Προς το περιεχόμενο

Wind: Λανσάρισμα τηλεοπτικής πλατφόρμας τον Απρίλιο, εν αναμονή αποφάσεων για Forthnet

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

41 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Κι όχι μόνο, πήρε μοντέλο που δεν υποστηρίζει Profile 35b για 200Mbps μελλοντικα, γι' αυτό μόνο το 7590...

Δεν είχε βγει ακομα αδερφέ το 75αρι.. το εχω κανα χρονο κοντά... 

41 λεπτά πριν, airborn είπε

Τσάμπα αγόρασες modem , αν είσαι 20 μέτρα από τη καμπίνα θες ηλεκτρολόγο!

Σίγουρα έχεις θέμα στη καλωδίωση του σπιτιού.

Ουτε καν.. εφερα και ηλεκτρολόγο καιη καλωδίωση είναι σπιτιού ουτε 10ετιας μέχρι και Ethernet γραμες εχω παντού.. Αλλιως δε θα συντόνιζα ουτε τωρα τοσο.. ουτε το κουτί το δικο μου που μπαινει μεσα στο σπιτι η γραμμή ειχε θεμα.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τέλεια εταιρεία !!!! 

με φανταστική εξυπηρέτηση !!!!

βλάβη την 20/11/2017 σε δύο διαφορετικούς παρόχους,  σε ίδιο ακίνητο (θόρυβος γραμμής = αποσυνδέσεις) 

cosmote = αποκατάσταση την 21/11/2017 

wind (εγώ δυστυχώς)  = έχουμε και λέμε :

6 επισκέψεις τεχνικού wind (εργολάβος πάντα) 

7 επισκέψεις ΟΤΕ 

2 συνδυαστικές

και η βλάβη καλά κρατάει !!!! , βέβαια με  αλλαγές   π.χ. έφυγε ο θόρυβος ήρθε συνακρόαση, έφυγε η συνακρόαση ήρθε η εξαφάνιση του upload , ήρθε το upload έφυγε ταυτόχρονη χρήση φωνής - internet κλπ )

να μην ζαλίζω άλλο με την εξυπηρέτηση τους που ακόμα δεν καταδέχθηκε κάποιος υπεύθυνος να μου μιλήσει κλπ  κλπ 

• Sad 1

21 minutes ago, ~Joker~ said:

Δεν είχε βγει ακομα αδερφέ το 75αρι.. το εχω κανα χρονο κοντά... 

Ουτε καν.. εφερα και ηλεκτρολόγο καιη καλωδίωση είναι σπιτιού ουτε 10ετιας μέχρι και Ethernet γραμες εχω παντού.. Αλλιως δε θα συντόνιζα ουτε τωρα τοσο.. ουτε το κουτί το δικο μου που μπαινει μεσα στο σπιτι η γραμμή ειχε θεμα.. 

μπορει να δοθει βλαβη.γνωστη επαιζε 30 στον κατανενητη και μετα απο βλαβη που δηλωθηκε απο τον παροχο σε οτε παιζει 50αρι

17 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορει να δοθει βλαβη.γνωστη επαιζε 30 στον κατανενητη και μετα απο βλαβη που δηλωθηκε απο τον παροχο σε οτε παιζει 50αρι

Λες να μη ξεκίνησα δίνοντάς βλάβη?! Και οτε ενημερωσαν να γινει ελεγχος... 

2 ώρες πριν, nhzt είπε

... ναι αλλά έδωσες 200€... άρα δεν είναι μαγκιά είναι πολυτέλεια!!!

Δε μίλησα για μαγκιά αδερφάκι μου.. εξάλλου το ήθελα γτ μου προσφερει και αλλα όπως qos και έχω και τους δικτυακούς μου δίσκους πάνω και το εχω και σαν nas και έχω στήσει και vpn και γενικα πολλες παραμετροποιησεις.. αλλα ρίχνοντας το snr margin πηρα και το 47αρι mbps που δεν ειχα με τα stock του 10ευρου που δίνουν..

Μια φορά το 3μηνο 4μηνο το παιρνουν χαμπάρι και ρίχνουν reset στην γραμμή και παω παλι το snr στο 10 καο εως 30mbps .. εεεε παταω και εγω ενα reconfig και σε 30 sec παω παλι στα 47mbps.. απλα πράγματα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sakura22 είπε

Τρομερή επιτυχία.... Η αύξηση του τζίρου παίζει να είναι μικρότερη από αυξήσεις στους λογαριασμούς που έκανε την τελευταία διετία.

ένας ακόμα δυσαρεστημένος πελάτης που περιμένει να λήξει το συμβόλαιο για να φύγει

+1 οι owners ειναι funds και βρηκαν τους πιο ευφανταστους λογους να περασουν αυξησεις!!!στυλ σας ενημερωνουμε σημερα και σε 2 μηνες που θα γινει η αυξηση δεν θα μπορεις να σπασεις συμβολαιο:p

Και επειδη ειναι τεχνολογικο φορουμ ας αφησουν τις tv κτλ και ας αγορασουν bandwith...σε κλειδωμενα  49.99mb μαξ real  αποδοση τα μισα :P

Σιγουρα οχι 100% σωστα by adslgr

Α) Σύνδεση προς Εξωτερικό

COSMΟΤΕ 630 Gbps OTEGlobe
Vodafone 340 Gbps Level3, Seabone, Cogent
WIND 186 Gbps Seabone, PCCW
Nova 180 Gbps Seabone, Level3, DE-CIX, AMS-IX, BIX
CYTA ~94 Gbps Seabone, PCCW, Level3, DE-CIX, AMS-IX, Telia
EΔΕΤ 30 Gbps* GEANT
Inalan ( Athens ) 11 Gbps? Cogent, Seabone
HCN ( Thessaloniki ) 10Gbps? Cogent

Β) Σύνδεση ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(Μας ενδιαφέρει διότι οι BRAS των ISP στη Θεσσαλονίκη από αυτή τη γραμμή έρχονται ΑΘΗΝΑ για να βγουν στο Ιnternet)

COSMΟΤΕ 40 Gbps* φεύγει στο εξωτερικό και από Θεσσαλονίκη
Nova 20 Gbps* φεύγει στο εξωτερικό και από Θεσσαλονίκη
WIND 20 Gbps* φεύγει στο εξωτερικό και από Θεσσαλονίκη
EΔΕΤ 10 Gbps*  
Vodafone 10 Gbps*  

Γ) Σύνδεση με GR-ΙΧ
(μας ενδιαφέρει για την Ελληνική Ιnternet κίνηση)

COSMOΤΕ 80 Gbps
EΔΕΤ 30 Gbps
Nova 30 Gbps
Vodafone 20 Gbps
WIND 20 Gbps
CYTA 10Gbps
HCN 1Gbps
Inalan 1Gbps?
Επεξ/σία από kage

13 ώρες πριν, ThReSh είπε

Ναι μόνο στη Wind γίνεται αυτό, σε κανένα άλλο πάροχο ADSL παγκοσμίως...

Αγία παρασκευή με ADSL throttling στο full. Με το καλημέρα εσωτερική IP 10αρα, support με ύφος "Μπα θες και real ip, γιατί ρε μάγκα την αξίζεις;". Upload για τα σκουπίδια με το που ανεβάζει 5 φωτογραφίες το κινητό στο google photos σταμάταγε το internet! Forthnet έλεγα και έκλαιγα! Το κερασάκι στην τούρτα όταν στον 1 χρόνο και κάτι μέρες πήγα να φύγω με παίρνει μια Θείτσα τηλέφωνο και μου λέει με απίστευτα προκλητικό ύφος "κύριε μου δεν μπορείτε να φύγετε έχετε 2 χρόνια συμβόλαιο θα πληρώσετε 250 ευρώ πρόστιμο". Εννοείτε ότι είχα το συμβόλαιο μπροστά μου και ήθελα να μπω μέσα στην γραμμή και την κάνω χαλκομανία.
Πετρούπολη, κολλητός με 50αρα καινούργια στην αρχή πέταγε πήγαινε καλύτερα και από την δικιά μου με οτε.
Μετά από ένα δυο μήνες 25 και πολύ ήταν παίρνει κάνει παράπονα και τον παίρνουν μετά από κάτι μέρες και του λένε οκ στην ανοίξαμε να είναι απεριόριστη η ταχύτητα.
Αυτά τα λίγα...που όχι, δεν συμβαίνουν σε άλλους παρόχους... και τους έχω δουλέψει σχεδόν όλους, παλιούς και νέους.

Τραγικη εταιρεια   δυστυχως και ειμαι πελατης της μονο στην κινητη απο τοτε που ηταν telestet και εξακολουθω να ειμαι διοτι στην περιοχη της δουλειας μου δεν πιανει καλα η cosmote ,ισως απο τα ελαχιστα σημεια στην Αττικη που δεν πιανει .

Ειδικα η καλυψη του 3g της wind  στην επαρχια και σε μερικες περιοχες της Αττικης ειναι ανυπαρκτη . 

14 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Δεν ξερω τι συμβαινει στις αλλες εταιριες αλλα η wind πιστευω ειναι πρωταθλήτρια στην εξαπατηση, κοροϊδία, ειρωνια, παρανομες χρεωσεις, ελλειπή εξυπηρετηση, αδιαφορια κλπ κλπ. Κινειται στο κοσμο του ψέματος, ψευδαίσθησης, εκδικητικότητας. Αισχος. 

Τα παραπανω νουμερα ειναι εις βαρος των καταναλωτων που πχ πληρωνουν εως 24mbs γραμμες και εχουν 2 κλπ

Συνιστω μ α κ ρ ι α!

10 ώρες πριν, xristos_2011 είπε

τέλεια εταιρεία !!!! 

με φανταστική εξυπηρέτηση !!!!

βλάβη την 20/11/2017 σε δύο διαφορετικούς παρόχους,  σε ίδιο ακίνητο (θόρυβος γραμμής = αποσυνδέσεις) 

cosmote = αποκατάσταση την 21/11/2017 

wind (εγώ δυστυχώς)  = έχουμε και λέμε :

6 επισκέψεις τεχνικού wind (εργολάβος πάντα) 

7 επισκέψεις ΟΤΕ 

2 συνδυαστικές

και η βλάβη καλά κρατάει !!!! , βέβαια με  αλλαγές   π.χ. έφυγε ο θόρυβος ήρθε συνακρόαση, έφυγε η συνακρόαση ήρθε η εξαφάνιση του upload , ήρθε το upload έφυγε ταυτόχρονη χρήση φωνής - internet κλπ )

να μην ζαλίζω άλλο με την εξυπηρέτηση τους που ακόμα δεν καταδέχθηκε κάποιος υπεύθυνος να μου μιλήσει κλπ  κλπ 

Καλημέρα.  Δηλαδή  θες  να πεις  ότι  εάν πας σε άλλο πάροχο  τα προβλήματα που  υπάρχουν  θα εξαλειφθούν;  Νομίζω  ότι  ο λόγος που  επέλεξε ο καθένας από εμάς  wind  Vodafone  cyta κλπ είναι  για την χαμηλή τιμή  σε σχέση  με  τον ΟΤΕ και όχι  για  τις υπηρεσίες  που σου  προσφέρουν. Να το επαναλάβω  όμως ότι όλες οι γραμμές  καταλήγουν στο τκ  του ΟΤΕ. Είχα αγανάκτηση μεγάλη με τον πάροχο  και εγώ  μέχρι  που μετά ένα μήνα ελέγχους  διαπίστωσα ότι μετά από 1 Ώρα λειτουργίας της οθόνης μου υπήρχε  διαρροή  ρεύματος στο δίκτυο  με αποτέλεσμα να  πέφτει η ταχύτητα σύνδεσης.  Δυστυχώς δεν  είχα το θάρρος να  ζητήσω  συγνώμη. 

Μόλις τώρα, pcos είπε

"τραγικη" εταιρια με κερδοφορια? φανταζομαι οι αλλες μη τραγικες εταιριες τι χρημα βγαζουν :D

Αυτο αφορα τα λογιστικα της βιβλια  εγω δεν εκρινα αν ειναι εμπορικα επιτυχημενη .Εκρινα συγκεριμενα πραγματα και μαλιστα  σε οτι με αφορα  οχι γενικοτητες .

15 ώρες πριν, Hal9000 είπε

Δύο σχετικά slides από την παρουσίαση γι' αυτό το θέμα τα οποία δεν αναφέρθηκαν στο άρθρο

Screenshot_1.jpg.17f5cf125e7d71262d0d6b5bcfe36bc3.jpg

Η απόσταση στο γράφημα από το 75 στο 78 είναι σχεδόν όσο από το 65 στο 75 :D:D 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Dr.Richard Axel said:

Αγία παρασκευή με ADSL throttling στο full. Με το καλημέρα εσωτερική IP 10αρα, support με ύφος "Μπα θες και real ip, γιατί ρε μάγκα την αξίζεις;". Upload για τα σκουπίδια με το που ανεβάζει 5 φωτογραφίες το κινητό στο google photos σταμάταγε το internet! Forthnet έλεγα και έκλαιγα! Το κερασάκι στην τούρτα όταν στον 1 χρόνο και κάτι μέρες πήγα να φύγω με παίρνει μια Θείτσα τηλέφωνο και μου λέει με απίστευτα προκλητικό ύφος "κύριε μου δεν μπορείτε να φύγετε έχετε 2 χρόνια συμβόλαιο θα πληρώσετε 250 ευρώ πρόστιμο". Εννοείτε ότι είχα το συμβόλαιο μπροστά μου και ήθελα να μπω μέσα στην γραμμή και την κάνω χαλκομανία.
Πετρούπολη, κολλητός με 50αρα καινούργια στην αρχή πέταγε πήγαινε καλύτερα και από την δικιά μου με οτε.
Μετά από ένα δυο μήνες 25 και πολύ ήταν παίρνει κάνει παράπονα και τον παίρνουν μετά από κάτι μέρες και του λένε οκ στην ανοίξαμε να είναι απεριόριστη η ταχύτητα.
Αυτά τα λίγα...που όχι, δεν συμβαίνουν σε άλλους παρόχους... και τους έχω δουλέψει σχεδόν όλους, παλιούς και νέους.

Καμία σχέση αυτά με το post μου. Αυτο που quotαρε λέει για τον συγχρονισμό κι αυτό σχολιάζω κι εγώ. 

Έχεις δουλέψει σχεδόν όλους τους παρόχους? Τρελό στατιστικό δείγμα... :P

Επεξ/σία από ThReSh

Αφου όλοι βγήκατε λίγο έως πολύ off-topic ας ρωτήσω κάτι σχετικά με το θέμα. Από τη στιγμή που λέει ότι ο αποκωδικοποιητής θα βασίζεται σε android υπάρχει περίπτωση εφόσον ο χρήστης το επιλέξει να έχει δικό του εξοπλισμό; Και απλά να κατεβάζει το APK και να συνδέεται; Μήπως ξέρουμε αν θα χρειάζεται αναγκαστικά το ρούτερ της wind για να παίξει ή θα μπορεί ο χρήστης να έχει το δικό του εξοπλισμό; Ξέρω λίγο νωρίς για τις ερωτήσεις αλλά αν ξέρει κανείς η υπάρχει κάποιος πολιτικός χρήστης ας απαντήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...