kataramenos32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Καλησπερα στο φορουμ.Μου παρουσιασε εδω και κανα μηνα το κλασσικο προβλημα της razer με το double click.Στην αρχη εστρωνε μετα απο λιγο αλλα τωρα αρχισε με κουραζει αρκετα.Εγγυηση δεν εχω οποτε υπαρχει κατι που μπορω να κανω η να το πεταξω στον τοιχο;
7nisiotis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Βρες το switchακι απο ebay κλπ, ένα κολλητηρι χρειάζεσαι για να βγάλεις το παλιό κ να βάλεις το νέο. Να φανταστώ το αριστερό έχει το πρόβλημα ε ;
kataramenos32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ναι φιλε μου το αριστερο αλλα δεν προκειται να μπω σε αυτη τη διαδικασια,με κοβω να πηγαινω για καινουριο(οχι razer ξανα).Ευχαριστω για τη βοηθεια
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Στις 30/3/2018 στις 12:45 ΜΜ, kataramenos32 είπε Ναι φιλε μου το αριστερο αλλα δεν προκειται να μπω σε αυτη τη διαδικασια,με κοβω να πηγαινω για καινουριο(οχι razer ξανα).Ευχαριστω για τη βοηθεια 5- ευρώ θα σου βγει αν δεν γνωρίζεις, να το πας σε ενα μαγαζί να σου κάνει τη κόλληση. Το διακοπτακι έχει κάτω από 1 ευρώ.
kataramenos32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μετα απο λιγο ψαξιμο δοκιμασα αυτο https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20753167854 και προς το παρον διορθωθηκε το προβλημα.Οσον αφορα το κοστος ξερω οτι βγαινει φτηνα αλλα δεν παιζει να περιμενω ουτε να μου ερθει διακοπτης απο ebay ουτε να το παω να μου φτιαξουν
frozex Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Επαναφέρω το θέμα για να πω πως και σε μένα έβγαλε το συνηθισμένο doubleclick, ήταν ακόμα σε εγγύηση και το γύρισα πίσω. Πήρα το DA Elite, έλεγα πως είναι καινούργιο και θα το έχουν διορθώσει, @@... Μου το έχει εμφανίσει εδώ και μια βδομάδα μετά από ένα χρόνο λειτουργίας. Να πω πως πήρα το elite διότι το DA με βολεύει απίστευτα στο χέρι. Υπάρχει κάποιο ποντίκι να μου προτείνεται, ώστε αν δεν μου το κάνουν αντικατάσταση και μου δώσουν χρηματικό ποσό, να αγοράσω;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, frozex είπε Επαναφέρω το θέμα για να πω πως και σε μένα έβγαλε το συνηθισμένο doubleclick, ήταν ακόμα σε εγγύηση και το γύρισα πίσω. Πήρα το DA Elite, έλεγα πως είναι καινούργιο και θα το έχουν διορθώσει, @@... Μου το έχει εμφανίσει εδώ και μια βδομάδα μετά από ένα χρόνο λειτουργίας. Να πω πως πήρα το elite διότι το DA με βολεύει απίστευτα στο χέρι. Υπάρχει κάποιο ποντίκι να μου προτείνεται, ώστε αν δεν μου το κάνουν αντικατάσταση και μου δώσουν χρηματικό ποσό, να αγοράσω; Αφου σε βολευει το grip του da κοιτά για Logitech g pro ή 403. 1
basilisgate13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Στις 29/3/2018 στις 8:16 ΜΜ, kataramenos32 είπε Καλησπερα στο φορουμ.Μου παρουσιασε εδω και κανα μηνα το κλασσικο προβλημα της razer με το double click.Στην αρχη εστρωνε μετα απο λιγο αλλα τωρα αρχισε με κουραζει αρκετα.Εγγυηση δεν εχω οποτε υπαρχει κατι που μπορω να κανω η να το πεταξω στον τοιχο; στειλε μηνυμα στην zegetron με email πες τους το προβλημα σου και κατα 95% θα σου το επισκευασουν δωρεαν το ξερω απο δικια μου περιπτωση.Μεσα σε 10 εργασιμες θα το εχεις πισω σαν καινουργιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα