Προς το περιεχόμενο

Wind: Λανσάρισμα τηλεοπτικής πλατφόρμας τον Απρίλιο, εν αναμονή αποφάσεων για Forthnet

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

50 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Αυτές οι ιστορίες με φορητότητες και τέτοια φτάνουν στο τέλος τους. 

Για εξήγησε μας και εμάς τι έρχεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

32 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Για εξήγησε μας και εμάς τι έρχεται.

Εχει ήδη ξεκινήσει, σταδιακά θα υπάρξει σχεδόν πλήρης παύση του σκηνικού με τις φορητότητες. Ούτε καν τηλεφωνικό κέντρο φορητότητας δεν θα υπάρχει, θα σου στέλνουν απλά ένα μήνυμα στο κινητό σου και θα σου λένε τόσο και τόσο, αν θες στείλε μήνυμα. Θα υπάρχει φυσικά ένα πολύ μικρό τμήμα που θα παίρνει στοχευμένα ορισμένους πελάτες αλλά γενικά αυτή η ιστορία ήδη βλέπει τίτλους τέλους. 

19 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Εχει ήδη ξεκινήσει, σταδιακά θα υπάρξει σχεδόν πλήρης παύση του σκηνικού με τις φορητότητες. Ούτε καν τηλεφωνικό κέντρο φορητότητας δεν θα υπάρχει, θα σου στέλνουν απλά ένα μήνυμα στο κινητό σου και θα σου λένε τόσο και τόσο, αν θες στείλε μήνυμα. Θα υπάρχει φυσικά ένα πολύ μικρό τμήμα που θα παίρνει στοχευμένα ορισμένους πελάτες αλλά γενικά αυτή η ιστορία ήδη βλέπει τίτλους τέλους. 

Δηλαδή αν εγώ κάνω αίτηση ννα φύγω από την wind και να πάω στον ΟΤΕ, δεν θα με πάρει η wind να μου κάνει προσφορά να μην φύγω; Θα με αφήσει έτσι απλά;

7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δηλαδή αν εγώ κάνω αίτηση ννα φύγω από την wind και να πάω στον ΟΤΕ, δεν θα με πάρει η wind να μου κάνει προσφορά να μην φύγω; Θα με αφήσει έτσι απλά;

Ισως σε πάρει, ίσως όχι. Εγώ είμαι ενοικιαζόμενος υπάλληλος για όλους σε πωλήσεις. Από τις αρχές του έτους ήδη έχω άπειρες δηλώσεις και παράπονα πελατών που δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο για τη φορητότητα που έκαναν και βρέθηκαν και χρεωμένοι επίσης. Από όλες τις εταιρίες αυτό. Εχετε υπόψη ότι πλην ΟΤΕ οι υπόλοιπες εταιρίες έχουν αυξήσει τα τέλη αποδέσμευσης σχεδόν στο διπλάσιο από αυτά που ήταν πριν οπότε αν σε περίπτωση το παίξεις έξυπνος και πιστολιάσεις σε βάζουν και σε μια ωραία λίστα στην Τηλέγνους που άπαξ και μπεις εκεί μέσα θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει. 

Ειδικά το τελευταίο διάστημα έχω χάσει τα λογικά μου με πελάτες που έρχονται και προσπαθούν να ζητήσουν από εμένα τον λόγο λες και και ήμουν εγώ αυτός που έκανε τη φορητότητα για να πιέσει για καλύτερες τιμές αγνοώντας τον "κίνδυνο". 

• Like 1

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Ισως σε πάρει, ίσως όχι. Εγώ είμαι ενοικιαζόμενος υπάλληλος για όλους σε πωλήσεις. Από τις αρχές του έτους ήδη έχω άπειρες δηλώσεις και παράπονα πελατών που δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο για τη φορητότητα που έκαναν και βρέθηκαν και χρεωμένοι επίσης. Από όλες τις εταιρίες αυτό. Εχετε υπόψη ότι πλην ΟΤΕ οι υπόλοιπες εταιρίες έχουν αυξήσει τα τέλη αποδέσμευσης σχεδόν στο διπλάσιο από αυτά που ήταν πριν οπότε αν σε περίπτωση το παίξεις έξυπνος και πιστολιάσεις σε βάζουν και σε μια ωραία λίστα στην Τηλέγνους που άπαξ και μπεις εκεί μέσα θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει. 

Ειδικά το τελευταίο διάστημα έχω χάσει τα λογικά μου με πελάτες που έρχονται και προσπαθούν να ζητήσουν από εμένα τον λόγο λες και και ήμουν εγώ αυτός που έκανε τη φορητότητα για να πιέσει για καλύτερες τιμές αγνοώντας τον "κίνδυνο". 

Οκ θα το έχω υπόψιν. Απλά εγώ πάντα περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο για να μην έχω αυτό τον κίνδυνο.

Στις 31/3/2018 στις 9:00 ΜΜ, Retromaniac είπε

Οκ θα το έχω υπόψιν. Απλά εγώ πάντα περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο για να μην έχω αυτό τον κίνδυνο.

Αυτό είχε γίνει και θέμα στο insomnia πριν κάποιο καιρό. Ότι αλλαζουν οι κανονισμοί σχετικά με τη φορητότητα από τον Ιούνιο. Αν το ψάξεις θα το βρεις. 

Περιμενα χρονια vdsl στην εξωτικη Νικαια μεχρι που εμαθα οτι εχει αναλαβει την περιοχη μου η WInd...

Εχουμε ζαλιστει με τις διαφημισεις για fiber και πιανω max 8mbps. Εχω ολοκαινουρια καμπινα της Wind στα 30 μετρα απο το σπιτι μου εδω και 6 μηνες και μονο την κοιταω και της λεω καλημερα γιατι συνδεση δεν βλεπω να γινεται. Εχω ρωτησει 800 φορες ποτε θα μπει σε λειτουργια και δεν εχω παρει ποτε απαντηση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν την βαζουν σε λειτουργια...

Η μονη λυση... μετακομιση!

On 30/3/2018 at 11:58 AM, Gyustarr said:

Δεν κοιτάνε εκεί να βελτιώσουν κανένα service,  που εδώ Λαμιά πιάνω 9mbps σε καλή μέρα, και 4G ούτε γι'αστείο. 

οτι παροχο και να βαλεις τα ιδια θα πιασεις.

On 30/3/2018 at 12:04 PM, Stamer said:

Εγώ είχα 2 χρόνια τραγικές εμπειρίες με wind αλλά είναι πάρα πολά για να κάτσω να τα περιγράψω. Ωστόσο, νομίζω οτι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι οτι "αρχηγός" είναι ο ΟΤΕ. Έχει τις δομές και κανονίζει πως και πότε. Επομένως ποτέ δεν ήξερα με σιγουριά ποιός φταίει για τα παθήματά μου (βέβαια δεν ήταν μόνο τεχνικής φύσεως τα παθήματά μου!). Καλώς ή κακώς είμαστε καταδικασμένοι να πορευόμαστε με αυτό το σύστημα.

Επίσης, όσον αφορά τα ρούτερ, ΝΑΙ, παίζουν τεράστιο ρόλο. Πριν λίγους μήνες που γύρισα απο wind σε OTE, βάζοντας για πρώτη φορά το στανταρ ρούτερ του ΟΤΕ που ήταν με το πακέτο, έπεσα 5-6mbit. Βαζοντας το παλιό μου (πολύ καλό όμως - και όχι, δεν ήταν το στανταρ της wind) ανέβαινα πάλι στα mbit που έπρεπε. Μου έκανε εντύπωση η τόσο μεγάλη διαφορά τους. Πάντως μου το επιβεβαίωσαν και τεχνικοί του οτε οτι όντως τα ρούτερ έχουν μεγάλες διαφορές. Πάντως δεν ξέρω αν οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να σου δίνουν ένα ρουτερ των 200-300 ευρώ. Θα πρέπει να σου δίνουν απλώς ενα αξιοπρεπές φαντάζομαι και μετά ο καθένας ας κάνει οτι θέλει.

απο ρουτερ σε ρουτερ παντα υπαρχουν διαφορες λογω chipset τοσο στο συγχρονισμο οσο και στα υπολοιπα πραγματα που μπορει να κανει ενα router.οποτε πιθανες διαφορες δεν ειναι παραξενες.οπως υπαρχουν και ατομα που εχουν παρει νεο ρουτερ και παλι εχουν χαμηλοτερο sync απο ενα φτηνο των 10 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...