση το δικό μου να υποστηρίζει επειδή μου δίνει την επιλογή από τις ρυθμίσεις ή είναι στάνταρ μενού σε touch συσκευές; Με την Dell που μίλησα δεν έβγαλα άκρη, ενώ ρο συγκεκριμένο μοντέλο τπ έβγαζε και με τους δύο τρόπους ( capacitive- active digitizer) και ο μόνος τρόπος να το γνώριζα είναι να είχα τη συσκευασία, την οποία φυσικά ο πωλητής δεν είχε κρατήσει, η οποία θα είχε στην αντίστοιχη περίπτωση ένα ανάλογο στικερ.

Δημοσ.

Λογικά, από την στιγμή που σου δίνει την δυνατότητα για windows Ink πρέπει να το υποστηρίζει. Εάν έχει το original λογισμικό (και δεν έχει περάσει κάποιο ISO ο προηγούμενος κάτοχος σβήνοντας και το recovery) θα σου έχει κάποια τεχνολογία για active pen. Πχ. το Lenovo yoga που έχω, έχει τις Wacom. Επίσης, δες στις ρυθμίσεις εάν σου έχει επιλογή για προσθήκη Pen & WIndows Ink. Εάν τα έχει θεωρώ πως κατά 98% το υποστηρίζει. Απλά ίσως να πρέπει να το δοκιμάσεις με κάποιο πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα θα τσεκάρω ξανά ρυθμίσεις το μεσημέρι. Το λογισμικό μάλλον είναι γνήσιο. Έκανα format και clean install και δεν ζήτησε activation πήρε κατευθείαν τα 10 home. Ξέρει κανείς αν υπάρχει εκθεσιακό active pen σε κανένα κατάστημα γιατί δεν γνωρίζω κάποιον να έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...