The stuff in the basement Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Έχω ένα Iphone 4 έχει το εξής θέμα ενώ σε όλα τα υπόλοιπα λειτουργεί άριστα στο κομμάτι των κλήσεων υπάρχει θέμα , δεν ακούς δε σε ακούνε και όταν ακούς και σε ακούνε αυτό συμβαίνει για 10 δευτερόλεπτα . Από αυτά που διαβάζω πρέπει να είναι βλάβη στο audio IC ( ηχείο μεγάφωνο μικρόφωνο είναι τσεκαρισμενα λειτουργούν ) . Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει έχω δει μία πατέντα με την οποία φαίνεται ότι διορθώνεται η κατάσταση αλλά δε θέλω να το ρισκάρω μόνος μου . Επειδή πρόκειται για Iphone 4 δεν αξίζει να δώσω χρήματα για μια τέτοια επισκευή καθώς το τηλέφωνο κάνει 40-50 ευρώ πλέον. Αν κάποιος στα νότια ( Γλυφάδα βούλα Άλιμο ελληνικό ) μπορεί να βοηθήσει να διορθωθεί το θέμα προσφέρω και μία συμβολική αμοιβή 10 ευρώ εννοείται πως ερχομαι εγώ στο χώρο σας για να μην έχετε έξοδα μετακίνησης
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, The stuff in the basement είπε Έχω ένα Iphone 4 έχει το εξής θέμα ενώ σε όλα τα υπόλοιπα λειτουργεί άριστα στο κομμάτι των κλήσεων υπάρχει θέμα , δεν ακούς δε σε ακούνε και όταν ακούς και σε ακούνε αυτό συμβαίνει για 10 δευτερόλεπτα . Από αυτά που διαβάζω πρέπει να είναι βλάβη στο audio IC ( ηχείο μεγάφωνο μικρόφωνο είναι τσεκαρισμενα λειτουργούν ) . Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει έχω δει μία πατέντα με την οποία φαίνεται ότι διορθώνεται η κατάσταση αλλά δε θέλω να το ρισκάρω μόνος μου . Επειδή πρόκειται για Iphone 4 δεν αξίζει να δώσω χρήματα για μια τέτοια επισκευή καθώς το τηλέφωνο κάνει 40-50 ευρώ πλέον. Αν κάποιος στα νότια ( Γλυφάδα βούλα Άλιμο ελληνικό ) μπορεί να βοηθήσει να διορθωθεί το θέμα προσφέρω και μία συμβολική αμοιβή 10 ευρώ εννοείται πως ερχομαι εγώ στο χώρο σας για να μην έχετε έξοδα μετακίνησης Δοκίμασε για αρχή κάποια επαναφορά / αναβάθμιση OS μήπως το πρόβλημα οφείλεται εκεί. Από εκεί και πέρα αν δεν λειτουργήσει, γνωστό ότι η συσκευή είναι κατώτερη πλέον και χαμηλής αξίας οπότε ακολουθείς την εναλλακτική να κάνεις χρήση H/F. Τέλος θα σου πρότεινα να το βάλεις στο συρτάρι και να κρατήσεις τα 10€ να πιείς καφέ γιατί δεν πρόκειται κανείς να κάτσει να ασχοληθεί για τέτοιο κόστος με τη συσκευή...(νομίζω το αντιλαμβάνεσαι). 1
albabis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Θέλεις πολύ καλές γνώσεις στο κολητηρι και τόνους υπομονή.
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δεν χρειάζεται κολλητήρια κλπ, γίνεται σχετικά εύκολα με λίγη προσοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα