IKARIWTHS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 mporeis na pas kai sto hac shop kai na tous to zhthseis,ehw mia fora pou phga kai rwthsa mou eipan ok me 50 eyro to kanoume opws thes esu
Aligator21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 IKARIWTHS, polla den einai omws 50 euro? (den 3erw ti times pezoun gia teties tropopieiseis) To plexiglass poso kostizei peripou panw katw??? (skeftomouna ki egw na kanw kati tetio)
TheNetPoet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 na prosexeis omws me to dremel giati to ergaleio pianei 35000rpm kai h leitourgia toy sthrizetai sthn taxythta kai oxi sth dynamh.. dhladh gia na kopseis lamarina prepei na phgaineis arketa siga xwris na bazeis idiaiterh dynamh kai auto 0a kobei me thn taxythta pou exei.. se allh periptwsh 0a spas synexeia to disko kophs. aaa kai opwsdhpote na foras prostateutika gialia giati petaei rinismata.
hawkj83 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Ρώτησα στο hac κ μάλλον θα το κάνω εκεί γιατί δεν λέει να πάρω εργαλεία...
DimitrisKTM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Τοτε το post ηταν εξαρχης ατοπο αφου δεν εχεις σκοπο να αγορασεις εργαλεια. Αγοραζεις ενα ετοιμο με τους οποιους περιορισμους συνεπαγονται. Χανεις βεβαια την χαρα της προσωπικης δημιουργιας αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Επισεις με τα λεφτα που θα δωσεις για να το παρεις ετοιμο θα ειχες αγορασει τα εργαλεια τα οποια και θα σου εμεναν για ενα σωρο δουλειες. Anyway, περι ορεξεως..κολοκυθοπιτα. :wink: Φυσικα αν δεν πιανουν τα χερια σου, δεν το συζητω να το φτιαξεις μονος σου,καλα κανεις και το παιρνεις ετοιμο.
hawkj83 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δεν θα πάρω άλλο κουτί... Απλά το πλαϊνό του κουτιού μου θα τους πάω κ θα το φτιάξουν. Για άλλες δουλειές δεν νομίζω να μου χρειαστούν τα εργαλεία (γιατί δεν μου έχουν χρειαστεί μέχρι τώρα). Το τοπικ στόχευε κ στο να μου πείτε που θα μπορούσα να το πάω. Τώρα αν βρω κανένα μηχανουργείο που θα μου το κάνουν δωρεάν θα το προτιμήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.