Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μονο το Pixel 2 θα παρει 3 μεγαλες αναβαθμισεις.

Νομίζω θα πάρει 2 major και τον τρίτο χρόνο θα παίρνει μόνο patch ασφαλείας 

Το καλό με τα pixels ότι βγαίνουν με την καινούρια έκδοση android έτσι έχουν ένα προβάδισμα σε σχέση με τις ναυαρχίδες εκείνης της χρονιάς μετά παίρνουν 2 αναβαθμίσεις κατευθείαν και τσι είσαι άνετος χαλαρά για 4 χρόνια μέχρι που θα βγει η νέα έκδοση βέβαια μέχρι τότε θα χει λιώσει η συσκευή :D

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chios είπε

Σου ξανά λέω σε μία το πολύ ώρα αν ασχοληθείς θα έχεις στο τηλέφωνο σου καθαρό Android.

Έχω ανιχνεύσει στο MIUI σοβαρά bugs, τα οποία δεν λύνονται και επηρεάζουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης ακόμα και στις κλήσεις.

Σαν το Pure Android, τίποτα. :)

Επεξ/σία από kostasgr78
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε

Έχω ανιχνεύσει στο MIUI σοβαρά bugs, τα οποία δεν λύνονται και επηρεάζουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης ακόμα και στις κλήσεις.

Σαν το Pure Android, τίποτα. :)

Μπορείς να μου αναφέρεις κάποια; να δω αν τα έχω και στο δικό μου.

Με ποια ρομ είσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ανάλυση βγαίνει off-topic τώρα.

Σημασία έχει ότι για κάποιον πού έχει αγαπήσει την ηρεμία του Pure Android (ή του stock android για όσους θέλουν αυτόν τον όρο), το MIUI δεν μπορεί να τον καλύψει.

Επεξ/σία από kostasgr78
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξέρω εμένα το Nokia 7 plus μου φαίνεται το απόλυτο κινητό έχει τα παντα που ψάχνω. Έχει και ράδιο. Εγώ από Xperia xz1 με τον 835 μάλλον θα πάω σε αυτό, έτσι κι αλλιώς αν δε παιζεις βαριά παιχνίδια άχρηστος πάει. Περιμένω βέβαια να δω εντυπώσεις πρώτα.

Επεξ/σία από dimips
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ανάλυση βγαίνει off-topic τώρα.

Σημασία έχει ότι για κάποιον πού έχει αγαπήσει την ηρεμία του Pure Android (ή του stock android για όσους θέλουν αυτόν τον όρο), το MIUI δεν μπορεί να τον καλύψει.

Το Miui η θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimips είπε

Δε ξέρω εμένα το Nokia 7 plus μου φαίνεται το απόλυτο κινητό έχει τα παντα που ψάχνω. Έχει και ράδιο. Εγώ από Xperia xz1 με τον 835 μάλλον θα πάω σε αυτό, έτσι κι αλλιώς αν δε παιζεις βαριά παιχνίδια άχρηστος πάει. Περιμένω βέβαια να δω εντυπώσεις πρώτα.

Απολυτο κινητο σε τι πραγμα?

Με snap660 στα περιπου 380-400ευρω?

Αν ειχε αρχικη τιμη τα 300ευρω τοτε ναι θα μιλαγαμε για πολυ καλη συσκευη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσουν τα Nokia 7 Plus και Nokia 8 Sirocco.

Να δούμε την εμπειρία που θα παρέχουν σε Pure Android.

Τι εμπειρια δηλαδη θα παρεχουν οπως ολα τα αλλα κινητα της αγορας.Το προβλημα ειναι με τι τιμη θα ερθουν

Δημοσ.

Μετά από 8 χρόνια σε Pure Android, οφείλω να ομολογήσω ότι τα τελευταία 2 χρόνια η εμπειρία Pure Android δεν θεωρείται δεδομένη ως προς την αξιοπιστία της και την ομαλότητα, όπως παλιά.

Θεωρώ δηλαδή ότι αν δεν πιάσεις κάτι στα χέρια να δεις υλοποίηση Pure Android στο εκάστοτε μοντέλο, δεν μπορείς να ξέρεις.

Δυστυχώς, η Google θεωρώ ότι έχει οδηγηθεί σε τεράστια στρατηγικά λάθη επιτρέποντας όλη αυτήν την ανομοιομορφία στο οικοσύστημα.

Δημοσ.

Kostas εφόσον σου αρέσει η pure android εμπειρία αλλά δεν θες να διαθέσεις το ποσό που απαιτείται για το Pixel 2, τι θα έλεγες για το 1;

Έχω ακόμα το πρώτο Pixel για συλλεκτικούς λόγους και μπορώ να σου πω ότι η ταχύτητα του, το smoothness και η αξιοπιστία είναι όπως την πρώτη μέρα που το πήρα. Επίσης η κάμερα του παραμένει από τις κορυφαίες της αγοράς. 

Αν το βρεις κάπου με καλή τιμή θα σου το πρότεινα ανεπιφύλακτα. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την πρόταση.

Κατά την προσωπική μου άποψη, ένας από τους σημαντικούς λόγους να έχει κανείς Pure Android είναι να παίρνει και updates σε ένα μεγαλύτερο βάθος χρόνου από άλλες Android προσεγγίσεις. Αυτό δεν επιτυγχάνεται όταν διαλέγει κανείς ένα παλιότερο κινητό.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Σε ευχαριστώ για την πρόταση.

Κατά την προσωπική μου άποψη, ένας από τους σημαντικούς λόγους να έχει κανείς Pure Android είναι να παίρνει και updates σε ένα μεγαλύτερο βάθος χρόνου από άλλες Android προσεγγίσεις. Αυτό δεν επιτυγχάνεται όταν διαλέγει κανείς ένα παλιότερο κινητό.

Pure Android + updates σε μεγάλο βάθος χρόνου σημαίνει μόνο Pixel 2 αυτή τη στιγμή το οποίο η G θα υποστηρίξει για 3 χρόνια συνολικά. Νομίζω ότι στην περίπτωση σου είναι μονόδρομος.

Κανένας 3ος δεν θα σου προσφέρει αυτό που ψάχνεις. Όλοι οι κατασκευαστές πλην της Google, νίπτουν τας χείρας μετά τα 2 πρώτα χρόνια κυκλοφορίας και ούτε προσφέρουν "pure" εμπειρία. Ακόμα και τηλέφωνα όπως 1+ που υποτίθεται ότι τρέχουν stock, πίστεψε με έχουν μεγάλη διαφορά από ένα κανονικό Pixel ως προς την εμπειρία του software. 

Μήπως θα ήταν καλό να περίμενες μέχρι την κυκλοφορία του Pixel 3 φέτος έτσι ώστε το 2 να γίνει πιο προσιτό? Εάν και σε αυτή την περίπτωση θες όσο το δυνατόν περισσότερες αναβαθμίσεις, τότε.... μόνο το 3 θα σε ικανοποιήσει το οποίο θα είναι σίγουρα εκτός του budget που θέλεις να διαθέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...