Προς το περιεχόμενο

Wind: Λανσάρισμα τηλεοπτικής πλατφόρμας τον Απρίλιο, εν αναμονή αποφάσεων για Forthnet

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

E ρε μανία με την συνδρομητική τηλεόραση... Δεν είναι κακό αλλα προτιμούσα τουλάχιστον να ξεκινούσε η Wind μια αναβάθμιση στο 4G στην Βόρεια Ελλάδα,οπού σε κάποιες περιοχές υπάρχει μόνο αρχαίο 3G!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα 2 χρόνια τραγικές εμπειρίες με wind αλλά είναι πάρα πολά για να κάτσω να τα περιγράψω. Ωστόσο, νομίζω οτι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι οτι "αρχηγός" είναι ο ΟΤΕ. Έχει τις δομές και κανονίζει πως και πότε. Επομένως ποτέ δεν ήξερα με σιγουριά ποιός φταίει για τα παθήματά μου (βέβαια δεν ήταν μόνο τεχνικής φύσεως τα παθήματά μου!). Καλώς ή κακώς είμαστε καταδικασμένοι να πορευόμαστε με αυτό το σύστημα.

Επίσης, όσον αφορά τα ρούτερ, ΝΑΙ, παίζουν τεράστιο ρόλο. Πριν λίγους μήνες που γύρισα απο wind σε OTE, βάζοντας για πρώτη φορά το στανταρ ρούτερ του ΟΤΕ που ήταν με το πακέτο, έπεσα 5-6mbit. Βαζοντας το παλιό μου (πολύ καλό όμως - και όχι, δεν ήταν το στανταρ της wind) ανέβαινα πάλι στα mbit που έπρεπε. Μου έκανε εντύπωση η τόσο μεγάλη διαφορά τους. Πάντως μου το επιβεβαίωσαν και τεχνικοί του οτε οτι όντως τα ρούτερ έχουν μεγάλες διαφορές. Πάντως δεν ξέρω αν οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να σου δίνουν ένα ρουτερ των 200-300 ευρώ. Θα πρέπει να σου δίνουν απλώς ενα αξιοπρεπές φαντάζομαι και μετά ο καθένας ας κάνει οτι θέλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, ~Joker~ είπε

Πάρτε aftermarket modem και ρίχτε το snr...

Ουπς δεν επρεπε να το πω αυτο......😎😶😂

Vdsl Forthnet δεν κλειδωνα ποτε πανω απο 27mbps, μια φορα κλείδωσα στα 30 και εκανα παρτι... άλλαξα και μοντεμ παλι δικο τους τα ιδια.. με το καφαου στα 20 μετρα απο το σπιτι μου και το κεντρο που παιρνει στα 500 μετρα..

Πήρα λοιπον ενα fritzbox 7490.. εριξα το snr (signal to noise ratio) στο 5 και έκτοτε ειμαι σταθερα 47mbps μη μιλήσω για αποσυνδεσεις... ΚΑΜΙΑ!!!

Λιγα λαθη παραπάνω μονο δλδ 8 εως 10 ανα 15 λεπτά.. αλλα απλα λάθη όχι packet loss... 

Αυτα σε απάντηση των απο πανω περι ταχύτητας και απάτης..

Ψαχτειτε

εγώ με το στοκ technicolor μια χαρά πιάνω την ταχύτητα που πληρώνω και αποσυνδέσεις μπορεί να περάσει και δίμηνο χωρίς να έχω 

18 ώρες πριν, papageorge007 είπε

Δεν ανέφεραν όμως το ποσοστό αύξησης των παραπόνων από τους συνδρομητές τους...

Γενικά, δεν είμαι Fan ή Hater εταιριών, αλλά δεν έχω ακούσει ούτε έναν να λέει καλά λόγια για την Wind... (Αναφέρομαι σε συνδρομητές σταθερής/Internet) :-)

εγώ παραμένω σε αυτούς κάρτα, αλλά συμβόλαιο μαζί τους δεν ξανακάνω κανένός είδους, κυρίως λόγω της αντιμετώπισής τους και όταν είχα θέματα, αλλά και όταν θέλησα να διακόψω το συμβόλαιό μου 

Επεξ/σία από logistoulis

Αυτό με την κερδοφορία να το βλέπου όσοι στο άλλο θέμα με τις αυξήσεις έγραφαν "ε μωρέ εταιρία είναι ας κάνει καμία αύξηση γιατί πρέπει να επιβιώσει..."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω vdsl 50ρα, καρφωμένη στα 50, είμαι απέναντι από το καφάο, με το stock modem της wind, ένα zyxel.

Από ταχύτητες πολύ καλά. Πολύ αραιά και που βλέπω κάποια disconnects, αλλά 1-2 φορές τον μήνα.

Πληρώνω 26 ευρώ (300 λεπτά κινητά προς όλους), γιατί είχα κάνει αίτηση φορητότητας και μου κάνανε προσφορά. Μόλις τελειώσει το συμβόλαιο, θα το κάνω 100ρα με καινούργια αίτηση φορητότητας για να πληρώνω λιγότερα πάλι :)

Επεξ/σία από Retromaniac

5 ώρες πριν, kawavn800 είπε

Καλημέρα.  Δηλαδή  θες  να πεις  ότι  εάν πας σε άλλο πάροχο  τα προβλήματα που  υπάρχουν  θα εξαλειφθούν;  Νομίζω  ότι  ο λόγος που  επέλεξε ο καθένας από εμάς  wind  Vodafone  cyta κλπ είναι  για την χαμηλή τιμή  σε σχέση  με  τον ΟΤΕ και όχι  για  τις υπηρεσίες  που σου  προσφέρουν. Να το επαναλάβω  όμως ότι όλες οι γραμμές  καταλήγουν στο τκ  του ΟΤΕ. Είχα αγανάκτηση μεγάλη με τον πάροχο  και εγώ  μέχρι  που μετά ένα μήνα ελέγχους  διαπίστωσα ότι μετά από 1 Ώρα λειτουργίας της οθόνης μου υπήρχε  διαρροή  ρεύματος στο δίκτυο  με αποτέλεσμα να  πέφτει η ταχύτητα σύνδεσης.  Δυστυχώς δεν  είχα το θάρρος να  ζητήσω  συγνώμη. 

δυστυχώς δεν έχεις δίκιο

εάν πάω cosmote τότε σίγουρα θα λυθούν,

η ίδια wind (μέσω του τηλεφωνικού εκπροσώπου της ) όταν της δήλωσα ότι την ίδια βλάβη στο ίδιο κτήριο η cosmote την αποκατάστησε σε 1 ημέρα μου απάντησε ότι αυτοί (cosmote) έχουν το πάνω χέρι και κρατάνε τις γραμμές με καλύτερο χαλκό (σημείωση απόσταση μου από κέντρο πάνω από 3χλμ και σίγουρα θα έχει φάει δεκάδες κοψίματα και ραψίματα από εργολάβους).

Στην απάντηση μου : "δηλαδή μου λέτε να πάω cosmote για αντιμετώπιση των προβλημάτων κατάλαβαν την πατάτα που έκαναν και προσπαθούσαν να τα μαζέψουν,

Επίσης σίγουρα επιλέξαμε αλλαγή παρόχου όλοι με βάση το οικονομικό αλλά όταν το κάναμε, πιστεύω ότι κανένας δεν θεωρούσε ότι θα έχει τόσο χάλια αντιμετώπιση

26 λεπτά πριν, xristos_2011 είπε

δυστυχώς δεν έχεις δίκιο

η ίδια wind (μέσω του τηλεφωνικού εκπροσώπου της ) όταν της δήλωσα ότι την ίδια βλάβη στο ίδιο κτήριο η cosmote την αποκατάστησε σε 1 ημέρα μου απάντησε ότι αυτοί (cosmote) έχουν το πάνω χέρι και κρατάνε τις γραμμές με καλύτερο χαλκό (σημείωση απόσταση μου από κέντρο πάνω από 3χλμ και σίγουρα θα έχει φάει δεκάδες κοψίματα και ραψίματα από εργολάβους).

Στην απάντηση μου : "δηλαδή μου λέτε να πάω cosmote για αντιμετώπιση των προβλημάτων κατάλαβαν την πατάτα που έκαναν και προσπαθούσαν να τα μαζέψουν,

Επίσης σίγουρα επιλέξαμε αλλαγή παρόχου όλοι με βάση το οικονομικό αλλά όταν το κάναμε, πιστεύω ότι κανένας δεν θεωρούσε ότι θα έχει τόσο χάλια αντιμετώπιση

Συμφωνώ, και εμένα όταν ήμουν wind μου είχαν πει ανάλογα πράγματα... 

• Like 1

17 ώρες πριν, airborn είπε

Τσάμπα αγόρασες modem , αν είσαι 20 μέτρα από τη καμπίνα θες ηλεκτρολόγο!

Σίγουρα έχεις θέμα στη καλωδίωση του σπιτιού.

Δινει η Forthnet vdsl απο KV??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην τσουβαλιαζεται τι σας ελεγαν ή τι γινοταν παλια....εδω και λιγα χρονια  μπορουν να βαζουν και οι 3 δικα τους καφαο,οπτικη(διαφημίσεις 1gb)...τελος μπορουν και να μισθωνουν-συνεργαζονται με αλλους οπως εκανε παλιοτερα ο οτε...

Σιγουρα ολοι θα πληρωσουν για τον χαλκο του οτε(το καλωδιο προς σπιτια),ακομη και αν βαλουν δικο τους καφαο

Vodafon wind ετσι και αλλιως συνεργαζονται ειτε σταθερη ειτε κινητη και εχουν ηδη ποσοστα στην forthnet.. 

http://fttxgr.eu

Επεξ/σία από kage
  • Thanks 1

Μ' αρέσει που περίμενα απ' το Σεπτέμβριο να βάλουν γρήγορα την nova με καμιά καλή προσφορά να βλέπω την Euroleague με ελληνική περιγραφή και πάει Απρίλιος και αν....

2 ώρες πριν, xristos_2011 είπε

δυστυχώς δεν έχεις δίκιο

Μόνο που  η διαφορά  θα είναι  πάνω από 50% στο μηνιαίο  κοστολόγιο σου. 34€ στην cosmote με 4mbps,  20,99 στην wind με 15 mbps. Αυτό  σημαίνει 144€ ετησίως υπέρ ΟΤΕ. Όντως  όμως  έχεις υποστήριξη  όταν την χρειαστείς. Στο κέντρο  που έβαλα wind  της κόρης μου μια χαρά  είναι. Εδώ που είμαι  έχει αναλάβει  η Vodafone την εγκατάσταση οπτικών ινών, ως κεντρικός πάροχος  και θα επινοικιάζει τις γραμμές  στους υπόλοιπους. Πάλι η wind  θα φταίει;   

4 ώρες πριν, kawavn800 είπε

Μόνο που  η διαφορά  θα είναι  πάνω από 50% στο μηνιαίο  κοστολόγιο σου. 34€ στην cosmote με 4mbps,  20,99 στην wind με 15 mbps. Αυτό  σημαίνει 144€ ετησίως υπέρ ΟΤΕ. Όντως  όμως  έχεις υποστήριξη  όταν την χρειαστείς. Στο κέντρο  που έβαλα wind  της κόρης μου μια χαρά  είναι. Εδώ που είμαι  έχει αναλάβει  η Vodafone την εγκατάσταση οπτικών ινών, ως κεντρικός πάροχος  και θα επινοικιάζει τις γραμμές  στους υπόλοιπους. Πάλι η wind  θα φταίει;   

α) Συγνώμη αλλά wind είναι 20,99 για νέους πελάτες , για παλιούς με τις νέες χρεώσεις (που δεν μπορείς να αποφύγεις πχ αναγνώριση ) φτάνει τα 26 επίσης cosmote (δεν είμαι υπάλληλος , ούτε την υποστηρίζω) αντίστοιχα για νέους είναι 29,90 (30mbps) . 

β) Μακάρι να μην βγάλει βλάβη η γραμμή της κόρης σου γιατί και εγώ καμια 7ετία που δεν είχα βλάβη μια χαρά ήταν (χαμηλότερη ταχύτητα και υψηλότερο ping βέβαια από άλλους παρόχους) 

γ) για την εγκατάσταση που αναφέρεις η cosmote  έχει τελειώσει τις τοποθετήσεις της ενώ οι αλλοι δύο ακόμα σχεδόν τίποτα  : http://fttxgr.eu/map?

δ) πιστεύω ότι όταν έχεις  βλάβη με vdsl είναι εντελώς διαφορετικά (ευνοείται όχι από ΚΑΦΑΟ και μετά ) , αλλά σε adsl όταν έχεις δικούς σου τεχνικούς και μπορούν να παραβρίσκονται στον έλεγχο του ΟΤΕ και θα ξέρουν την περιοχή που έχουν χρεωθεί μπορούν κάτι παραπάνω να κάνουν από έναν εργολάβο που στέλνει κάθε φορά διαφορετικό υπάλληλο

• Super Moderators
1 hour ago, xristos_2011 said:

γ) για την εγκατάσταση που αναφέρεις η cosmote  έχει τελειώσει τις τοποθετήσεις της ενώ οι αλλοι δύο ακόμα σχεδόν τίποτα  : http://fttxgr.eu/map?

Το link το δίνεις ως "αποδεικτικό"? :P

Στις 3/30/2018 στις 2:52 ΜΜ, Retromaniac είπε

Εγώ έχω vdsl 50ρα, καρφωμένη στα 50, είμαι απέναντι από το καφάο, με το stock modem της wind, ένα zyxel.

Από ταχύτητες πολύ καλά. Πολύ αραιά και που βλέπω κάποια disconnects, αλλά 1-2 φορές τον μήνα.

Πληρώνω 26 ευρώ (300 λεπτά κινητά προς όλους), γιατί είχα κάνει αίτηση φορητότητας και μου κάνανε προσφορά. Μόλις τελειώσει το συμβόλαιο, θα το κάνω 100ρα με καινούργια αίτηση φορητότητας για να πληρώνω λιγότερα πάλι :)

Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Αυτές οι ιστορίες με φορητότητες και τέτοια φτάνουν στο τέλος τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...