Προς το περιεχόμενο

Android , Ιpad ή Windows Tablet ???

RecycleTech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet για μικτή χρήση δηλαδή ούτε για αμιγώς ερασιτεχνική -καθημερινή αλλά ούτε για ξεκάθαρα επαγγελματική.Ουσιαστικά θέλω κάτι με καλή αυτονομία για all day χρήση που θα μπορώ απροβλημάτιστα να έχω πρόσβαση στα emails μου, να παρακολουθώ βίντεο κλπ χωρίς λαγκαρίσματα και office.Δεν θέλω να κολλάει καθόλου, να τρέχει απροβλημάτιστα κλπ κλπ.Mπορώ να διαθέσω εώς 300 ευρώ και δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε Ipad ή κάτι δυνατό android ή ακόμα και wintablet. Το Ipad νομίζω είναι όλο φρου φρου και αρώματα και από ουσία τίποτα , τα οικονομικά windows tablet από την άλλη είναι όλα με κάτι atom σαν το chuwi που έχω και το μονο android που βλέπω να με καλύπτει αυτή την στιγμή είναι το samsung galaxy s2.Να πάω σε Ipad ή να μείνει στα γνωστά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω IPad και windows tablet και παλαιότερα είχα και Android , από τα 3 δεν θα ξαναπηγαίναμε ποτέ και για κανενα λόγο στο Android...Το Android είναι παιχνιδάκι και πλέον έχει φτάσει να απαιτεί hardware desktop για να αποδόσει σωστά...

Τα windows tablet όπως το chuwi hi10pro που έχω είναι μια χαρά για καθημερινές εργασίες και είναι ικανά να αντικαταστήσουν το λαπτοπ σου , προσωπικά δεν μου άρεσε η μικρή αυτονομία και η αίσθηση του touchscreen , βέβαια στα 200€ που κάνει η συσκευή συνδιάζει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά με αρκετά ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία και ας χάνει σε κάποιους τομείς!!!

Το iPad το έχω στα χέρια μου μια βδομάδα κατάφερε εύκολα να γίνει η βασική μου συσκευή και από αυτό γράφω τώρα , είναι το μόνο ταμπλέτ που μπορώ να γράψω τόσο μεγάλο κείμενο άρα μπορεί να αντικαταστήσει το λαπτοπ μου, δεν κολλάει πουθενά , η μπαταρία κρατάει ικανοποιητικά , όχι όμως όσο θα ήθελα εγώ...για εμένα 8-10 ώρες αυτονομίας δεν είναι ικανοποιητικές όταν το θέλω όλη μέρα σαν εργαλείο ... Btw το iPad είναι όντως εργαλείο και γι αυτό περίμενα από αυτό περισσότερη ακόμα αυτονομία !!! 

Δίλημμα δεν θα έπρεπε να υπάρχει ή αν υπάρχει θα έπρεπε να είναι μεταξύ iPad vs windows tablet που και πάλι για να πάρεις ένα απόλυτα απροβλημάτιστο win tablet πρέπει να τα σκάσεις χοντρά , ενώ με 300-320€ παίρνεις το iPad και καθάρισες!!!

Nikos σε ευχαριστώ για τις συμβουλές ομως δεν ξέρω κατα πόσον η φήμη αντικατοπτρίζει και την πραγματικότητα του ipad.Πιστεύω πως είναι μια overcosted συσκευή. Οταν ενα android tablet στα 200 εχει πλεον 4/8core επεξεργαστή και 3/4 ram γιατί να πας σε 2core 2gb ram;;Μπορεί να μην κολλάει όπως λες αλλα παραμένει ένα διπύρινο μηχάνημα.

Μια συσκευή που σου ταιρίαζει ,πάντα με την χρήση που το θές , είναι αυτό εδώ : https://www.geekbuying.com/item/Chuwi-Hi9-Tablet-PC-4GB-64GB-Black-Gray-393823.html . Έχει καλή αυτονομία, με τον επεξεργαστή που έχει σε συνδιασμό με την χρήση που το θες θα τρέχει απροβλημάτιστα , έχουν και τα Android αρκετές εφαρμογές για το ο,τιδήποτε(καλό και κακό αυτό) , οπότε εδώ είσαι!

1 λεπτό πριν, d_crazy είπε

Μια συσκευή που σου ταιρίαζει ,πάντα με την χρήση που το θές , είναι αυτό εδώ : https://www.geekbuying.com/item/Chuwi-Hi9-Tablet-PC-4GB-64GB-Black-Gray-393823.html . Έχει καλή αυτονομία, με τον επεξεργαστή που έχει σε συνδιασμό με την χρήση που το θες θα τρέχει απροβλημάτιστα , έχουν και τα Android αρκετές εφαρμογές για το ο,τιδήποτε(καλό και κακό αυτό) , οπότε εδώ είσαι!

Δεν θα ήθελα να αγοράσω από εξωτερικό! Επίσης γιατί πάντα προτείνεις chuwi; ότι και να διάβασα πάντα βλέπω τον d_crazy να προτείνει ένα chuwi.Είναι από αγάπη για την εταιρία ή συνεργάζεσαι μαζί τους για προώθηση;;δεν το ρωτάω με ειρωνεία ή κακία αλλά μου κάνει εντύπωση, ούτε κακό το βρίσκω να δουλεύεις γιαυτούς!
Προσωπικά δεν έχω ξετρελαθεί από chuwi συσκευή που ειχα και δεν ξέρω αν θέλω να ξαναπάω, ούτε οι mediatek επεξεργαστές με τρελαίνουν σαν ιδέα και η οθόνη δεν μου φαίνεται λιγο μικρή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, RecycleTech είπε

Nikos σε ευχαριστώ για τις συμβουλές ομως δεν ξέρω κατα πόσον η φήμη αντικατοπτρίζει και την πραγματικότητα του ipad.Πιστεύω πως είναι μια overcosted συσκευή. Οταν ενα android tablet στα 200 εχει πλεον 4/8core επεξεργαστή και 3/4 ram γιατί να πας σε 2core 2gb ram;;Μπορεί να μην κολλάει όπως λες αλλα παραμένει ένα διπύρινο μηχάνημα.

Δεν σε επηρεάζουν ούτε τα gb της ram , ούτε οι πυρήνες στο Ipad! Τρέχει απροβλημάτιστα και αυτή είναι η ουσία!!!! 

22 λεπτά πριν, d_crazy είπε

Την δική μου άποψη για τα chuwi την ξέρεις!Δηλώνω ευτυχισμένος κάτοχος του hi10pro, είναι αστέρι και απίστευτο value for money , δεν είναι όμως γνήσιο tablet,είναι ένα υβριδικό μηχάνημα που προσπαθεί να καλύψει την ανάγκη για ταμπλετ και λαπτοπ μαζί και ως ένα σημείο τα καταφέρνει περίφημα...Εγώ που όλη μέρα χρειάζομαι έναν υπολογιστή στο ΧΕΡΙ με αυτά τα δύο σε συνδυασμό οντως δεν χρειάζομαι λάπτοπ!! Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια το Ipad ως συσκευή σε καλύπτει πολύ περισσότερο από ότι το chuwi! Τώρα γι αυτό που προτείνεις δεν θα το αγόραζα για πολλούς λόγους!

Επεξ/σία από nikοs
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/30/2018 στις 12:17 ΜΜ, RecycleTech είπε

Δεν θα ήθελα να αγοράσω από εξωτερικό! Επίσης γιατί πάντα προτείνεις chuwi; ότι και να διάβασα πάντα βλέπω τον d_crazy να προτείνει ένα chuwi.Είναι από αγάπη για την εταιρία ή συνεργάζεσαι μαζί τους για προώθηση;;δεν το ρωτάω με ειρωνεία ή κακία αλλά μου κάνει εντύπωση, ούτε κακό το βρίσκω να δουλεύεις γιαυτούς!
Προσωπικά δεν έχω ξετρελαθεί από chuwi συσκευή που ειχα και δεν ξέρω αν θέλω να ξαναπάω, ούτε οι mediatek επεξεργαστές με τρελαίνουν σαν ιδέα και η οθόνη δεν μου φαίνεται λιγο μικρή. 

Χαχαχα μακάρι να συνεργαζόμουνα μαζί τους να επαίρνα και κανα φράγκο εξτρά...Όχι ,το κάνω γιατί όταν αγόρασα το Chuwi Lapbook 12.3 ακούστηκαν αρκετά κακά σχόλια και εν τέλει για την χρήση που το ήθελα είναι μια χαρά και πλήρωσα και λιγότερα.Όπως επίσης το ίδιο κάνω  στους φίλους και με την  LG που επίσης ξετρελάθηκα όταν πήρα αρκετά παλαιότερα το LG G4s.Οι καιροί είναι δύσκολοι και καλό είναι να εξοικονομούμε απο όπου μπορούμε χρήματα. Χαίρομαι λοιπόν όταν ατόμα σαν το nikos λένε πως εν τέλει είναι ικανοποιημένα με την αγορά ενος Chuwi,Teclast ,Onda, μάρκες που υπο άλλες συνθήκες δεν θα αγόρασες γιατί απλώς είναι "κινεζιά". Επίσης, σε προτείνω να κοιτάξεις καλύτερα το προφιλ μου γιατί δεν ασχολούμαι μόνο με το να προτείνω  Chuwi.Πάντως ,αν η Chuwi θέλει άτομο,εδώ είμαι :P 

Επεξ/σία από d_crazy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...