Προς το περιεχόμενο

Κόψιμο λαμαρίνας tower...

hawkj83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο μπορώ να το κάνω αυτό; Θέλω ενα τετράγωνο σχήμα ή ορθογώνιο... :roll: Πλαστικά τζαμάκια σε τι διαστάσεις θα βρω κ πως θα τα κολλήσω μετά;

Δημοσ.

Υποθέτω θες να φτιάξεις παράθυρο στο PC;

Για το κόψιμο θα χρειαστείς εργαλεία (τρυπάνι , σέγα) και ικανότητες....

Εγώ προτίμησα να το δώσω να μου το κόψει μάστορας.

Πλεξιγκλάς μπορείς να βρεις από κάποιον τζαμά , του δίνεις διαστάσεις και στο κόβει.

Για να στερεώσεις το πλέξι στην λαμαρίνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις βίδες ή λάστιχο (σαν αυτό που έχουν τα τζάμια των αυτοκινήτων) ή σιλικόνη (εγώ έβαλα σιλικόνη).

Δημοσ.

akou min arxiseis na to kaneis monos sou giati den axsizei...pigene se ena mixanourgio..i kapou pou na sxolounte me lamarines kai pes tou na sto kanei ...ego exw ena full tower apo to plaisio kai piga se ena marmaradiko pou eixe mixanourgio kai tous eipa ti thelw kai to ekanan(kai den mou piran kai tpt)

Δημοσ.

akou min arxiseis na to kaneis monos sou giati den axsizei...pigene se ena mixanourgio..i kapou pou na sxolounte me lamarines kai pes tou na sto kanei ...ego exw ena full tower apo to plaisio kai piga se ena marmaradiko pou eixe mixanourgio kai tous eipa ti thelw kai to ekanan(kai den mou piran kai tpt)

Δημοσ.

Siga re paidia ti tha to kanete to pc;

ROBOCOP ??????????????????????????

ego leo pantos oti xreiazetai apla ena parathiraki na bgenoun 2 kalodia ekso

xerete ena reymatos kai ena data oste otan exoume apo filo ena skliro me mp3 na ta kanoume transfer eykola :-))))))))))))))

poios exei oreksi na anoigei kathe treis kai ligo to kouti; etsi leei...!

Δημοσ.

Χαχαχαχα! Δεν θα ξεχάσω crissie! :P

Κ που θα βρω μηχανουργείο ρε παιδιά; :( Δεν έχω υπόψη μου κάποιο; Κοντά στο κέντρο μένω. Αν ξέρει κανείς κάπου ας μου πει... :) Κ είναι δυνατόν να μη μου πάρουν τπτ;

Δημοσ.

koita oute ego xserw min psaxneis mixanourgio aparetita alla kapio sinergio pou na kanei teties douleies..kai na siga ta lefta pou tha sou paroun gia mia tetia douleia eidika na tous pas to tzami i oti allo thes na valeis.!!

Δημοσ.

Για μηχανουργειο δεν ξερω(αν και στο κεντρο εχει πολλα προφανως)αλλα για πλεξιγκλας εχω δει ενα καταστημα στην οδο Λεωνιδου παραλληλη της Πειραιως.

Το οποιο πλεξιγκλας ειναι για φτυσιμο μετα απο καιρο οταν θα γρατσουνιστει,και ειναι και ακριβο σε σχεση με το κρυσταλλο η το τζαμι!

Γι'αυτο θα σου προτεινα να κοψεις ενα κομματι τζαμι(ας ειναι και λιγο φιμε για "μουρη") και να το κολλησεις με σιλικονη η καποιον αλλο τροπο απο την πισω μερια βεβαιως του καπακιου.

Δημοσ.

Το εργαλειο που χρειαζεσαι ειναι το Dremmel.

Εγω αυτο χρησιμοποιω και κοβω τα κουτια, (παραθυρα,τρυπες για ανεμιστηρες κλπ)

Αρκει να πιανουν τα χερια σου βεβαια.

Για το plexiglass παραθυρο μπορεις να χρησιμοποιησεις βιδες για την στηριξη η θερμοκολα.

Εγω χρησιμοποιω πιστολι θερμοκολας.

Δημοσ.

Gia stiriksi an pareis etimo setaki pleksiglass tha exei kai lastixaki poy tha to topothetiseis gyro gyro sto koyti kai sto pleksi. Oso gia to kopsimo mono me prionaki kai me tipote me sega. To pio pithano einai me ti sega to mono poy tha kataferis na gemiseis to plaino toy koytioy me gratsoynies.

Δημοσ.
me to dremel ontos tha kanei doulia DimitrisKTM alla den axizei na to agorasi mono gia ena mod se ena kouti.tsaba ta lefta.

Ε ναι! Προτιμώ να πάρω καινούριο κουτί με έτοιμο παράθυρο παρά να δώσω λεφτά για ένα εργαλείο που θα χρησιμοποιήσω μια φορά... :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...