Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε

μπερδεύεσαι :))

100 φορές το λέει "επίσημοι συνεργάτες

τίποτα παραπάνω , πάρε εσύ από το όντως επίσημο xiaomi store ισπανίας και πήγαινε το στην Infoquest να στο φτιάξει να δουμε τι θα σου πει :))

Αυτό το πράγμα που μερικοί δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε έχει πλάκα.Μερικές φορές.

Από τη στιγμή που έχει το service,εισάγει και υποστηρίζει όλα τα προϊόντα  της Xiaomi στην Ελλάδα είναι ουσιαστικά αντιπρόσωπος.

Αυτό δεν τον δεσμεύει να φτιάχνει συσκευές που είναι αγορασμένες στην Ισπανία η κάπου αλλού στην ΕΕ εαν δεν υπάρχει ανάλογη συμφωνία.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, roybatty είπε

Αυτό το πράγμα που μερικοί δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε έχει πλάκα.Μερικές φορές.

Από τη στιγμή που έχει το service,εισάγει και υποστηρίζει όλα τα προϊόντα  της Xiaomi στην Ελλάδα είναι ουσιαστικά αντιπρόσωπος.

Αυτό δεν τον δεσμεύει να φτιάχνει συσκευές που είναι αγορασμένες στην Ισπανία η κάπου αλλού στην ΕΕ εαν δεν υπάρχει ανάλογη συμφωνία.

είσαι πολύ επίμονος και προσβλητικός θα έλεγα,
Η infoquest για να καταλάβεις εσύ τι διαβάζεις..είναι επίσημος διανομέας και έχει φτιάξει δικό της τεχνικό τμήμα το οποίο κάνει σερβις στα κινητά που εισάγει και προμηθευει σε συγκεκριμένους συνεργάτες εξού και παρέχει 2 έτη εγγύηση στα κινητά που αγοράζεις απο κατάστημα με το οποίο συνεργάζεται( public you vodavone κλπκλπ) σου παρέχουν εγγυηση infoquest και όχι xiaomi. Δηλαδή θα πάει στο σερβις της infoquest
Τα υπόλοιπα καταστήματα δίνουν στην πλειοψηφία 1 έτος και  είτε τα στέλνουν Κίνα,
είτε έχουν δικό τους σέρβις, όπως το κατάστημα απο το οποίο εγώ το πήρα και διευκρίνησα το συγκεκριμένο ζήτημα πριν το πάρω.
είναι σαν το πλαίσιο πχ που έχει δικό του σερβις να έχει τις ίδιες κινέζικες τηλεοράσεις (χωρις αντιπροσωπο στην ελλάδα )με τον πχ Κωτσόβολο εσύ να την πάρεις απο τον Κωτσοβολο και όταν σου χαλάσει εσενα η τηλεόραση να την πας στο πλαίσιο.. τότε να δείς πλάκα που θα έχεις εσύ..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, timoleon1987 είπε

είσαι πολύ επίμονος και προσβλητικός θα έλεγα,
Η infoquest για να καταλάβεις εσύ τι διαβάζεις..είναι επίσημος διανομέας και έχει φτιάξει δικό της τεχνικό τμήμα το οποίο κάνει σερβις στα κινητά που εισάγει και προμηθευει σε συγκεκριμένους συνεργάτες εξού και παρέχει 2 έτη εγγύηση στα κινητά που αγοράζεις απο κατάστημα με το οποίο συνεργάζεται( public you vodavone κλπκλπ) σου παρέχουν εγγυηση infoquest και όχι xiaomi. Δηλαδή θα πάει στο σερβις της infoquest
Τα υπόλοιπα καταστήματα δίνουν στην πλειοψηφία 1 έτος και  είτε τα στέλνουν Κίνα,
είτε έχουν δικό τους σέρβις, όπως το κατάστημα απο το οποίο εγώ το πήρα και διευκρίνησα το συγκεκριμένο ζήτημα πριν το πάρω.
είναι σαν το πλαίσιο πχ που έχει δικό του σερβις να έχει τις ίδιες κινέζικες τηλεοράσεις (χωρις αντιπροσωπο στην ελλάδα )με τον πχ Κωτσόβολο εσύ να την πάρεις απο τον Κωτσοβολο και όταν σου χαλάσει εσενα η τηλεόραση να την πας στο πλαίσιο.. τότε να δείς πλάκα που θα έχεις εσύ..

Ευχαριστώ που έκατσες και εξήγησες ποια είναι η δουλειά και οι υποχρεώσεις μιας επίσημης αντιπροσωπείας.

Δημοσ.

Μακαρι να ηταν οι τιμες αυτες για το Note 5(pro της Ινδιας)αλλα και παλι ειναι ενα Redmi note 4x με την νεα αναλογια και οσο η τιμη παραμενει κοντα στο 200ρικο ειναι μονοδρομος.

Φυσικα δεν εχει καμερα ναυαρχιδας,αλλα ουτε και αντιστοιχο επεξεργαστη αλλα για τον μεσο χρηστη προσφερει και με το παραπανω οτι ακριβως ψαχνει.

4000 μπαταρια

ir blaster

radio

6αρα full hd οθονη και επειδη τα κουμπια ειναι on screen μπορεις να τα ρυθμισεις(σε αντιθεση με τα προηγουμενα redmi)

θυρα ακουστικων

πολυ καλος επεξεργαστης παντα για τα χρηματα που ζηταει.Και δεν καταναλωνει πολυ και ειναι καλος σε επιδοσεις σε σχεση με κατι snap 430 ή σαπιους mediatek

εχει και led notification αλλα δυστηχως μονο 1 χρωμα.

Και το καλυτερο ολων σε τιμω κατω ή κοντα στα 200ευρω.

Και αφηστε τις αλλες εταιρειες να βγαζουν premium mid range κινητα με 400 και 500ευρω βλεπε Huawei(p20 lite)και Samsung(A8 2018)....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, roybatty είπε

παίζουμε με τις λέξεις τόση ώρα βέβαια 

"Από τη στιγμή που έχει το service,εισάγει και υποστηρίζει όλα τα προϊόντα  της Xiaomi στην Ελλάδα είναι ουσιαστικά αντιπρόσωπος."

από τη στιγμή που έχει ΑΠΛΑ service (το ΤΟ δεν λέει απολύτως τίποτα) 

επίσης το "υποστηρίζει όλα τα προϊόντα της Xiaomi στην Ελλάδα" μάλλον δηλώνει άγνοια 

τι εννοείς όλα τα προϊόντα ; είναι ένας καλύτερος τρόπος να πεις "υποστηρίζει τα προϊόντα που η ίδια επιλέγει - μπορεί να φέρει" ; 

και ο κυρ μήτσος φέρνει 10 προϊόντα της xiaomi Και παρέχει δικό του service , απλά δεν τα δίνει σε 3ους , είναι και αυτός επίσημος (όπως λες μετά) αντιπρόσωπος ; 

π.χ. και το Mygad είναι επίσημος αντιπρόσωπος ;

επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος γιατί δεν φαίνεται καν στην σελίδα της xiaomi ; 

αν επικοινωνήσω εγώ με την μαμά εταιρία θα με παραπέμψει στην Infoquest ; 

Δημοσ.

Ότι παίζετε με τις λέξεις είναι σίγουρο,γιατί έχω γράψει ήδη 2 φορές ότι "επίσημος διανομέας" και "αντιπρόσωπος" είναι ένα και το αυτό και εσείς επιμένετε να το ψειρίζετε.Δεν έχω άλλο χρόνο να ασχολούμαι μαζί σας,διαβάστε εδώ και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

https://www.gizchina.com/2017/10/02/xiaomi-opens-first-store-greece-officially/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, roybatty είπε

Ότι παίζετε με τις λέξεις είναι σίγουρο,γιατί έχω γράψει ήδη 2 φορές ότι "επίσημος διανομέας" και "αντιπρόσωπος" είναι ένα και το αυτό και εσείς επιμένετε να το ψειρίζετε.Δεν έχω άλλο χρόνο να ασχολούμαι μαζί σας,διαβάστε εδώ και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

https://www.gizchina.com/2017/10/02/xiaomi-opens-first-store-greece-officially/

συγνώμη που σου φάγαμε τον πολύτιμο χρόνο 

βέβαια με το Link Που έβαλες από gizchina θες να καταλάβουμε κάτι ;; 

εμείς τα έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας εδώ και καιρό , δεν θέλουμε κάτι από σένα 

https://www.gizmochina.com/2017/11/07/xiaomi-officially-enters-spain-launches-mi-a1-mi-mix-2-mi-box/

πάρε και ένα παρόμοιο

ωχ υπάρχει και το Mi.com/es , mi.com/el ή mi.com/gr δεν το βλέπω , το κρύβουν ;;

Δημοσ.

Εγώ το αντιλαμβάνομαι αλλιώς το θέμα αντιπροσωπείας χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχω δίκιο.Αν προμηθεύει η μαμά xiaomi χονδρική μόνο την infoquest,τότε είναι αντιπροσωπεία.Αν μπορεί πχ το mygad που γράφτηκε νωρίτερα να αγοράσει από την xiaomi χονδρική ποσότητα για μεταπώληση,τότε δεν είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/3/2018 στις 6:56 ΜΜ, lio10 είπε

Πάντως σαν το note 3 με τον 650 δεν βλέπω να βγάζουν.... κινητό διαμάντι!!!

Βγήκε το Redmi Note 5 με 636 soc και πολυ καλή κάμερα με 1.9 διάφραγμα

Επεξ/σία από kostasfalcon
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 29/3/2018 στις 5:42 ΜΜ, ChimairaX είπε

Όσο την πληρώνει πάντα ο καταναλωτής, άλλο τόσο έχει πάντα δίκιο.

Έστω ότι ανοίγεις εταιρεία και μιλάς με μια άλλη εταιρεία για να πουλάς τις συσκευές της. Συμφωνείτε και έτσι γίνεσαι επίσημος διανομέας της στην Ελλάδα (πρόσεξε την λέξη). Ως επίσημος διανομέας λοιπόν έχεις την υποχρέωση εφόσον μιλάμε για ηλεκτρονικές συσκευές βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας να παρέχεις και εγγύηση 2 έτη, πράμα που αναλαμβάνει το τεχνικό σου τμήμα δεδομένου ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Έρχεται ένας όμως με συσκευή της ίδιας εταιρείας, αγορασμένη από αλλού και σου λέει φτιάχτο μου τσάμπα μέσω εγγύησης. Τι θα του πεις; Είσαι ψαγμένος;

Όχι φίλε μου . Θα του πεις φτιάχνω μου γιατί αυτό ορίζει η νομοθεσία . Το να αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει επειδή είναι αγορασμένο από άλλου είναι το παράνομο 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Βγήκε το Redmi Note 5 με 636 soc και πολυ καλή κάμερα με 1.9 διάφραγμα

Το οποιο δεν ειναι ακομα διαθεσιμο(και ουτε ξερουμε ποτε θα το φερουν τα καταστηματα)και το σημαντικοτερο δεν ξερουμε ποσο θα κοστιζει.

Αν ειναι να το φερουν τα καταστηματα στα 250+ευρω τοτε σιγα το κινητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kamarianakis.a είπε

Όχι φίλε μου . Θα του πεις φτιάχνω μου γιατί αυτό ορίζει η νομοθεσία . Το να αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει επειδή είναι αγορασμένο από άλλου είναι το παράνομο 

Κανέναν διανομέα / εισαγωγέα δεν υποχρεώνει ο νόμος να επισκευάζει ηλεκτρονικές συσκευές αλλουνού εισαγωγέα.

Επεξ/σία από ChimairaX
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ChimairaX είπε

Κανέναν διανομέα / εισαγωγέα δεν υποχρεώνει ο νόμος να επισκευάζει ηλεκτρονικές συσκευές αλλουνού εισαγωγέα.

Φυσικά και υποχρεώνεται το serves αντιπροσωπείας να επισκευάζει κάθε συσκευή είναι της μάρκας που αντιπροσωπεύει άσχετα που έχει αγοραστεί . 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kamarianakis.a είπε

Φυσικά και υποχρεώνεται το serves αντιπροσωπείας να επισκευάζει κάθε συσκευή είναι της μάρκας που αντιπροσωπεύει άσχετα που έχει αγοραστεί . 

Εννοείται αυτό που λες. Αλλα όπως τόνισα και στο 1ο ποστ μου, εδώ μιλάμε για διανομέα και όχι αντιπροσωπεία.

http://www.xiaomi-greece.gr/

image.png.06a12c1a7a8a5754081fdf6734ce2f31.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ChimairaX είπε

Εννοείται αυτό που λες. Αλλα όπως τόνισα και στο 1ο ποστ μου, εδώ μιλάμε για διανομέα και όχι αντιπροσωπεία.

http://www.xiaomi-greece.gr/

image.png.06a12c1a7a8a5754081fdf6734ce2f31.png

Αγαπητέ μου από την στιγμή που διαφημίζει ότι έχει το επίσημο service υποχρεούστε να εξυπηρετήσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...