paok_revolution Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο τηλεοράσεις, καθώς το μπάτζετ δεν είναι για περισσότερα. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/176088-samsung-ue40mu6122-40 https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/172848-lg-43uj701v-43 Η αγορά θα γίνει από τον Κωτσόβολο γιατί με βολεύουν οι δόσεις, οπότε αναγκαστικά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Επίσης είμαι κάτοχος του regular ps4 και όχι του pro, αλλά στο μέλλον θα γίνει η αγορά του ps5. Προς το παρόν θα δω έστω και μία μικρή διαφορά μέσω του HDR?
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και οι δυο είναι αρκετά ίδιες σε αυτές τις ίντσες / χρήματα δεν θα δεις ιδιαίτερες διάφορες +στην LG ότι έχει magic remote μέσα στην συσκευασία, 3 ίντσες μεγαλύτερη,+1 HDMI παραπάνω ΚΑΙ ++ IPS Panel που είναι καλύτερο από το VA για gaming και με καλύτερα χρώματα και γωνίες θέασης εγώ θα έπαιρνα την LG Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Zengar Zombolt
bromiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Φίλε εγώ μετά από έρευνα κατέληξα στην Samsung UE43MU6122 στις 43 ίντσες. Την αγόρασα πριν έναν μήνα στα 399 ευρώ. Αν πας από κοντά και βάλεις να δεις επίγεια τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο από τα ντέμο των καταστημάτων στα δικά μου μάτια η Samsung ήταν απίστευτα καλύτερη σε ζωηράδα χρώματος, ποιότητα εικόνας κλπ κλπ από όλες τις LG της ίδιας κατηγορίας. 1
cabdik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 ειναι πολυ δυσκολη η επιλογη, καθως υπαρχουν θετικα και αρνητικα και στα 2 μοντελα. η μεν Samsung ειναι πραγματικη 4Κ, εχει VA πανελ το οποιο αποδιδει καλυτερα τα χρωματα και κυριωςτο μαυρο. απο την αλλη η LG εχει καλυτερο Smart κομματι και λογω IPS, ισως παιζει καλυτερα με το PS4, και ειναι 43" εναντι 40" που εχει αρκετη διαφορα...!! αλλο ενα μειον που προσφατα μου επεσημανε ενα αλλος μελος απο εδω (pitimac) ειναι οτι στο μοντελο που αγορασε αυτος (MU7002) δεν παιζει Dolby Atmos σε 4Κ ταινιες..! Δεν ξερω αν η LG παιζει...! κοιταξε το και αυτο αν θες..!
paok_revolution Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Bασικά το θέμα είναι αν αξίζει μία αγορά 4k χωρίς PS4 pro ή X Box one S και blu-ray 4K player. Όπως έγραψα και παραπάνω είμαι κάτοχος του regular PS4 και ξέρω ότι δεν πρόκειται να δω καμία τρελή διαφορά στην εικόνα. Cabdik γραφείς ότι η Samsung είναι πραγματική 4Κ, άρα αν καταλαβαίνω καλά λες πως η LG δεν είναι. Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν και οι δύο τηλεοράσεις έχουν HDR10 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από paok_revolution
cabdik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, paok_revolution είπε Bασικά το θέμα είναι αν αξίζει μία αγορά 4k χωρίς PS4 pro ή X Box one S και blu-ray 4K player. Όπως έγραψα και παραπάνω είμαι κάτοχος του regular PS4 και ξέρω ότι δεν πρόκειται να δω καμία τρελή διαφορά στην εικόνα. Cabdik γραφείς ότι η Samsung είναι πραγματική 4Κ, άρα αν καταλαβαίνω καλά λες πως η LG δεν είναι. Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν και οι δύο τηλεοράσεις έχουν HDR10 μπορεις να δεις αναλυτικα τα τεχνικα τους χαρακτηριστικα στο https://www.displayspecifications.com/en/comparison/20e523c3a H samsung εχει RGB 3840x2160. = Πραγματικο 4Κ Η LG εχει 2880(RGB)+960(W) (=3840) x2160 = "μαιμου" 4Κ αναλυση.... η LG εχει αντικαταστησει καποια απο τα RGB pixel με White...!! τωρα αν αυτο θεωρειται μαιμουδια ή ειναι μια διαφορετικη τεχνικη που εχει επιλεξει η LG, τι να πω? οι αποψεις διιστανται............. στο HDR, βασει των χαρακτηριστικων τους, η LG φαινεται καλυτερη, με πανελ 10bits (8+FRC) και μπορει να αποδωσει HDR10, ενω η Samsung οχι, εχει το σκετο HDR..!!!
ELMastas Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 H LG έχει καλύτερο δείκτη εικόνας όχι όμως πως αυτό είναι και πάντα αληθινό αφού κάθε εταιρία έχει το δικό της σύστημα αξιολόγησης εικόνας,10bit πραγματικό δεν έχει καμμία τώρα το HDR 10 η έστω συμβατό με αυτό είναι καλύτερο απο το απλό HDR,είναι όντος δύσκολη επιλογή συνήθως όταν είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα οι sansung υπερτερουνε λίγο σε εικόνα και έχουν γρηγορότερο λειτουργικό,πάντος και τα 1900PMI της LG δεν είναι αμελητέα σε αυτήν την κατηγορία,δυστυχώς στήν Ελλάδα δεν έχουμε και περισσότερες επιλογές στίς 40-43''
Edel Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Εγώ θα έλεγα στο κάδρο σου να μπει κι αυτή εδώ. Αν δεις κριτικές που έχουν γράψει στο ίντερνετ είναι εξαιρετικές https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/182456-hisense-h43n5300-43
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα