tasarasch Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 εχω ενα daewoo lanos sedan με λαμπες Η4 philips extreme vision..σημερα πηγα σε ηλεκτρολογο διοτι δεν εβλεπα καθολου...με την τελευταια ρυθμιση που εκανα μου ειπε οτι ειναι κομπλε τα φαναρια δεν χρειαζονται ρυθμιση...λογω αδυναμιας φωτισμου μου προτεινε λαμπες 100w αλογονου, xenon η Led...με τις αλογονου στα 100w δεν θα χω θεμα με τα πλαστικα φαναρια?? απο θαμπωμα ως λιωσιμο?? σε xenon δεν μου ειπε με προτζεκτορα, με μια καλη ρυθμιση λετε να ειναι ενταξει σε απλο καθρεφτη? τελευταια και ισως καλυτερη μου προτεινε led philips..πιο αξιοπιστη απο τα xenon λιγοτερη καταναλωση και θερμοκρασια και μεγαλυτερη αντοχη απο τα xenon λογω μη κινουμενων μερων οπου και χαλαει η Η4 xenon.. ακουω προτασεις....
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλύτερα πάνε σε εναν σοβαρό ηλεκτρολόγο,να σου ρυθμίσει σωστά τα φώτα και να σου βάλει τις κατάλληλες νομιμες λάμπες για το αμάξι σου. Διότι σύμφωνα με αυτά που πρότεινε ο δικός σου, προφανώς δεν νοιάζεται ή δεν ξερει ότι με 100αρες λάμπες θα υποφέρουν καλωδιώσεις και ρελέ με αποτέλεσμα ή να βγάζουν οι λάμπες λιγότερο φως λόγω χαμηλής τασης ή να στραβωνουν τους άλλους.Χωρια που θα καίγονται αντιστάσεις επειδή τα καλώδια δεν είναι για 100 watt ,οπότε προτού καούν τα καλώδια θα καει η αντίσταση. Επίσης προφανώς δεν νοιάζεται ή δεν ξέρει ότι οι 100αρες είναι καραπαρανομες και αν εμπλακείς σε ατύχημα το πιο πιθανό είναι να σου πει η ασφάλεια σου ότι δεν αναγνωρίζει τίποτα λόγω του ότι έβαλες ανταλλακτικά που δεν επιτρέπονται σε δημόσιο δρομο οπότε η ασφάλεια είναι άκυρη και θα πληρώνεις τα μαλλιοκεφαλα σου,Ω ναι έχουν συμβεί αυτά. Που πάτε και τα βρίσκετε τέτοια άσχετα μαστορια. Όσο για τα μαϊμού xenon και led που σου πρότεινε δες το νήμα με θέμα "αγορά xenon kit" και ξανασκεψου το. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από jmmys
Liverpool89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερετε πως λεγονται τα πλαστικα καπακια που βιδώνουν πισω απο τα φαναρια, αυτα που ξεβιδωνουμε οταν ειναι να αλλαξουμε τις λαμπες. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από Liverpool89
Joshua21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Ξερετε πως λεγονται τα πλαστικα καπακια που βιδώνουν πισω απο τα φαναρια, αυτα που ξεβιδωνουμε οταν ειναι να αλλαξουμε τις λαμπες. Δεν νομίζω να λέγονται κάπως αλλιώς εκτός από "καπάκια", εκτός και αν οι λάμπες κουμπώνουν πάνω σε αυτά οπότε λέγονται ντουί.
Liverpool89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν νομίζω να λέγονται κάπως αλλιώς εκτός από "καπάκια", εκτός και αν οι λάμπες κουμπώνουν πάνω σε αυτά οπότε λέγονται ντουί. Οσο και να εψαξα δεν βρήκα. Μαλλον δεν πωλούνται ξεχωριστα.
adsl2+ Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στις 19/4/2018 στις 8:55 ΜΜ, Liverpool89 είπε Ξερετε πως λεγονται τα πλαστικα καπακια που βιδώνουν πισω απο τα φαναρια, αυτα που ξεβιδωνουμε οταν ειναι να αλλαξουμε τις λαμπες. σαν αυτά 2x Car 80mm 3.15" Rubber Housing Seal Cap Dust Cover For LED Headlight Retrofit https://www.amazon.ca/Rubber-Housing-Cover-Headlight-Retrofit/dp/B06XGV9GC4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα