Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. το θεμα αφορα πισι φιλου. εχει επεξεργαστη fx 6300 gpu 7770 1gb 8gb ram και τροφοδοτικο ειχε ενα Deer. Εγω βλεποντας αυτο το τροφοδοτικο του ειπα να παρει ενα καινουργιο επωνυμο και πειρε το vs550 της corsair.του εκανα φορματ. του εβαλα windows 10 64bit ( ειχε βαλει 32bit) και του περασα και τα τελευταια drivers της αμδ . λοιπον συμβαινει το εξης . στα teamfights στο λολ εχει 15 φπς πλεον . ενω πριν , με τα 32 bit windows και χωρις gpu drivers λεει πως ειχε σολιδ 60 fps. Tωρα μ λεει να ξαναβαλει το deer τροφοδοτικο για να ανεβουν τα φπσ.... δηλαδη οτι ναναι . ξερει καποιος τι να κανω; η μητρικη ειναι μια  ASUS M5A78L-M LX3. μια βοηθεια παρακαλω.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα με το τροφοδοτικο να ανεβουν τα φπς δεν....

η δοκιμασε τπτ αλλα ντραιβερς η μηπως ειχε τπτ αλλα σεττινγκς πριν στο παιχνιδι τπτ τετοιο φανταζομαι...

σιγουρεψου επισης οτι εχουν γινει ολα τα update των windows ...

το μονο δεν ειμαι σιγουρος αν εχει τπτ να κανει με τα 32 η 64 bit ... τωρα δε μου ερχεται κατι αλλο..ισως καποιος εχει καμια καλυτερη ιδεα ,,,

Επεξ/σία από Ghost007
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα τρέξω αύριο κ τεστ στον σκληρο

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι θεμα cpu. Αν η καρτα γραφικων ειναι ati τοτε εχεις θεμα γιατι τα windows εχουν θεμα με τις καρτες ati. Λογικα θα βγει fix αλλα μεχρι τοτε εχεις θεμα.

Περιττο να πω οτι psu με fps δεν εχουν καμια σχεση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχει μπερδέψει ο φίλος σου και πες του χαιρετίσματα ότι το τροφοδοτικό δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωση (o FX-6300 τρώει σε full load μόλις 95watt ενώ η gpu 80). Προφανώς με την νέα εγκατάσταση του LoL έβαλε υψηλότερες ρυθμίσεις στα γραφικά και επειδή η κάρτα του είναι επιεικώς αρχαία, δεν πάει βήμα.

Να του πεις να αλλάξει ρυθμίσεις.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα παιδιά.

ts, παίζει να μπερδέψατε την gpu της μητρικής με την 7770?

Επεξ/σία από ZAFIRIOSNT
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ZAFIRIOSNT είπε

καλημέρα παιδιά.

ts, παίζει να μπερδέψατε την gpu της μητρικής με την 7770?

Α γεια σου, αυτό σκεφτόμουν το πρωί και μπήκα να το γραψω.

Δημοσ.

Παιδια τη σύνδεσμο λόγια την εκανα εγω και ηταν ολα κομπλε. Το θεμα ηταν οι drivers που ειχε βαλει αυτος. Λυθηκε το θεμα. Βεβαια παρατηρησα οτι για windows 10 δεν υπάρχουν drivers στο site για την σειρα της καρτας. Τα Έβαλα χειροκινητα και ολα δουλεψαν οπως ηταν αναμενομενο. 

Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Απλα αυτος μ χε πει οτι θα τα εβαζε αυτος. Τελικά υπαρχει κοσμος που δεν ψηνεται ουτε να googlarei

Δημοσ.

Θα το σταματήσω το συνήθειο γιατι αντι για να νιωσεις καλα γεμιζεις σκοτουρες. . Καλο πασχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...